- 15 Ekim 2017
- 128
- 55
- 18
- 32
Canım benim sadece bel ağrım oldu o kadar başka hiçbi şey olmadı, bi arkadaşımın hiçbişey olmamıştıInsallah hayrlisiyla.kucaginiza alirsiniz sizde negibi. Belirtiler oldu.
Benim 8 gunum sadece gogusum agrio bide karnim cok gurulduyo balon patlarmis gibi test yaptim negatifti bnm ilk denememCanım benim sadece bel ağrım oldu o kadar başka hiçbi şey olmadı, bi arkadaşımın hiçbişey olmamıştı
gün ışığında çek canım öyle yükle. ayırca biraz beklersen koyulaşır test zaten yarım saat sonra koyulaşır. benim ilk 10 dk çizgi falan yoktu attım bir köşeye yarım saat yada 1 saat sonra bir baktımki baya kırmızı çizgi çıkmışUcuz kaset tipi testte hayalet çizgi görüyorum. Ama hayaletliğinin hakkını veren cinsten, kamera da belli olmuyor. Çekemedim fotosunu ya benim hayal ürünüm yada gerçekten var hadi inşallah
ama sana neden çatlatma vurduki transfer sonrası ne alakaKızlar test yaptım transferimin 8. günü ikinci çizgi çok hafif bir şekilde çıktı fakat sevinemedim çünkü kullandığım iğnelerden böyle bir sonuç çıktı yüksek ihtimalle. Doktor transferden bi kaç gün sonra çatlatma iğnesi vurdurdu iki üç gün
Canm sen yarın bir daha yap inşallaah inşallaah tutmusdur inşallaahama sana neden çatlatma vurduki transfer sonrası ne alaka
VALLA BİLMİYORUM Kİ GONOPEPTYL ÇATLATMA İĞNESİ DEĞİL Mİ ONUNLA BİRLİKTE BİR İĞNE DAHA VURULDU ONUN İÇİNDEDE HCG VARMIŞama sana neden çatlatma vurduki transfer sonrası ne alaka
YAPICAM YARIN TEST GÜNÜNE KADAR HER GÜN Bİ İDRAR TESTİ YAPICAM EVDE İNŞALLAH TUTUNMUŞLARDIR SAOLASINCanm sen yarın bir daha yap inşallaah inşallaah tutmusdur inşallaah
YAPICAM YARIN TEST GÜNÜNE KADAR HER GÜN Bİ İDRAR TESTİ YAPICAM EVDE İNŞALLAH TUTUNMUŞLARDIR SAOLASINCanm sen yarın bir daha yap inşallaah inşallaah tutmusdur inşallaah
Ya bilmiyorm bunu ben her aksam bir tane progestan vuruyorm bir de fitil kullanıyorm 3tane günde ayrıca jel den bahsediyorlar ben jel kullanmıyorm o ne kiVALLA BİLMİYORUM Kİ GONOPEPTYL ÇATLATMA İĞNESİ DEĞİL Mİ ONUNLA BİRLİKTE BİR İĞNE DAHA VURULDU ONUN İÇİNDEDE HCG VARMIŞ
BANADA VERMEDİ JEL BENDE ESTROFEM PROGESTAN İĞNE VE FİTİL KULLANIYORUM BİDE HİBOR KAN SULANDIRICI VURUYORUM EKSTRDANDA O İĞNELERİ YAPTIRDI O KADAR SİZİN KAÇINCI GÜNYa bilmiyorm bunu ben her aksam bir tane progestan vuruyorm bir de fitil kullanıyorm 3tane günde ayrıca jel den bahsediyorlar ben jel kullanmıyorm o ne ki
HMM GÖRDÜM 4. GÜNÜNÜZMÜŞ RABBİM İNŞ NASİP ETSİNBANADA VERMEDİ JEL BENDE ESTROFEM PROGESTAN İĞNE VE FİTİL KULLANIYORUM BİDE HİBOR KAN SULANDIRICI VURUYORUM EKSTRDANDA O İĞNELERİ YAPTIRDI O KADAR SİZİN KAÇINCI GÜN
HMM GÖRDÜM 4. GÜNÜNÜZMÜŞ RABBİM İNŞ NASİP ETSİN[/QUOT
Ama ben cok korkuyorm neden bilmiyorm hiç bişi yok gibi olmayacam gibi
Korkuyorm olmadı gibiHMM GÖRDÜM 4. GÜNÜNÜZMÜŞ RABBİM İNŞ NASİP ETSİN
O HİÇ BELLİ OLMAZ CNM STRESE SOKMA KENDİNİ DİYORUM AMA BENDE ÇOK STRESLİYİM OLUR İNŞ DUA ET TAM TUTUNMA ZAMANLARIKorkuyorm olmadı gibi
İnşallaaah inşallah olr hayırlısıyla olsun isteyen herkesin olsun allahım ol desin olsunO HİÇ BELLİ OLMAZ CNM STRESE SOKMA KENDİNİ DİYORUM AMA BENDE ÇOK STRESLİYİM OLUR İNŞ DUA ET TAM TUTUNMA ZAMANLARI
Canım zaten belirti olması şart değil olsa bile 9. 12.günden sonra başlıyo kendine heder etme , Allah hayırlısıyla kucağımıza alacağımız gebelikler nasip etsinKorkuyorm olmadı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?