Yok daha çok yeni henüz keseyi bile görmedik o yüzden bende tedirginim hala tam rahatlayıp mutlu olamıyorum
Allahım inşallah güzel haberlerini alırız bu test bence cok güzel çıkmış...Eki Görüntüle 2225699
Kızlar kan testi günüm 17ocak
Batım 22ocak
Dün 11.günümde dayanamayıp idrar test yaptım
Oda belirgin çift çizgiydi
Muhteşem bir bel ağrısı çekiyorum
Bugünde ayıptır söylemesi kahve rengi akıntı ile lekelenmeye dönüyorum...
İyiye mi kötüyemi yormak gerekir?
Yerleşme denen şey böylemi olur ki yani bu tarihte (bat a 6gün var daha)?
Sabah hemen doktora gidicem sabah olmak bilmez bana şimdi ...
Özür dileyerek dünkü testimi de atayım
Teste göre lekelenme olağanmı
Beni bilgilendirecek yorumlarınıza ihtiyacım var
İnşallah bugün bende temizlik var. Ben yatıyorum. Annem çalışıyo. Bugün halsiz hissediyorum. Kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içtim yatıyorum. sizin gününüz nasıl geçiyor??7 olduk 7 bebek haberi buradan inşallah
Tabisi yaptim sabah çıkmayacağını biliyordum hic moralim bozulmadi orada cirkinnbsevimsiz bibtek cizgi vardi :) bugun 5. Gun cunkiYapma yapmaDemin arkadaşım ile konuşuyorum ısrar üzerine yarın yap diyip durdu. Yarın 6.günüm dhaa dedim. Ben 4.gün yapmaya başladım dedi.. Ay böyle gaza geliyorum
Bende simdi kalktım otle tembellesiyorum kahvalti hazirlaniyor onu bekliyorum kaynisdenİnşallah bugün bende temizlik var. Ben yatıyorum. Annem çalışıyo. Bugün halsiz hissediyorum. Kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içtim yatıyorum. sizin gününüz nasıl geçiyor??
İnşallah bugün bende temizlik var. Ben yatıyorum. Annem çalışıyo. Bugün halsiz hissediyorum. Kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içtim yatıyorum. sizin gününüz nasıl geçiyor??
Bana sorarsan benhemen yaptir derim cunki ben olumsuz olunduğunda etkilemiyorum son gunune kadar bekliyorum eeken ciktigi zaman bana gore sadece nadir olucak bisey olur ama sen ben etkilenirim dersen sakin yaptirma ben 5. Gun bugun idrarda baktim cikmadi dogal olarak ben hic etkilenmedim son gune kadar sakin ilaclarindan vazgecme dr konusmadan canimBende aynı şekilde uzanıorum eşim saolsun o hazırlıyor kahvaltıyı,ben bugün biraz keyifsiz uyandım ağlayasım gelio sürekli arada da nedensiz öfke,anlayamıorum pskolojimin bu kdr karışık olmasını. Adet olucağım günün önceside ya çok sinirli ya duygusal olurum normalde acaba tutmadı ve adet mi geliyor. Çok endişeliyim :/ bugün 6. Gün iğne için hastaneye gidicem acaba kan versem test yaptırsammı? Ne olucaksa olsun en azından daha fazla ilaç içmem iğne yapmam. Herhangi birşey çıkarmı bugün?
Hosgeldin cnm ınsallah guzel haberler aliriz sendendekızlar bende varım 10 ocak 5. gün 2 blast transfer yapıldı test tarihim 20 ocak
Olumsuz çıkarsa çok etkilenirim düşüncesi bile çok etkiliyor şu an belkide bu duygusallık aşırı hassasiyet bile o yüzden. Ama pazartesiyede daha yıl var sanki. Günler geçmiyor.Bana sorarsan benhemen yaptir derim cunki ben olumsuz olunduğunda etkilemiyorum son gunune kadar bekliyorum eeken ciktigi zaman bana gore sadece nadir olucak bisey olur ama sen ben etkilenirim dersen sakin yaptirma ben 5. Gun bugun idrarda baktim cikmadi dogal olarak ben hic etkilenmedim son gune kadar sakin ilaclarindan vazgecme dr konusmadan canim
Kızlar bgn 5.günüm bnmde sbh kalktım temizlik yaptım, hç uzanmıorm gerek yok diorm ztn oldysa çktn olmştr, dışarı çkıcm şimdide birazdn evde vakit geçmez kızlar kafanızı dagıtıcak şeler yapın yoksa vakit geçmez hep aklınıza test yapmak gelir...İnşallah bugün bende temizlik var. Ben yatıyorum. Annem çalışıyo. Bugün halsiz hissediyorum. Kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içtim yatıyorum. sizin gününüz nasıl geçiyor??
