Evet bereketliyiz 6 olduk Allahim buraya enguzel haberleri yazmayi nasip etsin bizeMerhaba bende varım... 24 ocak... :)))))
Aminnn inşaallah.. Herşey guzel olacak Allahin izniyle.. Ikinci denemem. Allah ol der ve olur.. Senin test gunun nezaman? Kac embriyo kacinci gun taze dondurulmuş sakincasi yoksa sormamin:))))))Evet bereketliyiz 6 olduk Allahim buraya enguzel haberleri yazmayi nasip etsin bize
AmiinnEvet bereketliyiz 6 olduk Allahim buraya enguzel haberleri yazmayi nasip etsin bize
Neden umutsuz vakayım adın canım. İnşallah herşey güzel olur hepimiz için.Aminnn inşaallah.. Herşey guzel olacak Allahin izniyle.. Ikinci denemem. Allah ol der ve olur.. Senin test gunun nezaman? Kac embriyo kacinci gun taze dondurulmuş sakincasi yoksa sormamin:))))))
Yok canim olurmu benim 5. Gun embriyosu dondurulmus 1. Denemem taze embriyo basarili oldu 2. Denemem dobdurulmus basarisiz oldu bu 3. Denemem bu sefer 2 embiriyo denedik bakalimAminnn inşaallah.. Herşey guzel olacak Allahin izniyle.. Ikinci denemem. Allah ol der ve olur.. Senin test gunun nezaman? Kac embriyo kacinci gun taze dondurulmuş sakincasi yoksa sormamin:))))))
Evet adin neden oyle yazdin canim umutlarimizi bittigi gun bizde bitmisiz demektir umutsuz yasanirmiAminnn inşaallah.. Herşey guzel olacak Allahin izniyle.. Ikinci denemem. Allah ol der ve olur.. Senin test gunun nezaman? Kac embriyo kacinci gun taze dondurulmuş sakincasi yoksa sormamin:))))))
dayanabilirsen ne mutlu sana ben cumartesiye kadar ooooo bicok kez yaparim
Amiinn
Neden umutsuz vakayım adın canım. İnşallah herşey güzel olur hepimiz için.
Dua etmekten başka care bulamıyom bende
Evet adin neden oyle yazdin canim umutlarimizi bittigi gun bizde bitmisiz demektir umutsuz yasanirmi
Maşallah ne güzel. Sağlıkla gelsin bebeğin. Cinsiyeti belli oldu mu? Bende tam aynı şeyleri hissediyom. Allahım ama bi yorum getiremiyo insan. HayırlısııBenim de test günü yaklaştıkça hafif kasıklarımda ağrılar oldu sanki üşütmüşüm gibi, göğüslerim de hafif hassasiyet o kadar başka bi şey yok, belirgin bi belirti hiç olmadı . Sonuç pozitfiti çok şükür
Ayarlar falan vardır. Profil ayarları. Bende tam bilmiyom.Ya sizde haklısınız bunu sormakta. Ilk deneme başarısız oldugu zamanlardaki psikolojim iste.. :) soylediklerimle ismim pek çelişkili duruyor evet .. Degistirmeyi bilmiyorum nasil degistircem
Bende bi kutu gebelik testi almıştım daha önceden. Sabahları yapcam yarın ama moralini bozmasın cünkü zaten cıkmaz diye bakmak lazım. Cıkarsa surpriz. 10 gün kan testi en doğrusu tabii. Dr ilaçlarda yanıltabilir idrar testini dedi ama gel onu bize sor.Yapma yapmaDemin arkadaşım ile konuşuyorum ısrar üzerine yarın yap diyip durdu. Yarın 6.günüm dhaa dedim. Ben 4.gün yapmaya başladım dedi.. Ay böyle gaza geliyorum
Yok daha çok yeni henüz keseyi bile görmedik o yüzden bende tedirginim hala tam rahatlayıp mutlu olamıyorumMaşallah ne güzel. Sağlıkla gelsin bebeğin. Cinsiyeti belli oldu mu? Bende tam aynı şeyleri hissediyom. Allahım ama bi yorum getiremiyo insan. Hayırlısıı
Ayarlar falan vardır. Profil ayarları. Bende tam bilmiyom.
Umutsuz olmaz.
Bende bi kutu gebelik testi almıştım daha önceden. Sabahları yapcam yarın ama moralini bozmasın cünkü zaten cıkmaz diye bakmak lazım. Cıkarsa surpriz. 10 gün kan testi en doğrusu tabii. Dr ilaçlarda yanıltabilir idrar testini dedi ama gel onu bize sor.
Maşallah ne güzel. Sağlıkla gelsin bebeğin. Cinsiyeti belli oldu mu? Bende tam aynı şeyleri hissediyom. Allahım ama bi yorum getiremiyo insan. Hayırlısıı
Ayarlar falan vardır. Profil ayarları. Bende tam bilmiyom.
Umutsuz olmaz.
Bende bi kutu gebelik testi almıştım daha önceden. Sabahları yapcam yarın ama moralini bozmasın cünkü zaten cıkmaz diye bakmak lazım. Cıkarsa surpriz. 10 gün kan testi en doğrusu tabii. Dr ilaçlarda yanıltabilir idrar testini dedi ama gel onu bize sor.
23ocakEvet 5 olduk senin ayin kacindaydi tahlil cnm
Wuhuuu süper sloganmış :)İnşallah sonuç bekleyen herkese pozitif sonuçlar görmeyi nasip etsin Allahım. Geçen bir yerde okudum bir astrolog yazmıştı bu senenin gündemi aile olmak yuva kurmakmış bu sene evlat sahibi olmayan kalmayacak yazmıştı. Saçma belki ama işte insan inanmak istiyor :)
Bendeeee varimEvet 5 olduk senin ayin kacindaydi tahlil cnm
7 olduk 7 bebek haberi buradan inşallahBendeeee varim
Cnm gözünaydınnn darısı tüm biz istiyenlere,, cnm lekelenme çok normal rahim kndini temizlio bunada yerleşme kanaması diolar, test sonucun çok güsel çıkmışşşEki Görüntüle 2225699
Kızlar kan testi günüm 17ocak
Batım 22ocak
Dün 11.günümde dayanamayıp idrar test yaptım
Oda belirgin çift çizgiydi
Muhteşem bir bel ağrısı çekiyorum
Bugünde ayıptır söylemesi kahve rengi akıntı ile lekelenmeye dönüyorum...
İyiye mi kötüyemi yormak gerekir?
Yerleşme denen şey böylemi olur ki yani bu tarihte (bat a 6gün var daha)?
Sabah hemen doktora gidicem sabah olmak bilmez bana şimdi ...
Özür dileyerek dünkü testimi de atayım
Teste göre lekelenme olağanmı
Beni bilgilendirecek yorumlarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?