transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Evet cnm olabilir ama çatlatma iğnesi 13 gün önc yapıldı,, etkisi o kadar kalır mı ki vücutta
Canım bence hamilesin o kadar uzun süre iğne etkisi olmaz benim bile 10 gün pozitif çıktı hergün daha da koyulaştı ve ben hamileyim

Canım bence hamilesin o kadar uzun süre iğne etkisi olmaz benim bile 10 gün pozitif çıktı hergün daha da koyulaştı ve ben hamileyim
Cnm hayırlı uğurlu olsunnn inşallahhh sağlıklı bir hamilelikle alırsın kucağına peki bir sorum olacak bugün 1—2 damla kahverengi akıntı geldi sence ne olabilir ?

Selam kızlar transferimin beşinci günündeyim ...

Bugün belimin altı kalça kemiklerim falan ağrıyor
Bacaklarım halsiz ve yorgun

İnşallah iyiye işarettirler
test günüm 17ocak çok sıkılıyorum şu bekleme kısmından

Cnm hayırlı uğurlu olsunnn inşallahhh sağlıklı bir hamilelikle alırsın kucağına peki bir sorum olacak bugün 1—2 damla kahverengi akıntı geldi sence ne olabilir ?
Yerleşme kanaması olabir canım bence
Çok teşekkür ediyorum

Güzel düşün güzel olsun iyi haberlerini bekliyoruz

Evet yarın sabah tekrar yaptıracağım , doktorum evet hamil olduğunu gösteriyor dedi ama ne bilim korkuyorum işte ,

Kızlar benim bebeğim tutundu yeniyiz daha. Dışkınızda değişiklik oldu mu bende pıhtı gibi bişeyler var korkuyorum n’oluyo ilaçlardan mıdır

Transferin 5.günündeyim
Nefsime yenil düşüp idrar testi yaptım
Ama malesef negatif
Transferim 5.gün blast oldu
Erken yaptım biliyorum
Olsa da çıkmazdı zaten dimi kızlar

Selam kızlar
Haftaya bugün transferinin 13.günü ve aynı zamanda doktorun çağırdığı kan testi günüm ...
Birgün öncesinde yada Ogün kan vermeye gitmeden önce idrar testi yapıcam ...

Eğer Bebek varsa 13.gün ki idrar testine yansır heralde dimi ???

İdrar negatif çıkarsa kan vermeye gitmeyip hayırlısı deyip hastalanmayı beklemeyi düşünüyorum ...

Çünkü kan verince aşırı aşırı umutlanıyorum

Doktorun muallakta kalacağı değerlerlere
veya emin değiliz 3gün sonra gel bakalım
tarzı cümlelere sabrım hiç yok
Şu bekleme işi yeterince bunaltıp tahammülümü bitiriyor....
Nerdesiniz saçmamı düşünüyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…