Evet Aynı canım.aynı günde bi arkadaş bulduğuma sevindimGerçekten çok zorlu bir süreç:/ Şuan tek kullandığım folik asit. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize. Günlerimiz neredeyse aynı...
Sabahtan beri yoktu ağrım şimdi yine başladı hafif hafif. İnanır mısın ağrılara seviniyorum iyi bişeymiş gibi geliyoBende sevindim cnm aşamaları konuşmak destek olmak iyi geliyor .
İdrar mı kan mı yapıcanDün Ağrım olunca bi an panik oldum ilk transferimde kanamam o şekilde başlamıştı Çünki. Ama bi yandan da belirti olması sevindiriyor insanı...Ctesi gününü kadar dayanamaya bilirim test için. Kararsızımmmmm püffff
İdrar mı kan mı yapıcan
Yaparsan sonucu yaz merak ediyorum çok. Senin çıkarsa benimde çıkarİdrar da çıkma ihtimali çok düşük. Kan testi yaptırmayı düşünüyorum .
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Evde misin çalışıyor musunTabi cnm yaptırırsam yazarım mutlaka .
Valla canım bende çalışıyorum. İyi oluyo vakit geçiyorÇalışıyorum cnm sen çalışıyor musun? İş olunca oyalanıyor insan böyle durumlarda iş biraz kurtarıcı :)
İnşallah bekleyen herkes kucağına alıp eve dönsünÇok sevindim cnm. Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?