Beni sormaa... o iğneyi eşime batırasım geliyordu. Şimdi biraz daha durgun donuk ama tahammülsüzüm. Kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. Film falan izliyorum bende..Biz eşimle hiç kimseye söylemedik tüp bebek denediğimizi sadece o ve ben biliyoruz. Şimdi bide siz tabii :) bilmedikleri halde çok gereksiz bir bebek baskısı var ztn herkesten birde söyleseydim üstümdeki baskıyı düşünemiyorumBu tedavi süreci sizde sinir yaptımı? Ben bazen sanki öfkeden deliricek gibi oluyorum ilaçların bende böle bi etkisi oldu
Beni sormaa... o iğneyi eşime batırasım geliyordu. Şimdi biraz daha durgun donuk ama tahammülsüzüm. Kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. Film falan izliyorum bende..
Ayneen bende aklım fikrim hamilemiyim değilmiyim.. cok zor cok. Yarısı bitti yarısı kaldı ama.. elimi karnıma koyuyorum tutunun yavrularım diye sevip oksuyorum. Dualar okuyorum elim karnımda. Bol bol su içerek geçiriyorum. İnsan ne cok susuyo bu ilaçlardan.Evet aynen doğru kelime tahammülsüz,bende vakit geçsin diye film izliyorum internette dolaşıyorym bütün gün sürekli bişeyler okuyup kendimi tartmaya çalışıyorum ister istemez kafamda hep bu konu var. Şu bekleme kısmı çok zor ve daha pazartesiye yıl var sanki
Ayneen bende aklım fikrim hamilemiyim değilmiyim.. cok zor cok. Yarısı bitti yarısı kaldı ama.. elimi karnıma koyuyorum tutunun yavrularım diye sevip oksuyorum. Dualar okuyorum elim karnımda. Bol bol su içerek geçiriyorum. İnsan ne cok susuyo bu ilaçlardan.
Bende takviye olarak previt pozitive diye bi ilaç içiyorum. Yediklerime bende cok dikkat ediyorum. Gaz yapacak seyler yeme dedi dr. Azıcık yiyorum meyve falan. Bol protein yumurta yiyorum. Kabız olmamak da önemli dedi. Hareker etme durumu kısıtlı olduğu için.Evet bende hep elimi karnıma koyuyorum acaba ordalarmı diye..dua ediyorum sürekli. Bu süreç gerçekten çok yorucu ama inşallah mükafatını alıcaz hayırlısıyla. Bende çok susuyorum ama susamasanda bol bol su içmeye çalış su çok önemli dedi doktorum. Ayrıca burda kimsede okumadım ama ilaçlar dışında bana folik asitle birlikte omega 3 ve Q10 takviyeside verdi. Ve bol protein ağırlıklı beslen özellikle şeker ve unlu ürünlerden uzak durmamı,mümkünse tamamen doğal beslenmemi söyledi.
Bende takviye olarak previt pozitive diye bi ilaç içiyorum. Yediklerime bende cok dikkat ediyorum. Gaz yapacak seyler yeme dedi dr. Azıcık yiyorum meyve falan. Bol protein yumurta yiyorum. Kabız olmamak da önemli dedi. Hareker etme durumu kısıtlı olduğu için.
Açıkçası bende yatakta gerindim dün. Ama ilk günler yapmıyodum. Umarım hiç bi zararı yoktur. Keşke neler oluyo rahimde bilebilsek.Bana çok fazla hareketsiz kalma kısa yürüyüşler ufak tefek ev işleri yapabilirsin kendi yemek ihtiyacını karşılamak için kalkabilirsin dedi. En önemlisi yerden birşey kaldırma ve yukarı uzanıp bişey alma,karın içi basıncını arttırıcak hareketlerden uzak dur kesinlikle dedi,dün gece uyku sersemi yatakta gerindim die saatlerce uyuyamadım acaba bişey olmuşmudur korkusundan.
