nşallah değerin yüksek çıkar. Bugün 8. Günün umarım katlanmıştır..İnş bu kez tutunmuştur bebeğim
Hiç ama hiç belirtim yok
Sadece bugün başladı ara ara adet ağrısı gibi
Çok üzülüyorum çok korkuyorum
Allah’ım nolur hamile olayım
Bz snle aynı günüz bnmde 3.günüm bgn, hçbi belirti yok rabbim hepimizn yüzünü güldürsün
Bugün i
nşallah değerin yüksek çıkar. Bugün 8. Günün umarım katlanmıştır..
Benimde 22 ocak canim ama bendayanamayip erken yaparim sanirim:)Canım benim test günüm 22 ocak.. 1 tane embryom kalmıştıOnu transfer ettiler işte, senin ne zaman test günün
Merhaba arkadaslar benimde 10. Ocakda 2 tane 5. Gün embriyosu tranfer yapıldı. Genelde yatıyorum. Karnımda agrı batma oluyor. Cok şişkinlik var. İlaçlarında etkisi. Bugün regl olacakmısım gibi hissediyom. Moralimde cok bozuk. Hayırlısı ne diyeyim. Bu 2. Denemem ve 39 yaşındayım. Aslında bi problem yok ama olmadı olmadı bu zamana kadar.
7-8.günlerde erken gebelik testi yapıcammm dayanamammAmiiinnn inşallah bende de hiç bir belirti yok !! Ama zaten çok erken ... Ne zaman test yaptiracaksin ??
Bende bende7-8.günlerde erken gebelik testi yapıcammm dayanamamm
Benimde 22 ocak canim ama bendayanamayip erken yaparim sanirim:)
Yap canım benim bende sabrretmeyi deneyeceğim on güne kadar7-8.günlerde erken gebelik testi yapıcammm dayanamamm
Yap canım benim bende sabrretmeyi deneyeceğim on güne kadarmuhakkak bizede haber ver olurmu çok dua ediyorum hepimize inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Allahimmm bir ben değilmişim böyle düşünen benimde kullandığım ilaçlar haftaya pazar aksami bitmiş oluyor yani tam 9. Günün akşamı ptesi sabah kan testi yaptıracam yani onuncu gün. Muhakkak bize de sonuçlarını yazın olurmu merakla dua ile bekliyorumAmin inşAllah.. Ben iğnelerimi evde oluyorum, son 2 şırıngam kaldı diyorum onlar bitince yapayım ona göre daha almim. O zaman daha 6.günüm olmuş oluyor nasipse. Sonra vazgeçiyorum :) Çok zor birşey ya
Allahimmm bir ben değilmişim böyle düşünen benimde kullandığım ilaçlar haftaya pazar aksami bitmiş oluyor yani tam 9. Günün akşamı ptesi sabah kan testi yaptıracam yani onuncu gün. Muhakkak bize de sonuçlarını yazın olurmu merakla dua ile bekliyorum
Amiin inşallah hayırlısıyla kavuşuruz.Merhabalar bizim seninle aynı gün transferimiz benimde 5. Gün embriyosu transfer edildi 2 tane. Benim ilk denemem.Ben çok yatmadım transferin yapıldığı gün ve ertesi gün dinlendim sadece ama arada hep kalktım yürüdüm. 2 gündürde hafif yürüyüş ve dinlenme şeklinde geçiriyorum. Arada ufak tefek ev işlerimi yapıyorum. Ama kesinlikle yerden ağır bişey kaldırmıyorum ve yukarı uzanmıyorum sadece el hizamdaki işleri yaptım. Dünden beri hareket edip uzandığımda kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrı var. Bugün doktoruma mesaj atıp soracağım tekrar hareketten sonra olması normalmi diye. İnşallah hepimizin duaları kabul olur allah bu yolda yardımcımız olur hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.
Günaydın ...allahım nasıl bir bel ağrısı yaşıyorum (çatAl bölgesi)anlatamam bacaklarımın herikiside uyuşuyor
İnşallah hayırlara çıksın ...
Üşütme benzeri bir kasık ağrımda var bir iki gündür
Transferimin 11.günündeyim sabaha karşı dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm
Meleğim miniğim benimle inşallah
İki gün sonra kan testim var hayırlısıyla
İçini ferah tutMerhaba belirtilerin transferin kaçıncı günü başladı? Benim 6. Gün bugün 3. Ve 4. Günde bahsettiğin gibi bir kasık ve bel ağrım oldu birazda yürümüştüm ayakta kalmıştım dün ve bugün dinlenince ağrılar geçti sanki şu anda herhangi birşey yok gibi
İçini ferah tut
İlk bir hafta hiç birşey hissetmedim hayatım
Sonra göğüs hassasiyetim be bel ağrım başladı
(ki bunlar benim klasik regl belirtilerimdir)
Son iki üç gündür yoğun bel çatalı ağrım ve hafif kasık ağrım oluyor
Kan testime iki gün var idrar da gördüm ama kanda kesin olmadan kimseye söylemicem
Allah korusun idrar yanıltır fln eşimi üzmekten çok korkarım ....
Benimde 21 ocak ve bende mi gitmesem diye düşünüyorum. Bekleyiş cok zor bi de herkes sonucu merak ediyorBenimde kasık ağrısı ve bel ağrısı regl belirtilerimdir. Benim doktorum 21 ocakta kan testi için çağırdı o kdr tedirginim ki imkan olsa gitmemeyi bile düşündümo sonucu görücek cesareti toplamaya çalışıyorum hala, tebrik ederim seni gerçekten idrar testi yapabildiğin için. İnşallah kanda da güzel sonucu görürsün hayırlısıyla
Benimde 21 ocak ve bende mi gitmesem diye düşünüyorum. Bekleyiş cok zor bi de herkes sonucu merak ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?