Erken gebelik testimi yaptın? Yoksa normal testlerdenmi çok fark var arasında normal olanlarda 12.gün bile bazen çıkmayıp kanda pozitif gören çok varTransferin 5.günündeyim
Nefsime yenil düşüp idrar testi yaptım
Ama malesef negatif
Transferim 5.gün blast oldu
Erken yaptım biliyorum
Olsa da çıkmazdı zaten dimi kızlar
Erken gebelik testimi yaptın? Yoksa normal testlerdenmi çok fark var arasında normal olanlarda 12.gün bile bazen çıkmayıp kanda pozitif gören çok var
Cnm moralini hiçç bozma onlarda hiçççç çkmıooıNormal ucuz testler sen yapmıştım canım
Cnm moralini hiçç bozma onlarda hiçççç çkmıooı
Güsel haberlerle gelİnş bu kez tutunmuştur bebeğim
Hiç ama hiç belirtim yok
Sadece bugün başladı ara ara adet ağrısı gibi
Çok üzülüyorum çok korkuyorum
Allah’ım nolur hamile olayım
Cnmmmm inşallahhh stres yapma hayırlısı ileİnş bu kez tutunmuştur bebeğim
Hiç ama hiç belirtim yok
Sadece bugün başladı ara ara adet ağrısı gibi
Çok üzülüyorum çok korkuyorum
Allah’ım nolur hamile olayım
Kızlar merhaba,,, 5 gün blast transfer 7. Gün hcg değerim 49.2 idi ... 2 gün sonra bütün 9. Gün yaptırdım 119.2 sizce nasıllllll
Canım bence güzel ilerliyor
İnş sağlıkla kucağına almak nasip olur
Benim bugün 6.gün hiç belirtim yok
Sende var mıydı
Dayanamadım az önce kan verdim
Sonucu bekliyorum
5 ten fazla çıksa dünyalar benim olacak
Allah’ım nolur bu defa olmuş olsun
Bence var canım artar daha çok erken. Rahat ol. Rabbim yeterki ol desin.Hayırlısıyla güzel artıslar olur insallh.Kızlar
4.4 çıktı 6.günüm
Sizce umut var mı
Çok erken yaptım biliyorum ama dayanamıyorum
Cnm merhaba, amin inşallah cnm hepimiz kucağımıza alırız... belirtim yoktu cnm pek,, ama transfer günü dahil 3 gün Adet sancısı gibi ağrım oldu sonra geçti ... inşallah hayırlı sonucunu bekliyorum cnm benimCanım bence güzel ilerliyor
İnş sağlıkla kucağına almak nasip olur
Benim bugün 6.gün hiç belirtim yok
Sende var mıydı
Dayanamadım az önce kan verdim
Sonucu bekliyorum
5 ten fazla çıksa dünyalar benim olacak
Allah’ım nolur bu defa olmuş olsun
Kızlar
4.4 çıktı 6.günüm
Sizce umut var mı
Çok erken yaptım biliyorum ama dayanamıyorum
Cnmm hayırlı ugurlu olsun gözün aydın cnmKızlar merhaba,,, 5 gün blast transfer 7. Gün hcg değerim 49.2 idi ... 2 gün sonra bütün 9. Gün yaptırdım 119.2 sizce nasıllllll
Canim benimde dun transfer oldu senin test gunun ayin kacinda tekmi ciftmi embriyo transfer edildi acaba sanaCesareetine tebrikler arkadasım, transfer günü dahil daha 3.günüm suandan itibaren yapmak istiyorumÇok stresli bir dönem. Güzel sonuçlar alalım inşAllah,
Canim benimde dun transfer oldu senin test gunun ayin kacinda tekmi ciftmi embriyo transfer edildi acaba sana
Sağolll cnmmmmCnmm hayırlı ugurlu olsun gözün aydın cnm
Bz snle aynı günüz bnmde 3.günüm bgn, hçbi belirti yok rabbim hepimizn yüzünü güldürsünMerhaba benimde ilk denemem bu inanılmaz heyecanlıyım 2 tane 5. Gün donmuş embriyo transfer edildi 11 ocakta ilk gün bel ağrım oldu ama 2. Gün hiç bir ağrım yok büyük bir heyecanla bekliyorum... Doktor 23ocakta test yap dedi ama ben dayanamam okadar 21 ocakta yaparım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?