transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kesinlikle olmaz cnm protestan engelliyo emin ol , rahat bırak kendinle uğraşma

Catlatma ignesinin etkisi vucuttan ne zaman atilir
Canm bu çatlatma iğnesinin mg na göre değişir mesela benm vurulduğm ovitreele 75 mg dı sadece ogün için geçerli hcg salgılıyrdu yani şöyle anlataym benm doktrn istediği kan tahlili zamanım 10. gündü ve ben 7. gün çatlatma iğnesi vuruldm 8. gün merk ettğim için tahlil yaptm 213 çıktı 10. günde 554 çıktı doktra habr werdm çatltma iğnesnin bi etkisi varmdr bu rakamlarda dedim hayr dedi benim kullandğmn mg düşük olduğu için 1 gün sürer dedi ve ekliyrm eğer etkisi olsaydı 10. günü sana tahlil yaptırmazdım dedi ben doktrma güveniyrm ve haklıda buluyrm bundan bahseden bir çok kişide gördm burda ama aşılama yaptrnlar 225 mg kullanyrlr oyüzden etkisi 6 gün sürüyr bu konuyu herkz böyle bilsin ve iyi araştrsınn

Birde sormak istediğim bir konu var kızlar benim bazen gün boyunca sol kasığım ağrıyor kan tahlillermde gebelik var ama inşallah dış gebelk değildr keseleri görene kadr canmdan can gidecekk

bilgilerin için saol cnm bana da farklı bi iğne vuruldu transferden sonra 35 mg transferin birinci günü 35 mg da transferin 5. günü bende bugün yani 8. gün idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı benimde mg düşük sanırım değil mi o zaman ilacın etkisi yok mudur sence

Seninki benimkindende düşük mg mı etkisi yoktr canm merak etme inşallah hayırlı sonçlar alırsınn

Seninki benimkindende düşük mg mı etkisi yoktr canm merak etme inşallah hayırlı sonçlar alırsınn
umarım öyledir ya çok saol içime su serpildi yarın sabah ilk idrarla birdaha yapıcam biraz daha koyulaşır inş çizgi yarın 9. günüm

Valla bnm transferim 9 ekimdi bn hep test yaptim hep silik cizgiler cikti ama son 2 gundur yaptigim testte negatif cok moralim bozuk bnde sadece cok karnimda baloncuklar patlio ayrica gogusim agrio bnm ilk denmem bnm kan verme gunumde 23 ekim daha cok var kizlar cok korkuyorum

Arkadaşlar si den birşey rica edebilirmiyim transferiniz olmadan önceki son progesteron degerinizin ölçüsü neydi acaba benim son değerim yüksek çıktığı için transferim ertelendi yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar ben inanamıyorum ne olur yardım edin 9ekimde transfer oldum yarın 10.gün tahlil günüm ben bugün rüya gördüm test yapıyorum 2çizgi çıkıyordu. Dayanamadım biraz önce yaptım. İlk defa 2.çizginin belirdiğini gördüm yarına kadar bi değişiklik olur mu yokSa biraz da olsa ümitleneyim mi allahım 2çizgiyi bi arada görmek bile ne kadar mutluluk verici..

kaçıncı gün embriyosu canım? benim 5. gün embriyosuydu 9. gün test yaptım silik çizgi çıktı 10. gün kan verdim değerim 173 çıkmıştı inşallah seninde çıkacaktır olumlu düşün hayırlı haberler ver bizede

Aynen sizinki gibi 2 tane 5.gün embriyosuydu adet ağrısı çekiyorum diye korkuyordum..Benim de silik çizgi çıktı silinip gidecekmiş gibi geliyor ya da ne biliyim bozuk olabilir mi diye düşünüyorum.. inşllah yarın sizinki gibi güzel sonuçlar değerler görürüm ben de Allahım inşallah,,, saolun

yok rahat ol olmasa o çizgi hiç çıkmazdı silinmez hatta bikaç saate daha koyulaşır.. benimde 2 taneydi ve şimdi ikizlerime hamileyim darısı isteyen herkese olsun sanada inşallah yarın güzel haberler vereceksin canım

Merhaba
Bu sayfaları o kadar çok okudum ki ben de yazmaya karar verdim. Yaşım 29 ve 0.075 amh ile imkansız denen bir hasta olarak değerlendirildim. Ama çok şükür şu anda transferimin dokuzuncu günü ve bhcg değerim 53 çıktı. Sadece dua edelim rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.hepiniz için dua ediyorum.

tatlım yükler Misin fotosunu benimkide silik çıktı bugün 9. gün 3. gün embriyosu konuldu bana 2 tane bakalım benimki kadar silik mi

Kızlar bi bakar mısınız çok mu silik transferin 9. günü bugün

Eklentiler

• IMG_7079.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 187
SiZe de hayırlı olsun
tatlım yükler Misin fotosunu benimkide silik çıktı bugün 9. gün 3. gün embriyosu konuldu bana 2 tane bakalım benimki kadar silik mi
Hadi hayırlı olsun inşllah mutluluğumuza değer

Eklentiler

• 8094ABBB-B901-4609-A8C4-8E61E45307FE.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 161
Rahatsızlığınızı tam bilmiyorum ama allah katında imkansız diye birşey yoktur inşallah herşey kolaylaşır inşllah güzel değerler görmek bize de nasip olur . Hayırlı uğurlu olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…