Sizlerde yerleşme kanaması oldumu kızlarSiZe de hayırlı olsun
Hadi hayırlı olsun inşllah mutluluğumuza değer
Bilmiyorum ki öyle mi gerçekten insan. E düşüneceğini bilmiyo ben değerleri görünceye kadar inanamıcammgaliba ama bu görüntüyü görmek okadar mutlu ediyo ki içim kıpır kıpır. Benim gördüğümü siz de görüyorsunuz demi yani yanlış mı görüyorumKızlar hadii maşallaah hamilesinizz
Kıyamammm hayır dogru görüyorsunnnnn inşallaah güzel degerlerde göreceksiiinn inşallaahhBilmiyorum ki öyle mi gerçekten insan. E düşüneceğini bilmiyo ben değerleri görünceye kadar inanamıcammgaliba ama bu görüntüyü görmek okadar mutlu ediyo ki içim kıpır kıpır. Benim gördüğümü siz de görüyorsunuz demi yani yanlış mı görüyorum
Adet olacakmışım hissinden başka bişey Yok yani kanama olmadıSizlerde yerleşme kanaması oldumu kızlar
Benm de 3. Gün embriyosu sen transfer gününü saymıyorsun demii canmm yaa benm de 2 transfer yapıldı biri birinci kalite 8 hücreli biri 10 hücreli birinci kaliteye yakın dedi ama benm hiç bişi hissetmiyorm 5. Günm bugün işe geldm birdetatlım yükler Misin fotosunu benimkide silik çıktı bugün 9. gün 3. gün embriyosu konuldu bana 2 tane bakalım benimki kadar silik mi
Sizinki 3.gün olduğu için yeni yeni belli olur inşallahBENİMKİ ÇOK SİLİK AMA BİLEMEDİM DÜN DE YAPMIŞTIM DÜNDE YAPMIŞTIM DÜN DAHA SİLİKTİ HAYIRLISI CUMA BELLİ OLACAK KANDA
EVET 3.GÜN BENDE SOL KASIĞIMDA BİŞEYLER HİSSEDİYORUM ONUN DIŞINDA AĞIZ TADIM Bİ TUHAF BAŞKA BİŞEY HİSSETMİYORUM TUTMUŞTUR İNŞ CNM 8. GÜNDEN BAŞLADIM TEST YAPMAYA TRANSFER GÜNÜNÜ SAYMIYORSUN. İŞE BAŞLAMAK İYİ GELİYO İNSANA BENDE BAŞLADIM SIKINTI YOK ÇOK ŞÜKÜRBenm de 3. Gün embriyosu sen transfer gününü saymıyorsun demii canmm yaa benm de 2 transfer yapıldı biri birinci kalite 8 hücreli biri 10 hücreli birinci kaliteye yakın dedi ama benm hiç bişi hissetmiyorm 5. Günm bugün işe geldm birde
SEN YANLIŞ GÖRÜYOSAN BEN NAPIYIM ARADAKİ FARKA BAKSANA :))))))))Bilmiyorum ki öyle mi gerçekten insan. E düşüneceğini bilmiyo ben değerleri görünceye kadar inanamıcammgaliba ama bu görüntüyü görmek okadar mutlu ediyo ki içim kıpır kıpır. Benim gördüğümü siz de görüyorsunuz demi yani yanlış mı görüyorum
Cnım sen ne zmn başladın işee yaa ozman benm 4. GünümEVET 3.GÜN BENDE SOL KASIĞIMDA BİŞEYLER HİSSEDİYORUM ONUN DIŞINDA AĞIZ TADIM Bİ TUHAF BAŞKA BİŞEY HİSSETMİYORUM TUTMUŞTUR İNŞ CNM 8. GÜNDEN BAŞLADIM TEST YAPMAYA TRANSFER GÜNÜNÜ SAYMIYORSUN. İŞE BAŞLAMAK İYİ GELİYO İNSANA BENDE BAŞLADIM SIKINTI YOK ÇOK ŞÜKÜR
YEDİNCİ GÜNÜMDE BAŞLADIM.Cnım sen ne zmn başladın işee yaa ozman benm 4. Günüm
Gördünya koyuluğu da artar senin tahlil gününe daha var bir de 3.gün olduğu içindir inşllah burada hepberaber seviniriz bizi bizden başkası anlayamazSEN YANLIŞ GÖRÜYOSAN BEN NAPIYIM ARADAKİ FARKA BAKSANA :))))))))
İNŞ TATLIMMMM İNSAN EMİN OLAMIYO SONUÇTAN GÖZLERİNE İNANMIYO SENİN YARIN MI TAHLİL GÜNÜNGördünya koyuluğu da artar senin tahlil gününe daha var bir de 3.gün olduğu içindir inşllah burada hepberaber seviniriz bizi bizden başkası anlayamaz
Waalla o 5 liralık testlre fazla güvnme ben hamile değilken pozitif çıkıyordu oyüzdn ben güvnmiyrm daha iyi bir test alyrm 8. günü yapyrm ve gerçklri öprenyrmValla bnm transferim 9 ekimdi bn hep test yaptim hep silik cizgiler cikti ama son 2 gundur yaptigim testte negatif cok moralim bozuk bnde sadece cok karnimda baloncuklar patlio ayrica gogusim agrio bnm ilk denmem bnm kan verme gunumde 23 ekim daha cok var kizlar cok korkuyorum
Yarın sabah öğrenicem inşllah Allahım hepimizin yüzünü güldürsünİNŞ TATLIMMMM İNSAN EMİN OLAMIYO SONUÇTAN GÖZLERİNE İNANMIYO SENİN YARIN MI TAHLİL GÜNÜN
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz içimRahatsızlığınızı tam bilmiyorum ama allah katında imkansız diye birşey yoktur inşallah herşey kolaylaşır inşllah güzel değerler görmek bize de nasip olur . Hayırlı uğurlu olsun şimdiden
İlk gün geldi. İkinci gün kahverengi bugun kül gibi az geldi.İnşllah allahım en yakın zamanda kucağınızı sağlıklı çocuklarla doldursun kaçıncı günde kanama geldi
Benim aşılamada o şekilde kanama olmuştu sanırım alet falan sokuyolarya ondandır inşllah kötü bişey yokturİlk gün geldi. İkinci gün kahverengi bugun kül gibi az geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?