transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Allah isteyen herkese içleri sıra banada nasip eylesin. Mevlam neyler neyler ise güzel eyler.. Ne kadar üzülsemde hiç birşey diyemiyorum. Rabbim geciktiriyor ise güzelleştiriyodur elhamdülillah

Yok canim bugun 5. Gun benim Rabbim buyuk insallah hersey guzel olur senin icin hayirli olur

Bana aşırı sıcak basmıstı
Normalde eylül ekim ayında ayaklarım üşür mont giyerdim ama tshırtle dolaşıyordum
Hamileymısım
Bendeki tek belirti bu idi

Merhaba arkadaşlar, bugün 6.günüm transferimin.. Biraz önce normal gebelik testi yaptım ve cıkmadı. Negatif demekki nasibimde yokmus.. Hissediyordum zaten.. Herkesin Allah gönlüne göre versin
Hemen şimdiden böyle düşünme. Hiç belli olmaz. İnşallah inşallah hepimiz hamileyizdir.

Bende bugün hep kasık ağrısı ve igne yerlerin agrısı dısında bişey yoktu. Herkese hayırlı geceler

Az önce embriyolog olan drumla konuştum da, cumartesi azda olsa bi değer cıkar kantesti yapabilirsin dedi. Benimkide 5.gün emriyosuydu bu arada. Gidip kendi kendime yaptırıcam sanırım. Sonuç 1 saatte cıkar. Ne dersiniz. Cumartesi 9. Gün olmuş oluyor.

Hemen şimdiden böyle düşünme. Hiç belli olmaz. İnşallah inşallah hepimiz hamileyizdir.

Bende bugün hep kasık ağrısı ve igne yerlerin agrısı dısında bişey yoktu. Herkese hayırlı geceler

İnşAllah arkadaşım ama artık yapmam zaten. Mecburi olarak kan testi günümde yaparım oda. Nasip kısmet, Allah isteyen herkese nasip eylesin

Bende cumartesi iğneye gidicem hastaneye doktoruma sorucam acaba gelmişken kan versemmi die ztn transfer günü dr aslında pazar günü tahlil günün ama pazartesi yapalım garanti olsun demişti. Varsa bişey artık cmrtesi kanda çıkar die tahmin ediorm.

Nasilsiniz arkadaslar ben hic iyi degilim acayip canim sıkılıyor uyumak istiyorum zaman gecsin diye ama yok ve sigarayi cok ariyorum iki turlu cok zordayim yani siz neler yapiyorsunuz

Nasilsiniz arkadaslar ben hic iyi degilim acayip canim sıkılıyor uyumak istiyorum zaman gecsin diye ama yok ve sigarayi cok ariyorum iki turlu cok zordayim yani siz neler yapiyorsunuz
Hayatımda hiç sigara içmedim ama şu an stresten onu bile canım isteyebilir :) ben uykum gelsin diye telefonda oyun oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…