Evt ben ilkndenememde kizima hamileyken 6. Gun cikmisti 5. Gun embriyosu erken belli oluyor tabi o bi sans erken ogrenmem cikmayabilirde ben yarinda tezi yok baslarim muhtemelen 2. Denememde sayisiz tahlil yapmistim esim kizdigi icin almadi bu sefer ama ben stok yaptim onceden
Benim hic belirtim olmadi kizimda hatta hep yattim hic kalkmadan ilkdi ve cok asiri dikkat etmistim dr dediginin tersine o kalk artik dedi ben yine sonrasindada isden izin aldim yattim 1 ay kadar hatta eve yardimci bile almistim biraz evet abarttim ama nasip iste hic belirtisiz oldu kizim as ermem vs sonrasindada hic bisey olmadi 2. Denememde nisanda ondada yattim kaynanam yanimdaydi ama nasip tutmadi bundada simdilik yatiyorum ama kalkicam olucaksa oluyor oyle boyle hepsi bahane aslinda arkadasimPeki 6. Günde belirtin varmıydı? Benimde bugün 6. Günüm ama öle aşırı belirgin bir belirtim yok henüz
Evt ben ilkndenememde kizima hamileyken 6. Gun cikmisti 5. Gun embriyosu erken belli oluyor tabi o bi sans erken ogrenmem cikmayabilirde ben yarinda tezi yok baslarim muhtemelen 2. Denememde sayisiz tahlil yapmistim esim kizdigi icin almadi bu sefer ama ben stok yaptim onceden
Benim hic belirtim olmadi kizimda hatta hep yattim hic kalkmadan ilkdi ve cok asiri dikkat etmistim dr dediginin tersine o kalk artik dedi ben yine sonrasindada isden izin aldim yattim 1 ay kadar hatta eve yardimci bile almistim biraz evet abarttim ama nasip iste hic belirtisiz oldu kizim as ermem vs sonrasindada hic bisey olmadi 2. Denememde nisanda ondada yattim kaynanam yanimdaydi ama nasip tutmadi bundada simdilik yatiyorum ama kalkicam olucaksa oluyor oyle boyle hepsi bahane aslinda arkadasim
Evet bak çok haklısın olucaksa gerçekten oluyor. Benim arkadaşım yumurta toplamadan sonra hassas yumurtalık sendromu oldu transferi 7 ay ertelendi ve bu süreçte sürekli ilaç kullandı bütün süreç boyunca pozitif sonucunu görene kadar günde 2 paket sigara içti alkol kullandı tabiri caizse ne bulduysa yedi hem fast food hem midye vs herşey yani. Transferinden 5 gün sonra benim düğünüm vardı ve hiç yerine oturmadı dans etti bütün akşam bütün gün koşturdu sağa sola ona rağmen ilk denemesinde tek embriyo ile tuttu. Şimdi çok sağlıklı bir bebişi var 1 yaşında. Yani gerçekten birşey yapmak yada yapmamak değil bir noktada sanırım Allahın takdiri mi denir yada vucudumuzun o dönemdeki durumumu denir tam olarak nasıl açıklanır bilmiyorum ama tutacağı varsa tutuyor.
Evet ilk günlerde bende yapmadım çok dikkat ettim birde bugün böle ayağa kalkınca gözlerim kararmaya başladı ama işte bilemioruz ki bunlar ilaçların yan etkilerimi yoksa bi belirti olabilir mi. Dediğin gibi keşke noluo bilebilsek yada çok daha kısa sürede sonuç alabilsek. İnan varya iğne yapmak bi dünya ilaç içmek sorun diil hiç tek sıkıntı zaman ve beklemek çok zorluyor.
Canım bende ayın 10unda transfer oldum. Bugün 5. Gün bi bu kadar daha kaldı. Geçmiyorr günleerrMoon Sun nasilsin canim sen hangi gun transfer oldun sende durmlar ne kalkdinmi
Canım bende ayın 10unda transfer oldum. Bugün 5. Gün bi bu kadar daha kaldı. Geçmiyorr günleerr
Bugün bi markete cıktık annemle sanırım ondan mı anlamadım. Karnım cok agrıyo. Adet olacakmısım gibi ama neyin belirtisi hiç anlamıyorum. sürekli yatıyorumHakkaten günler geçmiyorrr, sende var mı bir belirti?
Bugün bi markete cıktık annemle sanırım ondan mı anlamadım. Karnım cok agrıyo. Adet olacakmısım gibi ama neyin belirtisi hiç anlamıyorum. sürekli yatıyorum
Ayy ayni gun gidicez tahlil icinBence belirti aramayalım. Benim adet tarihim 22 ocak, test tarihimde 22 ocak. Transferden sonra aşırı gaz ve su 2 gündür şişlik başladı. Göğüslerimde hassasiyet var ama sanırım ilaçlardan, kasıklarımda ağrıyor diyorum adet olucam herhalde. Adetime bir hafta kala böyle olurdu cünkü
Bnde varım:)Suan gun sayan 4 kisiyiz galiba burada ¿
Evet 5 olduk senin ayin kacindaydi tahlil cnmBnde varım:)
Ayy ayni gun gidicez tahlil icin
Sanırım ben cumartesiye kadar dayanabilirsem cumartesi yapacağım... :)
Amin tedavi surecinden daha cook cok daha zor beklemekAllahımm bekleyen herkes hamile kalsın inşallaaa kızlarrr
Merhaba bende varım... 24 ocak... :)))))Suan gun sayan 4 kisiyiz galiba burada ¿
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?