transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar hadii maşallaah hamilesinizz
Bilmiyorum ki öyle mi gerçekten insan. E düşüneceğini bilmiyo ben değerleri görünceye kadar inanamıcammgaliba ama bu görüntüyü görmek okadar mutlu ediyo ki içim kıpır kıpır. Benim gördüğümü siz de görüyorsunuz demi yani yanlış mı görüyorum

Kıyamammm hayır dogru görüyorsunnnnn inşallaah güzel degerlerde göreceksiiinn inşallaahh

tatlım yükler Misin fotosunu benimkide silik çıktı bugün 9. gün 3. gün embriyosu konuldu bana 2 tane bakalım benimki kadar silik mi
Benm de 3. Gün embriyosu sen transfer gününü saymıyorsun demii canmm yaa benm de 2 transfer yapıldı biri birinci kalite 8 hücreli biri 10 hücreli birinci kaliteye yakın dedi ama benm hiç bişi hissetmiyorm 5. Günm bugün işe geldm birde

BENİMKİ ÇOK SİLİK AMA BİLEMEDİM DÜN DE YAPMIŞTIM DÜNDE YAPMIŞTIM DÜN DAHA SİLİKTİ HAYIRLISI CUMA BELLİ OLACAK KANDA

EVET 3.GÜN BENDE SOL KASIĞIMDA BİŞEYLER HİSSEDİYORUM ONUN DIŞINDA AĞIZ TADIM Bİ TUHAF BAŞKA BİŞEY HİSSETMİYORUM TUTMUŞTUR İNŞ CNM 8. GÜNDEN BAŞLADIM TEST YAPMAYA TRANSFER GÜNÜNÜ SAYMIYORSUN. İŞE BAŞLAMAK İYİ GELİYO İNSANA BENDE BAŞLADIM SIKINTI YOK ÇOK ŞÜKÜR

SEN YANLIŞ GÖRÜYOSAN BEN NAPIYIM ARADAKİ FARKA BAKSANA :))))))))

Cnım sen ne zmn başladın işee yaa ozman benm 4. Günüm

Gördünya koyuluğu da artar senin tahlil gününe daha var bir de 3.gün olduğu içindir inşllah burada hepberaber seviniriz bizi bizden başkası anlayamaz
İNŞ TATLIMMMM İNSAN EMİN OLAMIYO SONUÇTAN GÖZLERİNE İNANMIYO SENİN YARIN MI TAHLİL GÜNÜN

Waalla o 5 liralık testlre fazla güvnme ben hamile değilken pozitif çıkıyordu oyüzdn ben güvnmiyrm daha iyi bir test alyrm 8. günü yapyrm ve gerçklri öprenyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…