Yaa inşallaah canm yaa skldm birde daha cok yeni diyorm önceden günler nasıl geciyordu diyorm senin kacıncı günCanım zaten belirti olması şart değil olsa bile 9. 12.günden sonra başlıyo kendine heder etme , Allah hayırlısıyla kucağımıza alacağımız gebelikler nasip etsin
Canım, benim transferin 19.günü keseyi gördük şükür ama bt hcg sınırda arttığı için korkuyorum ilk transferimde başarılıydı ama sonra değerlerim düzenli artmadı kürtaj oldum, şuna inanın Allah sonunu hayır eden gebelik versin kucağımıza alacağımız gebelik versin böyle pozitif olup sonu gelmeyince bi de kürtaj oluyosun çok kötü oluyosun lütfen acele etmeyin negatif çıksa bile pes,etmek yok Rabbim bizi de böyle sınav ediyo inanın o tedirginliklerimiz bizi herkesten herşeyden fazla zarar veriyo bol bol kitap okuyun ben öyle yaptım her seferinde benim korkumda kalp atışını duyamazsam diye ama napalım nasipYaa inşallaah canm yaa skldm birde daha cok yeni diyorm önceden günler nasıl geciyordu diyorm senin kacıncı gün
BENDE 8. GÜNÜM TEST YAPTIM SİLİK ÇIKTI DÜN KONUŞMUŞTUK SİZ BUGÜN YAPACAKTINIZ YİNE Mİ ÇIKMADI YARIN YİNE YAPICAM BAKALIM NE OLACAK. PEKİ BİŞEY SORCAM HANGİ İLAÇLARI KULLANDINIZ TRANSFERDEN SONRACanım zaten belirti olması şart değil olsa bile 9. 12.günden sonra başlıyo kendine heder etme , Allah hayırlısıyla kucağımıza alacağımız gebelikler nasip etsin
merhaba aynı gün transfer olmuşuz.test ne zaman yapacaksınız.3.gün mü 5.gün mü sizin embriyo.inşallah pozitif sonuç alırız hepimizdeKızlarrrr merhaba bende ayın 9 unda transfer oldum test yapmamak için zor tutuyorum kendimi yarın 7. günüm idrar testinde çıkar mı dersiniz yapıyım mı sizce yarın 3. gün embriyosu transfer yapıldı iki tane 7. gün idrar testi yapıp pozitif gören var mı lütfen bana bişey deyin çok sabırsızlanıyorum
İnşallah kalp atışını duyarsın allahım bizlere kucagımza sagsalim alacagımız gebelkler yaşatsın inşallahCanım, benim transferin 19.günü keseyi gördük şükür ama bt hcg sınırda arttığı için korkuyorum ilk transferimde başarılıydı ama sonra değerlerim düzenli artmadı kürtaj oldum, şuna inanın Allah sonunu hayır eden gebelik versin kucağımıza alacağımız gebelik versin böyle pozitif olup sonu gelmeyince bi de kürtaj oluyosun çok kötü oluyosun lütfen acele etmeyin negatif çıksa bile pes,etmek yok Rabbim bizi de böyle sınav ediyo inanın o tedirginliklerimiz bizi herkesten herşeyden fazla zarar veriyo bol bol kitap okuyun ben öyle yaptım her seferinde benim korkumda kalp atışını duyamazsam diye ama napalım nasip
Kacıncı gün transferi yaa idrar testine bakmaa kan önemli olan braz daha sabr biliyorum cok zor cok zor ama az kalmıs yine senin kiValla bende kac gundur test yapatin hep silik cizgiydi bugun hiv cikmadi 9 gun bnm. Transferde moralim cokbo zuk tutmadi diye bole olup pozitif cikan oldumu
Evet cnm ben 7.gnmde ögrendm zaten 7. Gnü catlatma ignesnn etkisi geçer ve gercek cıkar ortayaYedinci yada sekizinci gün idrar testi yapıpda sonuç alan oldu mu acaba
5. Gğn transferimiydi canmEvet cnm ben 7.gnmde ögrendm zaten 7. Gnü catlatma ignesnn etkisi geçer ve gercek cıkar ortaya
İnşllah bu sefer rabbim kucağını almayı nasip ederCanım, benim transferin 19.günü keseyi gördük şükür ama bt hcg sınırda arttığı için korkuyorum ilk transferimde başarılıydı ama sonra değerlerim düzenli artmadı kürtaj oldum, şuna inanın Allah sonunu hayır eden gebelik versin kucağımıza alacağımız gebelik versin böyle pozitif olup sonu gelmeyince bi de kürtaj oluyosun çok kötü oluyosun lütfen acele etmeyin negatif çıksa bile pes,etmek yok Rabbim bizi de böyle sınav ediyo inanın o tedirginliklerimiz bizi herkesten herşeyden fazla zarar veriyo bol bol kitap okuyun ben öyle yaptım her seferinde benim korkumda kalp atışını duyamazsam diye ama napalım nasip
İnşllah allahım en yakın zamanda kucağınızı sağlıklı çocuklarla doldursun kaçıncı günde kanama geldiMerhaba arkadaşlar bugün ikinci günüm. 4.denemem dün hafif kan geldi. Bugün jel den sonra kahverengi geldi. Benim gibi crilone jel den sonra keke gelen varmı
Canım adet olmazsın hemen inşallah o hissettiklerin gebelik belirtileri benim de öyle oldu inşallah pozitif sonuçlanacak, çünkü kullandığımız ilaçlar hemen adet i engelliyorBenim bugün 8.gün adet ağrısı gibi ağrı giriyor karnıma üzülmeye başladım şimdiden o kadar korkuyorum ki başım da ağrıyor adet olacağımda hep başım ağrır.. tutunma olmadığında en yakın kaçıncı gün adet olunuyor bilen var mı
İnşallah yaa ağlıyasım geliyor ama çalışıyorum dikkat de edemiyorum kendime inşllah öyledir içim biraz olsun rahatladı..Canım adet olmazsın hemen inşallah o hissettiklerin gebelik belirtileri benim de öyle oldu inşallah pozitif sonuçlanacak, çünkü kullandığımız ilaçlar hemen adet i engelliyor
Benim bugün 8.gün adet ağrısı gibi ağrı giriyor karnıma üzülmeye başladım şimdiden o kadar korkuyorum ki başım da ağrıyor adet olacağımda hep başım ağrır.. tutunma olmadığında en yakın kaçıncı gün adet olunuyor bilen var mı
Progestan iğne estrofem hap kullanıyorum omlar kalınlaştırıyormuş evet.. bi kaç kişiden 10.gün adet olanlar varmış lekelenme ile karıştırılıyor diyorlar da sonucu öğrenmeden acı hüsranla karşılaşacakmıyım acaba diyorumEğer natürel siklusta transferin gerçekleşmediyse ilaçları bırakmadan adet olmazsın. Kullandığımız ilaçlar rahmi kalınlaştırıyor. Rahim incelmeden adet olamayız.
Canım ya 7-8 gün yazmış bazı yerlerde bende senin gibi 8. gün yaptım silik çıktı bide yarın yapıcam bakalım ne olacak bide bana cumartesi hcg içerikli bir iğne vuruldu onun etkisiyle mi çıktı sonuç böyle bilmiyorum offf sabredebilsek böyle düşünmek zorunda kalmazdıkCatlatma ignesinin etkisi vucuttan ne zaman atilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?