Erken gebelik testimi yaptın cnm?Bana sorarsan benhemen yaptir derim cunki ben olumsuz olunduğunda etkilemiyorum son gunune kadar bekliyorum eeken ciktigi zaman bana gore sadece nadir olucak bisey olur ama sen ben etkilenirim dersen sakin yaptirma ben 5. Gun bugun idrarda baktim cikmadi dogal olarak ben hic etkilenmedim son gune kadar sakin ilaclarindan vazgecme dr konusmadan canim
Evet yarinda kan vericem :) bakalim 6. Gun oluyor ama burdaki yakindaki yer tahlil yapan 1 gun sanra cikar diyor sonuc ama dedim ya ben etkilenmiyorum sukur amz yapmadanda kendime engel olamiyorumErken gebelik testimi yaptın cnm?
Bence sen yapma simdi canim moral cok onemli ama ben kizima hamileyken cok agliyor ve cok hircinlik yapiyordum bu durumunu kotuye yorma yani insallah iyi olucakOlumsuz çıkarsa çok etkilenirim düşüncesi bile çok etkiliyor şu an belkide bu duygusallık aşırı hassasiyet bile o yüzden. Ama pazartesiyede daha yıl var sanki. Günler geçmiyor.
Ay hadi inşallah iyi sonuçlar. Benimde 20si ama pazar gününe geliyo. Artık21ine yaptırıcam.kızlar bende varım 10 ocak 5. gün 2 blast transfer yapıldı test tarihim 20 ocak
Aynen ama sana iyi gelecek şeyler yap biraz. Düşünmemeye çalış. Bende aynı senin gibiyim. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Keyifli bi kitap iyi gelebilir. Bi de ben bi kelime oyununa srdım. Kelimelik- onunla vakit geçiriyorumOlumsuz çıkarsa çok etkilenirim düşüncesi bile çok etkiliyor şu an belkide bu duygusallık aşırı hassasiyet bile o yüzden. Ama pazartesiyede daha yıl var sanki. Günler geçmiyor.
Keyfin halin nasıl arkadasım? Şahsen ben kendimi yorgun hissediyorum.Kızlar bgn 5.günüm bnmde sbh kalktım temizlik yaptım, hç uzanmıorm gerek yok diorm ztn oldysa çktn olmştr, dışarı çkıcm şimdide birazdn evde vakit geçmez kızlar kafanızı dagıtıcak şeler yapın yoksa vakit geçmez hep aklınıza test yapmak gelir...
Bence sen yapma simdi canim moral cok onemli ama ben kizima hamileyken cok agliyor ve cok hircinlik yapiyordum bu durumunu kotuye yorma yani insallah iyi olucak
Ay hadi inşallah iyi sonuçlar. Benimde 20si ama pazar gününe geliyo. Artık21ine yaptırıcam.
Aynen ama sana iyi gelecek şeyler yap biraz. Düşünmemeye çalış. Bende aynı senin gibiyim. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Keyifli bi kitap iyi gelebilir. Bi de ben bi kelime oyununa srdım. Kelimelik- onunla vakit geçiriyorum
Tabisi yaptim sabah çıkmayacağını biliyordum hic moralim bozulmadi orada cirkinnbsevimsiz bibtek cizgi vardi :) bugun 5. Gun cunki
Yok canim takmiyorum cunku biliyorum erken daha cikmamasi normal yani bende son zamanlar da yaparken cok zorlaniyorim isde biliyorumki o net sonucKız ben sana yapma demedim mi. Ama takmayan bir piskolojin varsa sonucu öğrenene kadar helal. Ben takıntılı biriyim dayanamasamda zar zor duruyorum. Hakkımızda hayırlısı ne diyelim.
Yok canim takmiyorum cunku biliyorum erken daha cikmamasi normal yani bende son zamanlar da yaparken cok zorlaniyorim isde biliyorumki o net sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?