- 26 Nisan 2018
- 355
- 333
- 23
- 38
Burcunirce o zaman bu hamilelik belirtisi olmaya bilir çatlatma iğnesinin etkisi olabilir şakın heves yapma ama karamsarda olma bekle ve gör istersen testi yarın tekrarlaCnm donmuş değil , taze
Canım bence hamilesin o kadar uzun süre iğne etkisi olmaz benim bile 10 gün pozitif çıktı hergün daha da koyulaştı ve ben hamileyimEvet cnm olabilir ama çatlatma iğnesi 13 gün önc yapıldı,, etkisi o kadar kalır mı ki vücutta
Cnm hayırlı uğurlu olsunnn inşallahhh sağlıklı bir hamilelikle alırsın kucağına peki bir sorum olacak bugün 1—2 damla kahverengi akıntı geldi sence ne olabilir ?Canım bence hamilesin o kadar uzun süre iğne etkisi olmaz benim bile 10 gün pozitif çıktı hergün daha da koyulaştı ve ben hamileyim
Yerleşme olabilir mi,, korktum birazzzzCnm hayırlı uğurlu olsunnn inşallahhh sağlıklı bir hamilelikle alırsın kucağına peki bir sorum olacak bugün 1—2 damla kahverengi akıntı geldi sence ne olabilir ?
Yerleşme kanaması olabir canım benceCnm hayırlı uğurlu olsunnn inşallahhh sağlıklı bir hamilelikle alırsın kucağına peki bir sorum olacak bugün 1—2 damla kahverengi akıntı geldi sence ne olabilir ?
Güzel düşün güzel olsun iyi haberlerini bekliyoruzSelam kızlar transferimin beşinci günündeyim ...
Bugün belimin altı kalça kemiklerim falan ağrıyor
Bacaklarım halsiz ve yorgun
İnşallah iyiye işarettirler
test günüm 17ocak çok sıkılıyorum şu bekleme kısmından
İki gün sonra tekrarlaman lazım canımKızlar merhaba ,,, transferin 7. Günü Hcg oranım 49.20 çıktı sizce nasıl değerim düşük mü . Lütfennnnn yardım
Bence iyi 7.gün içinKızlar merhaba ,,, transferin 7. Günü Hcg oranım 49.20 çıktı sizce nasıl değerim düşük mü . Lütfennnnn yardım
İnşallah cnmmmmmmBence iyi 7.gün için
Maşallah çok güzel ama artış önemli tebriklerKızlar merhaba ,,, transferin 7. Günü Hcg oranım 49.20 çıktı sizce nasıl değerim düşük mü . Lütfennnnn yardım
Var mı belirtin felan ya da agrınKızlar merhaba ,,, transferin 7. Günü Hcg oranım 49.20 çıktı sizce nasıl değerim düşük mü . Lütfennnnn yardım
Bnde orda yaptırdım cnm kimdi doktorun?Medicalpark Bahçelievler de yaptırdım. İlaçlardan midem bulanır oldu artık zaten sevmiyorum şimdi her geçen gün artıyo bıkkınlık
Gayet güsel cnm o erken gebelik testinde çıkmış zaten hayırlı ugurlu olsun cnmKızlar merhaba ,,, transferin 7. Günü Hcg oranım 49.20 çıktı sizce nasıl değerim düşük mü . Lütfennnnn yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?