Yarın kontrole gidicem, bugün yine uyku yok bana Allah im inşallah hayırlısıyla nasip etsin 2.kürtaja gücüm yok sanki aylardır ilaç kullanıyorum isyan değil ama mevlam hayırlısını versin
Cok tesekkur ederim canim bnmde gogusum agrio ara sira karnimda agrio canim sende hic karin guruldamasi ve baloncuklar patliyomuydu2 negatifimden sonra 3. de pozitifi gordum cok sukur
Ve belirtiler tamamen ayniydi kasik bel karin agrisi vs vs
Birbirlerinden ayirdigim tek olay cok belirgin bir sekilde ayak ve bel usumesi
Herkese tez zamanda Rabbim nasip etsin insallah
Rica ederm cnm Baloncuklari bilemem ama gaz oluyordu gogus agrisi da oluyordu gakat dedigim gibi olumsuzlarda ilk zmnlar dha cok agrilarm olurdu yani anlayacagin bu tarz agrilar deiseblir belirti sayilmaz ilac etkisi. Tutunma hissiyatlri 6. Gunde basladi bnm en buyuk belirtmde hastanedn ciktitb sbra hic isinamamakCok tesekkur ederim canim bnmde gogusum agrio ara sira karnimda agrio canim sende hic karin guruldamasi ve baloncuklar patliyomuydu
Peki canim sende progestron vajinal tablet kullandinmi o ilac akinti yapiyo birazda ilac disari cikiyoRica ederm cnm Baloncuklari bilemem ama gaz oluyordu gogus agrisi da oluyordu gakat dedigim gibi olumsuzlarda ilk zmnlar dha cok agrilarm olurdu yani anlayacagin bu tarz agrilar deiseblir belirti sayilmaz ilac etkisi. Tutunma hissiyatlri 6. Gunde basladi bnm en buyuk belirtmde hastanedn ciktitb sbra hic isinamamak
Yok cnm kullanmadim bn sdce vajinal jel kullandm onda disari veriyo fazlasiniPeki canim sende progestron vajinal tablet kullandinmi o ilac akinti yapiyo birazda ilac disari cikiyo
Cnm bnm uzulme Rabbim tekrr nasip etsin insallah cok uzgunum :/ ne kadrliklardi ?Sevinmek ne kadar güzeldi...
Değerlerim düşüyor, bebeklerim beni bırakıyor.. bu kadar çabuk mu olacaktı ayrılıko kadar kötüyüm ki
Canım seni en iyi ben anlarım o yüzden erken testlerden nefret ediyorum herkese tavsiyem erken test yapmayın elimde olsa kalp atışına kadar doktora gitmem, farkında olmuyoruz ama sessizce yıpranıyoruz, bu ilerde bize kim bilir nasıl psikoljik sorunlara yol açacak, ağlamak geliyorsa ağlayın tutmayın kendinizi sakın içinizde acı biriktirmeyin sonucları daha kötü oluyo yaşayan biri olarak size en iyi aktarabileceğim tecrübem10. Günde iyi haber 12.günde kötü haber aldım... elden bişey gelmiyor
10.gün testi doktorun belirlediği tarihti.bu kadar erken düşüp gideceğini nerden bilebilirdim.. içimde bi korku vardı ama işte konduramıyordum.. ilk defa tutmuş olması tek tesellim bundan sonrası için tek umudum.. aklıma geldikçe perişan oluyorum allahım bu imtahanımızı en yakın zamanda sonlandırır inşallahCanım seni en iyi ben anlarım o yüzden erken testlerden nefret ediyorum herkese tavsiyem erken test yapmayın elimde olsa kalp atışına kadar doktora gitmem, farkında olmuyoruz ama sessizce yıpranıyoruz, bu ilerde bize kim bilir nasıl psikoljik sorunlara yol açacak, ağlamak geliyorsa ağlayın tutmayın kendinizi sakın içinizde acı biriktirmeyin sonucları daha kötü oluyo yaşayan biri olarak size en iyi aktarabileceğim tecrübem
Anlıyorum çok Kaçıncı gün embriyosuydu , kürtaj a gerek var mı , canım benim profesör ilk kürtajımda gebelik sağlıksızsa biz ilk başta sonlansın isteriz demişti ben buna çok kızmıştım ama şimdi onu çok iyi anlıyorum hatta bence bir gebelik olmayacaksa sonu gelmeyecekse hiç başta pozitif olmasın çünkü o kürtaj olduktan sonra ki halimi unutamıyorum en dayanılmazı hele biraz daha büyüse içimde kıpırtısını görüp öyle kaybetsem daha da zor olur eminim, bu da bizim sınavımız Allah sabrını versin elimizden başka bişey gelmiyo, herkes senin ağzından çıkanlara teselli bulur ama çileyi yine sen çekersin o hissettiğin şey sadece senin içinde kimse kolay kolay anlayamaz10.gün testi doktorun belirlediği tarihti.bu kadar erken düşüp gideceğini nerden bilebilirdim.. içimde bi korku vardı ama işte konduramıyordum.. ilk defa tutmuş olması tek tesellim bundan sonrası için tek umudum.. aklıma geldikçe perişan oluyorum allahım bu imtahanımızı en yakın zamanda sonlandırır inşallah
