transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ucuz kaset tipi testte hayalet çizgi görüyorum. Ama hayaletliğinin hakkını veren cinsten, kamera da belli olmuyor. Çekemedim fotosunu ya benim hayal ürünüm yada gerçekten var hadi inşallah

Ucuz kaset tipi testte hayalet çizgi görüyorum. Ama hayaletliğinin hakkını veren cinsten, kamera da belli olmuyor. Çekemedim fotosunu ya benim hayal ürünüm yada gerçekten var hadi inşallah
gün ışığında çek canım öyle yükle. ayırca biraz beklersen koyulaşır test zaten yarım saat sonra koyulaşır. benim ilk 10 dk çizgi falan yoktu attım bir köşeye yarım saat yada 1 saat sonra bir baktımki baya kırmızı çizgi çıkmış

Kızlar test yaptım transferimin 8. günü ikinci çizgi çok hafif bir şekilde çıktı fakat sevinemedim çünkü kullandığım iğnelerden böyle bir sonuç çıktı yüksek ihtimalle. Doktor transferden bi kaç gün sonra çatlatma iğnesi vurdurdu iki üç gün

Merhaba kaç zmandır takip ediyorum burayı benm trasnfer günü nü de sayarsan 4. Günüm zaman hiç gecmio napcamı bilmiyorum cok korkuyorm sürekli acıp buraları okuyormm yarın işe başlıcam inşallah tutar allahım kimsenin kucagını boş koymasın

ama sana neden çatlatma vurduki transfer sonrası ne alaka

VALLA BİLMİYORUM Kİ GONOPEPTYL ÇATLATMA İĞNESİ DEĞİL Mİ ONUNLA BİRLİKTE BİR İĞNE DAHA VURULDU ONUN İÇİNDEDE HCG VARMIŞ
Ya bilmiyorm bunu ben her aksam bir tane progestan vuruyorm bir de fitil kullanıyorm 3tane günde ayrıca jel den bahsediyorlar ben jel kullanmıyorm o ne ki

Ya bilmiyorm bunu ben her aksam bir tane progestan vuruyorm bir de fitil kullanıyorm 3tane günde ayrıca jel den bahsediyorlar ben jel kullanmıyorm o ne ki
BANADA VERMEDİ JEL BENDE ESTROFEM PROGESTAN İĞNE VE FİTİL KULLANIYORUM BİDE HİBOR KAN SULANDIRICI VURUYORUM EKSTRDANDA O İĞNELERİ YAPTIRDI O KADAR SİZİN KAÇINCI GÜN

BANADA VERMEDİ JEL BENDE ESTROFEM PROGESTAN İĞNE VE FİTİL KULLANIYORUM BİDE HİBOR KAN SULANDIRICI VURUYORUM EKSTRDANDA O İĞNELERİ YAPTIRDI O KADAR SİZİN KAÇINCI GÜN
HMM GÖRDÜM 4. GÜNÜNÜZMÜŞ RABBİM İNŞ NASİP ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…