transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

BUgünü gösteren rabbime şükürler olsun. 10.günüm biraz önce tahlil verdim sonuç 163.. pozitif dediler ben şimdi hamileymişim.. bu sonuçları yazanları gördükçe kendimi hayal ederdim ben de bu duyguları yaşayacakmıyım diye nasıl bir tepki veririm nasıl sevinirim diye.. şuan ağlamaktan sevinemiyorum bile..sevincimin daim olması için dua ediyorum.. inşllah bu zorlukları çeken burda derdlerini paylaşan herkes buraya güzel haberler verir inşllah.. Allahım annelik duygusunu isteyen her kuluna yaşatsın inşllah..

Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin cnm tebrik ederim

Değerlerin yükselişi ile ilgili sen aklıma geliyorsun inşllah hayırlı bir şekilde gelişir amin inşllah
hayırlı olsun canım bak ben dün sana demiştim yarın güzel haberler vereceksin diye çok sevindim tebrik ederim 10. güne göre güzel değerin içini ferah tut güzel güzel artacak değerlerin korkma

Değerlerin yükselişi ile ilgili sen aklıma geliyorsun inşllah hayırlı bir şekilde gelişir amin inşllah
Hayırlısı olsun canım, Allah kimin kaderine ne,yazmış bilinmez beni böyle sınav eder seni başka sen takılma bunlara keyfni çıkar eksik dua etmeyelim sadece, Allah sağlıcakla yavrumuzu kucağımıza alacağımız gebelik nasip etsin

Hayırlı olsun canımmm, darısı başımıza inşallah

Canim allah kucagina alamayi nasip etsin allah bizlerede nasip eder insallh benim 23 ekim de kan verecem cok korkuyorum belirtilerin varmiydi hic

Amin inşllah bizim de imtahanımız bebek hasreti çekmekmiş Allahım inşllah imtahanımızı kısaltıp en hayırlı sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip eder

hayırlı olsun canım bak ben dün sana demiştim yarın güzel haberler vereceksin diye çok sevindim tebrik ederim 10. güne göre güzel değerin içini ferah tut güzel güzel artacak değerlerin korkma
Evet söylemiştiniz hatta siz aklıma geldiniz inşllah sizin gibi ikisi de bana tutunur değerlerimiz benziyor değil mi 10.gün için hemşireler bişey demedi de ilerleyen günlerde belli olur inşllah Allahım sağlıklı hayırlı sonuçlar verir inşllah

Canim allah kucagina alamayi nasip etsin allah bizlerede nasip eder insallh benim 23 ekim de kan verecem cok korkuyorum belirtilerin varmiydi hic
Sizinde 9ekim transfer günüydü demi benimki gibi.. ama bnm 5. Gün emriyosu olduğu için ben transferden sonra 8.günden itibaren adet sancısı çektim 9.gün içimden bişeyler düşüyormuş gibi yatarken rahatsız etti ve bugün 10.gün aynı sıkıntılarım var.. sizinki de inşllah yavaş yavaş ortaya çıkar

Evet canim 9 ekim benimde ilk denemem ve taze embriyo benim karnim gurulduyo bole balonciklar patliyo icimde gogusum falan sizliyo ama nedense umudumu kaybetti

3. Denemem...bu gün 5.günüm...bu forumda kimler ne hissetmiş okumakla geçiyo günüm...yapmamam gerek biliyorum ama yapıyorum...hamile olanlarda tek taraflı kasık ağrısı olan var olmayan var...çook tarifsiz duygular içindeyim

Hayırlı olsun inşallah. Belirtilerin varmıydı

İnşallah bu denemeniz son olur.. insan kendini anlayacak birilerini arıyor bu derdi yaşamayan bu yokluğu çekmeyen bilemiyor

Hayırlı olsun inşallah. Belirtilerin varmıydı
8gün adet olacakmışım gibi ağrı başladı 9.gün adet olmuşum gibi ağrıdı bugün 10.gün içimde kasıklarıma inen yatarak rahatladığım ayakta çok durutmayan kasılmalar var.. saolun inşllah haber bekleyen herkes hayırlı haberler alsın inşllah

Kızlar bugün doktora gittim, kese içinde bebeği gördüm şükür ama kalp atışı 6 hafta ya girmediğim için duyulmadı, 14 ekim de ultrasonda kese 7.66 mm di bugün 9.0cm gözüküyor internette baktım günde 1mm büyümesi gerekiyo diyo Allah im bi tam sevinemedim,konuyla ilgili bilgisi olan var mı

Merhaba arkadaşlar transferin 5.günündeyim.bugün karnım hep agrıdı regli olucak gibi yatıyorum. Benim gibi olan varmı. Kimler test günü bekliyor.

Benin bilgim yok ama dr ne diyim bu duruma onun görüşü ne inşşlah herşey yolundadır

Benin bilgim yok ama dr ne diyim bu duruma onun görüşü ne inşşlah herşey yolundadır
Yarın kontrole gidicem, bugün yine uyku yok bana Allah im inşallah hayırlısıyla nasip etsin 2.kürtaja gücüm yok sanki aylardır ilaç kullanıyorum isyan değil ama mevlam hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…