transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Yok daha çok yeni henüz keseyi bile görmedik o yüzden bende tedirginim hala tam rahatlayıp mutlu olamıyorum

Hep bi bekleyiş hep bi sabır. Her adımımızda bu böyle hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alırız canım

Allahım inşallah güzel haberlerini alırız bu test bence cok güzel çıkmış...
buradaki herkese allah nasip etsin güzel güzel evlatcıklarrr

Yapma yapma Demin arkadaşım ile konuşuyorum ısrar üzerine yarın yap diyip durdu. Yarın 6.günüm dhaa dedim. Ben 4.gün yapmaya başladım dedi.. Ay böyle gaza geliyorum
Tabisi yaptim sabah çıkmayacağını biliyordum hic moralim bozulmadi orada cirkinnbsevimsiz bibtek cizgi vardi :) bugun 5. Gun cunki

İnşallah bugün bende temizlik var. Ben yatıyorum. Annem çalışıyo. Bugün halsiz hissediyorum. Kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içtim yatıyorum. sizin gününüz nasıl geçiyor??

Bende aynı şekilde uzanıorum eşim saolsun o hazırlıyor kahvaltıyı,ben bugün biraz keyifsiz uyandım ağlayasım gelio sürekli arada da nedensiz öfke,anlayamıorum pskolojimin bu kdr karışık olmasını. Adet olucağım günün önceside ya çok sinirli ya duygusal olurum normalde acaba tutmadı ve adet mi geliyor. Çok endişeliyim :/ bugün 6. Gün iğne için hastaneye gidicem acaba kan versem test yaptırsammı? Ne olucaksa olsun en azından daha fazla ilaç içmem iğne yapmam. Herhangi birşey çıkarmı bugün?

Bana sorarsan benhemen yaptir derim cunki ben olumsuz olunduğunda etkilemiyorum son gunune kadar bekliyorum eeken ciktigi zaman bana gore sadece nadir olucak bisey olur ama sen ben etkilenirim dersen sakin yaptirma ben 5. Gun bugun idrarda baktim cikmadi dogal olarak ben hic etkilenmedim son gune kadar sakin ilaclarindan vazgecme dr konusmadan canim

Olumsuz çıkarsa çok etkilenirim düşüncesi bile çok etkiliyor şu an belkide bu duygusallık aşırı hassasiyet bile o yüzden. Ama pazartesiyede daha yıl var sanki. Günler geçmiyor.

İnşallah bugün bende temizlik var. Ben yatıyorum. Annem çalışıyo. Bugün halsiz hissediyorum. Kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içtim yatıyorum. sizin gününüz nasıl geçiyor??
Kızlar bgn 5.günüm bnmde sbh kalktım temizlik yaptım, hç uzanmıorm gerek yok diorm ztn oldysa çktn olmştr, dışarı çkıcm şimdide birazdn evde vakit geçmez kızlar kafanızı dagıtıcak şeler yapın yoksa vakit geçmez hep aklınıza test yapmak gelir...

Erken gebelik testimi yaptın cnm?

Olumsuz çıkarsa çok etkilenirim düşüncesi bile çok etkiliyor şu an belkide bu duygusallık aşırı hassasiyet bile o yüzden. Ama pazartesiyede daha yıl var sanki. Günler geçmiyor.
Bence sen yapma simdi canim moral cok onemli ama ben kizima hamileyken cok agliyor ve cok hircinlik yapiyordum bu durumunu kotuye yorma yani insallah iyi olucak

kızlar bende varım 10 ocak 5. gün 2 blast transfer yapıldı test tarihim 20 ocak
Ay hadi inşallah iyi sonuçlar. Benimde 20si ama pazar gününe geliyo. Artık21ine yaptırıcam.

Aynen ama sana iyi gelecek şeyler yap biraz. Düşünmemeye çalış. Bende aynı senin gibiyim. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Keyifli bi kitap iyi gelebilir. Bi de ben bi kelime oyununa srdım. Kelimelik- onunla vakit geçiriyorum

Keyfin halin nasıl arkadasım? Şahsen ben kendimi yorgun hissediyorum.

Bence sen yapma simdi canim moral cok onemli ama ben kizima hamileyken cok agliyor ve cok hircinlik yapiyordum bu durumunu kotuye yorma yani insallah iyi olucak

Evet yapmiycam şimdi gittim proluton iğnemi yaptırdım bu 3. Ydü cumartesi günü son birtane daha kaldı. Yani öle bir duygusallık ki üzerimde bunu okurken bile burnumun direği sızlıyor :)

Ya sen yine kelime oyununa sarmışsın ne güzel ben savaş oyunu oynuyorum bütün gün sabahtan akşama kadar elimde silah adam vuruyorum. Ordan anla işte benim ruh halimi

Tabisi yaptim sabah çıkmayacağını biliyordum hic moralim bozulmadi orada cirkinnbsevimsiz bibtek cizgi vardi :) bugun 5. Gun cunki

Kız ben sana yapma demedim mi. Ama takmayan bir piskolojin varsa sonucu öğrenene kadar helal. Ben takıntılı biriyim dayanamasamda zar zor duruyorum. Hakkımızda hayırlısı ne diyelim.

Kız ben sana yapma demedim mi. Ama takmayan bir piskolojin varsa sonucu öğrenene kadar helal. Ben takıntılı biriyim dayanamasamda zar zor duruyorum. Hakkımızda hayırlısı ne diyelim.
Yok canim takmiyorum cunku biliyorum erken daha cikmamasi normal yani bende son zamanlar da yaparken cok zorlaniyorim isde biliyorumki o net sonuc

Yok canim takmiyorum cunku biliyorum erken daha cikmamasi normal yani bende son zamanlar da yaparken cok zorlaniyorim isde biliyorumki o net sonuc

Doğrudur tatlım bende heycandan kalbim çarpıyor ama hiçbirşey hissetmiyorum bir yandan kendimi hazırlamaya çalışıyorum falan... Tek yapmaya cesaretim yok benim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…