Ya benim hic bisey yok ne bi kasik agrisi nebi bel vs hic ama hic bisey yok ben belirti aramiyirum ama burasi biraz etkiliyor sanirim belirti konusunda ki ben tecrubeli olmama rağmen :) ki boyle dusunursem bilemedim :) tek isteğim zaman birazdaha hizli aksinDoğrudur tatlımbende heycandan kalbim çarpıyor ama hiçbirşey hissetmiyorum bir yandan kendimi hazırlamaya çalışıyorum falan... Tek yapmaya cesaretim yok benim sanırım
Seninki 5.gun du degilmi cnm 2 embriyomuyduBende de sürekli kafamda aynı soru acaba oldu mu ??? P.tesiye çok var zaman geçmiyor belirtim yok en iyisi biraz daha kitap okumak biraz daha dua etmek
Ya benim hic bisey yok ne bi kasik agrisi nebi bel vs hic ama hic bisey yok ben belirti aramiyirum ama burasi biraz etkiliyor sanirim belirti konusunda ki ben tecrubeli olmama rağmen :) ki boyle dusunursem bilemedim :) tek isteğim zaman birazdaha hizli aksin
Bence yapicaksanda sabah yap ilk idrarinla canimPeki erken gebekik testi alıp öğlen yapsak olur mu ? Benim bugün 6.günüm ama dayanamıyorum sanırım.. Eşim bekle cuma günü kan tahlili yaptırırız beraber desede..
Bende de sürekli kafamda aynı soru acaba oldu mu ??? P.tesiye çok var zaman geçmiyor belirtim yok en iyisi biraz daha kitap okumak biraz daha dua etmek
Bence yapicaksanda sabah yap ilk idrarinla canim
Cnm açıkçası bazen duygulanıorm bazen boşveriorm diorum zaten kısmetde varsa olucak hiç bişe engel olamaz o yüzden zamana bırakıorm...Keyfin halin nasıl arkadasım? Şahsen ben kendimi yorgun hissediyorum.
Yok artik olurmu oyle sey 10. Gune kadar cikmamasi bazi kisilerde cok normal canim vucudun o hormonu salgilamasi onu kanda dolasmasi ve idrara gecmesi zaman aliyor ciksaydi cok sasirtici olurdu sakin olumsuz dusunup kendini yipratma ve tedavini olumsuz etkilenmesine izin vermeMerhaba arkadaşlar, bugün 6.günüm transferimin.. Biraz önce normal gebelik testi yaptım ve cıkmadı. Negatif demekki nasibimde yokmus.. Hissediyordum zaten.. Herkesin Allah gönlüne göre versin
Merhaba arkadaşlar, bugün 6.günüm transferimin.. Biraz önce normal gebelik testi yaptım ve cıkmadı. Negatif demekki nasibimde yokmus.. Hissediyordum zaten.. Herkesin Allah gönlüne göre versin
Evet 5. Gün ve iki embriyo.Ya kızlar hiç bir belirti yok çıldıracigiimmSeninki 5.gun du degilmi cnm 2 embriyomuydu
Canım bekle biraz daha bence ptesi yi bekle ptesi bir kan tahlili yaparsin kitap oku uyu dua et yürüyüşe çık alışveriş yap azcık daha sabret su an çıkmaması normal..Hepinizden Allah razı olsun yazdıklarınız için.. Bazı yazan arkadaşlar ve kendi arkadasımda dahil 4.5. Günü idrarda yapıp cıkınca diyorsun benimde olsa illaki çıkardı. Ama çıkmadı.. Daha yapmam zaten, nasipte ne varsa o. Ama hazırlamış oldum kendimi böylece
Bendede hiç birşey yok bir belirti bilmem hatta kalkıp hali koltuk yikayasim var ama tabiki yapmıyorum :) onun yerine yuruse çıkıyorum
Canım bekle biraz daha bence ptesi yi bekle ptesi bir kan tahlili yaparsin kitap oku uyu dua et yürüyüşe çık alışveriş yap azcık daha sabret su an çıkmaması normal..
Evet 5. Gün ve iki embriyo.Ya kızlar hiç bir belirti yok çıldıracigiimm
Canim her bunyenin durumu ve hormon salgisi ayni degil sonucta bende yaptim ama bak hic umursamiyorum biliyorumki 10. Gune kadar yapilanlarin hic kiymeti yok benim icin seninicinde oyle olsun 9 gun tahlilde yok cimip 11. Gunde pozitif sonuc alanlarla dolu bu topikler canim biraz rahat ol sen yok yok dersen olanda senle durmazk istemez herhalde Rabbim hayir nasip etsin hayirli olan basimiza gelsin insallahHepinizden Allah razı olsun yazdıklarınız için.. Bazı yazan arkadaşlar ve kendi arkadasımda dahil 4.5. Günü idrarda yapıp cıkınca diyorsun benimde olsa illaki çıkardı. Ama çıkmadı.. Daha yapmam zaten, nasipte ne varsa o. Ama hazırlamış oldum kendimi böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?