Açıkçası bende yatakta gerindim dün. Ama ilk günler yapmıyodum. Umarım hiç bi zararı yoktur. Keşke neler oluyo rahimde bilebilsek.
Moon Sun nasilsin canim sen hangi gun transfer oldun sende durmlar ne kalkdinmiBenimde 21 ocak ve bende mi gitmesem diye düşünüyorum. Bekleyiş cok zor bi de herkes sonucu merak ediyor
Moon Sun nasilsin canim sen hangi gun transfer oldun sende durmlar ne kalkdinBenimde 21 ocak ve bende mi gitmesem diye düşünüyorum. Bekleyiş cok zor bi de herkes sonucu merak ediyor
Evt canim ama hic vakit falan gecmez oldu hala yatiyorum yemek ve lavobo icin kalkiyorum sadeceGizem senin 4.günmüydü transfer olalı
Moon Sun nasilsin canim sen hangi gun transfer oldun sende durmlar ne kalkdin
Evt canim ama hic vakit falan gecmez oldu hala yatiyorum yemek ve lavobo icin kalkiyorum sadece
Sen neler yapiyorsun arkadasim durum nasil sendeGizem senin 4.günmüydü transfer olalı
haklisin aslinda ama benim hemsirem ilk 3 gun yatak istirahatı demisti transfer gunu sayilmiyormus oyleokudum burada yarindan itibaren kalkicam insallah cok sikildim valla patliycamAra sıra kalkıp yürüyüş yapmalısın bence. Kendin daha iyi bilirsin tabi. Ben kahvaltı hazırlıyorum, yemek hazırlıyorum.. Gerçi evimi annem temizliyor, yemek yapıyor sağolsun. Ben hazırlama kısmındayım :)
haklisin aslinda ama benim hemsirem ilk 3 gun yatak istirahatı demisti transfer gunu sayilmiyormus oyleokudum burada yarindan itibaren kalkicam insallah cok sikildim valla patliycam
Tahlil gunun ne zamandi senin
Evde tahlil yapmayi dusunuyormusun cnmBenim tahlil günüm 22 ocak, bugünde 5.günüm nasipse.. Ay güzel sonuclar alalım inşAllah.. Tabi kendin daha iyi bilirsin ne zaman kalkmak istersen :)
Evde tahlil yapmayi dusunuyormusun cnm
Evt ben ilkndenememde kizima hamileyken 6. Gun cikmisti 5. Gun embriyosu erken belli oluyor tabi o bi sans erken ogrenmem cikmayabilirde ben yarinda tezi yok baslarim muhtemelen 2. Denememde sayisiz tahlil yapmistim esim kizdigi icin almadi bu sefer ama ben stok yaptim oncedenBazen düşünüyorum bazen vazgeçiyorum. Sence en erken ne zaman yapılmalı? Bu arada sen düşünüyomusun
Benim 10 ocaktı canım benim doktorum sadece transfer günü ve ertesi gün mümkün olduğunca yat dedi sonra çok uzun süreler yat demedi. Ben kalkıyorum yürüyorum kahvaltı yemek hazırlıorum ama sadece el hizamda olucak şekilde aşağı eğilmek yada yukarı uzanmak tarzı şeyler yapmıyorum hiç. Haftasonu biraz uzun yürüdüm hemen kasıklarımda ağrılar başladı sızlama gibi dün ve bugün dinlendim korktum çünkü biraz acaba çok mu yordum kendimi diye. Bugün biraz ayağa kalktığımda göz kararması oluyor kasıklarımda çok ağrı yok arada ufak sızlama gibi. Yarın proluton iğnem var doktor 3 günde 1 verdi ilkini tranferden hemen sonra yaptılar 2. Pazar günüydü. Onun için hastaneye gidicem. Pazar günüde kendim gittim arabamı kendim kullandım yani genel olarak ben çok hareketsiz değilim yalnışmı yapıyorym doğrumu bilmiyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?