Keşke kendimizi tutabilsek bende zor duruyorum test yapmamak için test yapıncada insanın kafası karışıyo kaçıncı gün embriyosuydu sizinkiYa ben simdi anlamadim dun aksam test yaptim silik cizgi cikti bu sabah yaptim cikmadi bugun 8 gun transferin acaba tuttumu tutmadi beklemeye dayanamiyorum
Benimki 3 gun embiriyosu canim benim ilk denemem neden ole oldu anlamadim sende progestron fitil kullaniyomusunKeşke kendimizi tutabilsek bende zor duruyorum test yapmamak için test yapıncada insanın kafası karışıyo kaçıncı gün embriyosuydu sizinki
Benimde ilk denemem evet kullanıyorum ama hiç test yapmadım ben daha bugün 7. günüm progestan fitil kullanıyorum ama progestan hcg yi yükseltmez sadece çatlatma iğnelerinin içinde hcg olduğu söyleniyor onlar etkiler öyle bir iğnede kullanmadığımıza göre ya testte bir hata vardı yada daha çok az hcg hormonu test bi algıladi bir algılayamadı yarın tekrar yap bakalımBenimki 3 gun embiriyosu canim benim ilk denemem neden ole oldu anlamadim sende progestron fitil kullaniyomusun
Benimde ilk denemem evet kullanıyorum ama hiç test yapmadım ben daha bugün 7. günüm progestan fitil kullanıyorum ama progestan hcg yi yükseltmez sadece çatlatma iğnelerinin içinde hcg olduğu söyleniyor onlar etkiler öyle bir iğnede kullanmadığımıza göre ya testte bir hata vardı yada daha çok az hcg hormonu test bi algıladi bir algılayamadı yarın tekrar yap bakalım
yok hiç bir belirtim yok malesef ayy yapta buraya yaz olur mu senden cesaret alırda bende yaparım yarın senim kaçıncı günün olacakCanim bilmiyorum gene yapacam yarin sende herhangi bi belirti varmi
Ben tutmazsa die cok korkuyorum bnm yarin 9 gun cani m yumurta catlatma ignesinin etkisi ne zaman geciyor kiyok hiç bir belirtim yok malesef ayy yapta buraya yaz olur mu senden cesaret alırda bende yaparım yarın senim kaçıncı günün olacak
bilmiyorum ki yine 8-9 günü buluyormuş sanırım bende eşime test aldırdım yarın sabah yapıcamBen tutmazsa die cok korkuyorum bnm yarin 9 gun cani m yumurta catlatma ignesinin etkisi ne zaman geciyor ki
BENCE HAMİLESİN DEĞERİN GAYET İYİ TAM TAMINA İKİ KAT MI OLMASI GEREKİYORMUŞHerkese merhaba.. Bugün benim test günüm (11.gün) ama ben dayanamayıp 9.gün yapmıştım 89,5 çıkmıştı.
Bugün tekrarladığımda 165 çıktı, ikiye katlamamış yani, baya moralim bozuldu. Eğer öncesinde yaptırmasaydım ilk bugün öğrenip sevinecektim oysa. Sizce her şey yolunda mıdır?
BENCE HAMİLESİN DEĞERİN GAYET İYİ TAM TAMINA İKİ KAT MI OLMASI GEREKİYORMUŞ
ARTAR GİBİ GELİYO AZ YÜKSELMEMİŞ ÇÜNKÜ NEREDEYSE İKİ KATIHer yerde öyle yazıyor da kafam takıldı o yüzden. Hemşireyle konuştum, sen test gününü yani bugünü baz al, iki gün sonra tekrarla dedi. Bugün söyleseydin iyi diyecektik dedi. Hayırlısı..
ARTAR GİBİ GELİYO AZ YÜKSELMEMİŞ ÇÜNKÜ NEREDEYSE İKİ KATI
Amin, inşallah müjdeli haberler veririz hepimizBence hamilesin. Değerin çok normal. Allahın izni ile her şey güzel olacak.
Canım gönlünü ferah tut %65 artması yeterli benim profesör öyle dedi bana ben iki kat artmama mağduru olarak söylüyorum bunuİnşallahAllah hepimizin gönlüne göre versin..
Sabredip testi gününde yapsaydım şimdi iki gün daha rahat geçerdi
Canım çok sağol ne kadar iyi geldi bunu duymak bilemezsin..Sen de yaşamışsın, insan bu ruh haliyle umutlu bir şey duymak için çırpınıyor resmen. İnşallah hepimizinki sağlıkla devam eder, tek duam bu.Canım gönlünü ferah tut %65 artması yeterli benim profesör öyle dedi bana ben iki kat artmama mağduru olarak söylüyorum bunu
Seni en iyi sen anlarım canım benim ilk transferim düzenli artmadığı için olmadı ikinci transferim oldu şükür gebelik var ama yine korkuyorum benim şuan değerlerde %65 artıyorCanım çok sağol ne kadar iyi geldi bunu duymak bilemezsin..Sen de yaşamışsın, insan bu ruh haliyle umutlu bir şey duymak için çırpınıyor resmen. İnşallah hepimizinki sağlıkla devam eder, tek duam bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?