Ben bu zamana kadar hiç pozitifi görmemiştim yani hiç hamişe kalmadım. Şuan hamile kalabildiğimiz görmek en ufak tesellim Benim.. ama bu kaybı yaşamak çok zor. 5.gün embriyosu 2taneydi. Pazartsi son tahlili yapacaz duruma göre ilaçları bırakacaz dedi doktor kendiliğin düşmesini beklicek galiba kürtajdan bahsetmedi.. en ufak ihtimal tekrar yükselebilir dedi ama bindebir oluyormuşAnlıyorum çok Kaçıncı gün embriyosuydu , kürtaj a gerek var mı , canım benim profesör ilk kürtajımda gebelik sağlıksızsa biz ilk başta sonlansın isteriz demişti ben buna çok kızmıştım ama şimdi onu çok iyi anlıyorum hatta bence bir gebelik olmayacaksa sonu gelmeyecekse hiç başta pozitif olmasın çünkü o kürtaj olduktan sonra ki halimi unutamıyorum en dayanılmazı hele biraz daha büyüse içimde kıpırtısını görüp öyle kaybetsem daha da zor olur eminim, bu da bizim sınavımız Allah sabrını versin elimizden başka bişey gelmiyo, herkes senin ağzından çıkanlara teselli bulur ama çileyi yine sen çekersin o hissettiğin şey sadece senin içinde kimse kolay kolay anlayamaz
Canım ben artık en kötüsüne hazırlamaya alıştırdım, genetik incelemeden geçmiş miydi benim şuan en büyük pişmanlığım genetik inceleme yaptırmamam, benim de 5.gün embriyosu 2 taneydi birisi tuttu ama kesem olması gerektiği büyüklükte değil ve kalp atışı duyulmadı bende hafta ya kadar bekliycm sabır sabır sabır şuan en çok ihtiyaç duyduğumuzBen bu zamana kadar hiç pozitifi görmemiştim yani hiç hamişe kalmadım. Şuan hamile kalabildiğimiz görmek en ufak tesellim Benim.. ama bu kaybı yaşamak çok zor. 5.gün embriyosu 2taneydi. Pazartsi son tahlili yapacaz duruma göre ilaçları bırakacaz dedi doktor kendiliğin düşmesini beklicek galiba kürtajdan bahsetmedi.. en ufak ihtimal tekrar yükselebilir dedi ama bindebir oluyormuş
Hayır gerek duyulmamıştı sanırım inceleme olmadı..6tane dondurulmuş vardı çözülünce 2tanesi yaşamıştı.Canım ben artık en kötüsüne hazırlamaya alıştırdım, genetik incelemeden geçmiş miydi benim şuan en büyük pişmanlığım genetik inceleme yaptırmamam, benim de 5.gün embriyosu 2 taneydi birisi tuttu ama kesem olması gerektiği büyüklükte değil ve kalp atışı duyulmadı bende hafta ya kadar bekliycm sabır sabır sabır şuan en çok ihtiyaç duyduğumuz
Ben malesef çevremdekilere söylemek zorunda kalıyorum, doğuda görev yaptığımız için ankaraya git gel yapıyorum en güzelini yapıyosunuz, dondurulmuş kalmadı mı başkaHayır gerek duyulmamıştı sanırım inceleme olmadı..6tane dondurulmuş vardı çözülünce 2tanesi yaşamıştı.
Çevre baskısı başka bişey gerçekten insanlara sahte gülücüklerle daha düşünmüyoruz şöle böle demek o kadar zoruma gidiyo ki söyleyemeiyprum kimseye insanlar istediklerinde hemen olacak zannediyor imtahan dünyası napalım.. inşllah senin için hayırlısı olur
1tane sadece 2.kalite dondurulmuş ona da nasıl güveneyim çözülünce yaşamazsa.. tekrar aynı yollardan baştan geçeceğim napalım Allah büyüktür elden bişey gelmiyorBen malesef çevremdekilere söylemek zorunda kalıyorum, doğuda görev yaptığımız için ankaraya git gel yapıyorum en güzelini yapıyosunuz, dondurulmuş kalmadı mı başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?