transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Evet bereketliyiz 6 olduk Allahim buraya enguzel haberleri yazmayi nasip etsin bize
Amiinn

Aminnn inşaallah.. Herşey guzel olacak Allahin izniyle.. Ikinci denemem. Allah ol der ve olur.. Senin test gunun nezaman? Kac embriyo kacinci gun taze dondurulmuş sakincasi yoksa sormamin:))))))
Neden umutsuz vakayım adın canım. İnşallah herşey güzel olur hepimiz için.
Dua etmekten başka care bulamıyom bende

Aminnn inşaallah.. Herşey guzel olacak Allahin izniyle.. Ikinci denemem. Allah ol der ve olur.. Senin test gunun nezaman? Kac embriyo kacinci gun taze dondurulmuş sakincasi yoksa sormamin:))))))
Yok canim olurmu benim 5. Gun embriyosu dondurulmus 1. Denemem taze embriyo basarili oldu 2. Denemem dobdurulmus basarisiz oldu bu 3. Denemem bu sefer 2 embiriyo denedik bakalim

Evet adin neden oyle yazdin canim umutlarimizi bittigi gun bizde bitmisiz demektir umutsuz yasanirmi

Benim de test günü yaklaştıkça hafif kasıklarımda ağrılar oldu sanki üşütmüşüm gibi, göğüslerim de hafif hassasiyet o kadar başka bi şey yok, belirgin bi belirti hiç olmadı . Sonuç pozitfiti çok şükür

Amiinn

Neden umutsuz vakayım adın canım. İnşallah herşey güzel olur hepimiz için.
Dua etmekten başka care bulamıyom bende

Evet adin neden oyle yazdin canim umutlarimizi bittigi gun bizde bitmisiz demektir umutsuz yasanirmi

Ya sizde haklısınız bunu sormakta. Ilk deneme başarısız oldugu zamanlardaki psikolojim iste.. :) soylediklerimle ismim pek çelişkili duruyor evet .. Degistirmeyi bilmiyorum nasil degistircem

Maşallah ne güzel. Sağlıkla gelsin bebeğin. Cinsiyeti belli oldu mu? Bende tam aynı şeyleri hissediyom. Allahım ama bi yorum getiremiyo insan. Hayırlısıı

Ya sizde haklısınız bunu sormakta. Ilk deneme başarısız oldugu zamanlardaki psikolojim iste.. :) soylediklerimle ismim pek çelişkili duruyor evet .. Degistirmeyi bilmiyorum nasil degistircem
Ayarlar falan vardır. Profil ayarları. Bende tam bilmiyom.
Umutsuz olmaz.

Yapma yapma Demin arkadaşım ile konuşuyorum ısrar üzerine yarın yap diyip durdu. Yarın 6.günüm dhaa dedim. Ben 4.gün yapmaya başladım dedi.. Ay böyle gaza geliyorum
Bende bi kutu gebelik testi almıştım daha önceden. Sabahları yapcam yarın ama moralini bozmasın cünkü zaten cıkmaz diye bakmak lazım. Cıkarsa surpriz. 10 gün kan testi en doğrusu tabii. Dr ilaçlarda yanıltabilir idrar testini dedi ama gel onu bize sor.

Yok daha çok yeni henüz keseyi bile görmedik o yüzden bende tedirginim hala tam rahatlayıp mutlu olamıyorum

İnşallah sonuç bekleyen herkese pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin Allahım. Geçen bir yerde okudum bir astrolog yazmıştı bu senenin gündemi aile olmak yuva kurmakmış bu sene evlat sahibi olmayan kalmayacak yazmıştı. Saçma belki ama işte insan inanmak istiyor :)

Hayırlısı olsun hakkımızda inşAlla ya.. :)

Wuhuuu süper sloganmış :)

Ne guzel mutlu haberler var masallah hepinize diğer ay bizde ınslalah asilama yaptırcaz dualarınızda unutmayın ınslalah 4 yıllık evli olacağız 24 ocakta nasıpse asilama için gıtcez bir engel çıkmaz ınslalah korku heyecan sevinç hepsi var tarif edemiyorum.

Kızlar kan testi günüm 17ocak
Batım 22ocak
Dün 11.günümde dayanamayıp idrar test yaptım
Oda belirgin çift çizgiydi
Muhteşem bir bel ağrısı çekiyorum
Bugünde ayıptır söylemesi kahve rengi akıntı ile lekelenmeye dönüyorum...
İyiye mi kötüyemi yormak gerekir?
Yerleşme denen şey böylemi olur ki yani bu tarihte (bat a 6gün var daha)?

Sabah hemen doktora gidicem sabah olmak bilmez bana şimdi ...
Özür dileyerek dünkü testimi de atayım
Teste göre lekelenme olağanmı
Beni bilgilendirecek yorumlarınıza ihtiyacım var

Hadi gözün aydın. Darısı tüm bekleyenlerin başına Canım o kahve rengi lekenme oluyormuş o sorun değil diye biliyorum ama ana sebebini bilmiyorum. Tekrardan tebrik ediyorum

Cnm gözünaydınnn darısı tüm biz istiyenlere,, cnm lekelenme çok normal rahim kndini temizlio bunada yerleşme kanaması diolar, test sonucun çok güsel çıkmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…