transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Gerçekten çok zorlu bir süreç:/ Şuan tek kullandığım folik asit. İnşallah güzel haberler veririz birbirimize. Günlerimiz neredeyse aynı...

Dün Ağrım olunca bi an panik oldum ilk transferimde kanamam o şekilde başlamıştı Çünki. Ama bi yandan da belirti olması sevindiriyor insanı... Ctesi gününü kadar dayanamaya bilirim test için. Kararsızımmmmm püffff

Çalışıyorum cnm sen çalışıyor musun? İş olunca oyalanıyor insan böyle durumlarda iş biraz kurtarıcı :)

Merhaba.benim 2 tane embriyo transfer edildi.suan 13.gunum ve degerin 477.sizce ikisidemi tuttu yoksa tekimi tutmus.degerim nasil.bilgisi olan arkadaslar yardim edebilirmi lutfen

Merhabalar, ben aranıza yeni katıldım kızlar.3 Ocak ta, 5A kalitesinde 2 Blast transfer edildi... transfer akşamından beri regl olacakmışım gibi ağrı, ve aşırı sıcaklıyorum fikri olan var mıııı acabaaaa birde çok heyecanlıyım tutma olasılığı nedir ? İkiz istiyorum hayırlı ise tabiiiii Allahtan

Kızlar benimde 5.gün Blast embriyo transferim oldu ve 11gün değerim 406 hamileyim çok mutluyum Rabbim sonuna kadar korusun yavrularımızı. Transfer olanla veya olmayı bekleyenler belirti aramayın çünkü adet belirtisiyle aynı hatta 7gün ağladım çok adet olucam ben diye meğer bebeğim yer yapıyormuş kendine

Kızlar 5. Gün blast ı 3 Ocak ta yapılmıştı bana,( 5A 2 adet ) bugün 6. Günüm 6 gün erken testi yaptım az önce ve sonuç ... sizce hamile miyim

Taze transfer mi dönmüş mü bu önemli.
Birde şayet donmuşsa evet gebelik olabilir fakat bu çizginin her gün koyulaşması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…