Normal canim herkezde bi belirti olmuyor bazi kisiler boyle soyluyor ama dr lar belirti aramayin diyorMerhaba hanımlar benimde transferimin 6.günü ara ara kasık ağrım dışında hiç bir belirtim yok normal midir bilemedim
Amin canim allah yardimcin olsun insallah guzel haberlerini bekliyoruz bize yazarkadaslar merhaba yarin benimde test gunum.5 gun 2 emriyo transfer edildi.dualariniza ihtiyacim var
allah kimseyi evlatsiz birakmasin.
Canim her bunyenin durumu ve hormon salgisi ayni degil sonucta bende yaptim ama bak hic umursamiyorum biliyorumki 10. Gune kadar yapilanlarin hic kiymeti yok benim icin seninicinde oyle olsun 9 gun tahlilde yok cimip 11. Gunde pozitif sonuc alanlarla dolu bu topikler canim biraz rahat ol sen yok yok dersen olanda senle durmazk istemez herhalde Rabbim hayir nasip etsin hayirli olan basimiza gelsin insallah
Yok canim bugun 5. Gun benim Rabbim buyuk insallah hersey guzel olur senin icin hayirli olurCanım dün 6.3 e düşmüştü
Bugün 7.7 ye çıktı
Sabah hafif lekelenmem oldu devamı gelmedi
Artık bi an önce sıfırlanıp adetim başlasın istiyorum
Dondurulmuşlarla devam edecem
Sen durum ne canım
7.günde misin
Simdiye kadar hic evde yada hast. Baktirmadin dimi canimbenim 3.denemem bu birde aşilamam oldu. inşallah bende buraya yarin yazabilirim kizlarrr hamileyim diye... uykuyu unuttum vallaaa
Simdiye kadar hic evde yada hast. Baktirmadin dimi canim
Cnmm nasılsınnn??? Kaç hftalıkkk oldu bebiş cinsiyetide belli olmuştr:)Bana aşırı sıcak basmıstı
Normalde eylül ekim ayında ayaklarım üşür mont giyerdim ama tshırtle dolaşıyordum
Hamileymısım
Bendeki tek belirti bu idi
Hemen şimdiden böyle düşünme. Hiç belli olmaz. İnşallah inşallah hepimiz hamileyizdir.Merhaba arkadaşlar, bugün 6.günüm transferimin.. Biraz önce normal gebelik testi yaptım ve cıkmadı. Negatif demekki nasibimde yokmus.. Hissediyordum zaten.. Herkesin Allah gönlüne göre versin
Maşallah allah bize de böyle bebeğin bilgisini koymak nasip olsun.. :))Bana aşırı sıcak basmıstı
Normalde eylül ekim ayında ayaklarım üşür mont giyerdim ama tshırtle dolaşıyordum
Hamileymısım
Bendeki tek belirti bu idi
Hemen şimdiden böyle düşünme. Hiç belli olmaz. İnşallah inşallah hepimiz hamileyizdir.
Bende bugün hep kasık ağrısı ve igne yerlerin agrısı dısında bişey yoktu. Herkese hayırlı geceler
Az önce embriyolog olan drumla konuştum da, cumartesi azda olsa bi değer cıkar kantesti yapabilirsin dedi. Benimkide 5.gün emriyosuydu bu arada. Gidip kendi kendime yaptırıcam sanırım. Sonuç 1 saatte cıkar. Ne dersiniz. Cumartesi 9. Gün olmuş oluyor.
Hayatımda hiç sigara içmedim ama şu an stresten onu bile canım isteyebilir :) ben uykum gelsin diye telefonda oyun oynuyorum.Nasilsiniz arkadaslar ben hic iyi degilim acayip canim sıkılıyor uyumak istiyorum zaman gecsin diye ama yokve sigarayi cok ariyorum iki turlu cok zordayim yani siz neler yapiyorsunuz
yok olmuyorHayatımda hiç sigara içmedim ama şu an stresten onu bile canım isteyebilir :) ben uykum gelsin diye telefonda oyun oynuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?