transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kizlar herkese gunaydinlar.dun aksam cok afedersiniz wc de peceteye bulasan sumuksu tarzi lekeler gordum.bir damlada kan.cok korktum varmi bilgisi olan bu konuda???ne oldugu zaman korkmam gerek

Bu sabahda. Reglm geldi canm
Canm çok ğzüldüm senin kacncı gün embryosu kacncı kaliteydi bir tane mi koymuslardıı vardır bir bildiği allahın inanıyorm ben zamanı gelince verecek hayırlıysa versin hayrsızsa vermesn öyle dua ediyormm belki senin için de hayırlı olan budur allahım sabrımızı ölçüyor bizi bununla sınıyor öyle düşünelim

Canim ilk denemem bnm sabah peceteye sildim kan gibi geldi sonra ped taktim gelmedi tekrar peceteyle sildim gene vardi bnki 3 gun embriyosu dedi doktorum en iyisini koydum dedi

Su anda gelmedi sabah åpecetele sildim geldi oglen gene geldi ama su anda yok test yaptim negatif cikiyo idrrda iyice umudumu kybettim
Canm belki gec yerleşmişdir o yüzden dedm acile gidip kan mı verseydn diye inşallah yerlesme kanamasıdır ya inş olmazsa da üzülme bir daha denersin güclü olmamız lazm

Canm bnm knim cok fazla yukselio triot den o yuzden cocuk yerlesmiyo 2 tne dondurulmusim war
Allaahhımm sana daa versiiin inşallaahh duşarımdasnn allahm seni de sevndrsn inş benm de bugün 8. Günüm ayrıca adetmn 27. Günü cok korkuyorumm cook hem adet gnlermm bu aralar şimdi bu ilaclar cocuk yoksa adeti geciktirir mi biliomusun cok kötüyüm ben

Canim senin icin cok uzuldum gecmis olsun allah buyuktur gene olur insllah bugun benim 12 gunum test yaptim idrarda negatif cikti pazartesi kan werecem biliyorum ki tutmadi allah isteyen herkese wersin yarabbim
Merhaba kendinizi her iki duruma da alıştırın ama idrar testine çok güvenmeyin.ben de idrar da yaptım negatif ve o gece sabaha kadar üzüldüm ertesi sabah erkenden kan testi yaptım ve pozitif inş rabbim kucağıma almayı da nasip eder.Hepiniz dualarımdasınız.

Benimde bugun transferin 8. Gunu dun ve bugun idrar testi yaptim iki gunun testide negatif cikti iki tanetransfer oldu ikiz tutunmus olabilirse 8.gunden itibaren cikiyo diyenleri duymustum heveslenip yaptim ama negatif ayin 26 sinda kan tahlili vermem gerekti normalde sizlerdende test negatif olup 12.gun kanda pozitifi goren varmiydi

canmm benm de 26 sı senin kacncı gün embryosu yaa ben de yapcakdm idrar kocam yok dedii ısrarla bende yapmadm sabrediyorm inşallah ikimzde pozitifi görürüz

canmm benm de 26 sı senin kacncı gün embryosu yaa ben de yapcakdm idrar kocam yok dedii ısrarla bende yapmadm sabrediyorm inşallah ikimzde pozitifi görürüz

İnsallah cnm bnm ucuncu gun embriyodu iki tane konuldu ben dungece test yaptim negatif bugunde sabh ilk idrarla yapayim dedim yaptim yine negatif umudum gitdi sanki snndemi ilk tup bebkmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…