transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

İnsallah cnm bnm ucuncu gun embriyodu iki tane konuldu ben dungece test yaptim negatif bugunde sabh ilk idrarla yapayim dedim yaptim yine negatif umudum gitdi sanki snndemi ilk tup bebkmi
Evet canımm benm de ilk tüp bebek ben cok korkuyorm cok bak bu saat oldu gözüme uyku girmiyor allaha dua ediyorm hayrlısıyla versn canm benm de 3. Gün iki tane konuldu kaliteleri nasıldı seninkinin sorun neydi canm umudun gitmesiiin daha kana bile bugün karısdıı hemen idrara karısmaya bilir biraz sabır bende yapacakdm zor tuttum kendimi hakkmıza hayırlısı olsunn allahm ol desin olsun

Cnm benim sebepsiz infertilite hic sorun yok diyolar olmadi bi bucuk yildir daha dogrusu bn ilk evlndigimde hamile kaldim bir aylikken kesenin gozuktugu gun dusuk yaptim kurtaj oldum fakat ustunden bi bucuk yil gecti klomen kullandim 3 kere bir kerede asilama oldum ama tutmadi tup bbk deniyelim dedik ins hayirlisiyla tutunurlar bnm 11 tane yumurtam vardi 6si iyi kaliteydi 2 si transfer oldu 4 nude dondurdum canim hayrlisi

Canmm benn gittim kan testi yaptmm 29.83 cıkdıı ama noluyor bilmiyorm inşallah yükseliir inşallaah

Canmm benn gittim kan testi yaptmm 29.83 cıkdıı ama noluyor bilmiyorm inşallah yükseliir inşallaah

Hayirli olsun canim hamilesin cok sevindim yukselir iki gunde yaptir testi ve doktorunu ara bilgi ver cok sevindim bndemi yaptirsam seninde bnm gibi 9gununmu bugun

Hayirli olsun canim hamilesin cok sevindim yukselir iki gunde yaptir testi ve doktorunu ara bilgi ver cok sevindim bndemi yaptirsam seninde bnm gibi 9gununmu bugun
Aynenn canm ben dayanamdm ama korkuyorm işde yükselirmi acaba merak sardı dua et bana nolur sende yarın sabah git yaptr bakalm istersen canmm ben carsamba tekrar gidicemm

Ben heo dua ediyirum canim rabbim isteyen herkese versin cok zor doktorunu ara yinede
Cıkmaz bence canm degerm düşük doktoru aradm hos doktor la görüşemiom hemşirelerle görüşüom oda bizim için önemli olan 12. Gün degeri dedii morelim sıfır oldu hiç sevnmedi bile

Ben heo dua ediyirum canim rabbim isteyen herkese versin cok zor doktorunu ara yinede
Bakalım gebelk var görünüyor inşallah değerim yükseliir inşallah canım dua ediyorm aklmdan cıkmıyor stres yapmıom ama inşallah yükselir allahıma kaldı inşallah sende yarn güzel haberler verirsin

Bakalım gebelk var görünüyor inşallah değerim yükseliir inşallah canım dua ediyorm aklmdan cıkmıyor stres yapmıom ama inşallah yükselir allahıma kaldı inşallah sende yarn güzel haberler verirsin
I

Insllab yukselir cnm uzme canini en azindan susn hamilesin bu bile cok guzel haber yukselcktir o ins

Valla aksam gitdim nobetci doktor vardi kan verdim doktor ikisaate cikar dedi kan alan yrn ogleden snra dedi int bakiom ama cikmamis daha
Canım bir saat sonra verdiler bana da hadii inşallah sen e devletten mi takip ediosun canmm varya ben sürekli okuom benm deger düşük geldi bana yormlarda hep daha yüksek anlamadm yanii dua edelim bol bol allaha emanetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…