Bende öyle düşünüyorum. inşallaahh cıkar..Bende cumartesi iğneye gidicem hastaneye doktoruma sorucam acaba gelmişken kan versemmi die ztn transfer günü dr aslında pazar günü tahlil günün ama pazartesi yapalım garanti olsun demişti. Varsa bişey artık cmrtesi kanda çıkar die tahmin ediorm.
Bende arada içerdim ama ilaçlar hiç canımı istetmiyo. Agzımın tadı yokki:)) naçizane bi önerim var. Canın çektiğinde ya da için sıkıldığında.. ki herkes için geçerli. Burundan nefers alıp ağızdan uzun uzun nefes verin. Bi kaç kere. Kesinlikle rahatlatıyo..Nasilsiniz arkadaslar ben hic iyi degilim acayip canim sıkılıyor uyumak istiyorum zaman gecsin diye ama yokve sigarayi cok ariyorum iki turlu cok zordayim yani siz neler yapiyorsunuz
Ben yatibuyuyr yari uyanik artik uykularim kacmaya basladi canim 2 saat kadar uyudum sanra gozlerim yine cam gibi bilemedim artik tel.oyunlarim bile cazip gelmiyor :)))Güyya uyuyayım diye yattım 10 gibi fakat 2 de bir uyandım o saatten beri uyanığım.uykular iyice altüst oldu.
Bende öyle düşünüyorum. inşallaahh cıkar..
Bende arada içerdim ama ilaçlar hiç canımı istetmiyo. Agzımın tadı yokki:)) naçizane bi önerim var. Canın çektiğinde ya da için sıkıldığında.. ki herkes için geçerli. Burundan nefers alıp ağızdan uzun uzun nefes verin. Bi kaç kere. Kesinlikle rahatlatıyo..
Allahım bu gece de sen bizlere hayırlı evlat nasip eyle. Dualarımızı kabul et.
Amiinnn...
Bi de bu saatte kendimi çok aç hissediyorum... hahahaha.
Kızlar iyiki varsınız. Burada sizle ortak olmak paylaşmak bile iyi geliyo.
İnsallahMaşallah allah bize de böyle bebeğin bilgisini koymak nasip olsun.. :))
İyiyim canım sen nasılsın ?Cnmm nasılsınnn??? Kaç hftalıkkk oldu bebiş cinsiyetide belli olmuştr:)
Aaaa m güzel ikizmi ?? Bn napim cnm transferimin 6.günü bgn sonucumu bekliorm rabden hayırlısı ile...İyiyim canım sen nasılsın ?
21 haftalık oldu şükür
Dr un biri kız diğeri erkek dedi
Pzartesi ayrıntılıda belli
Olacak
Sen neler yapıyorsun
gunaydin cnm testten anlamadim derken silikmi cikdiGünaydınn güzeller.. inşallah güzel bi gün geçeririsiniz,
İnşallah bebeklerimiz bize tutunmuştur.
Bugün Benimde cok kasık agrım var. İdrar testi yaptım. Bişi anlamadım. Olsun.. Cumartesi kan vercem. Allahım herşeyin hayırlısını versin..
Bende sigarayı çok arıyorum ve ben hiç kimseye transfer işlemini söylemedim ablama dahi söylemedim. Zaman benim içinde çok zor geçiyor ctesiden bu güne 3. Romana baslayacağım...Nasilsiniz arkadaslar ben hic iyi degilim acayip canim sıkılıyor uyumak istiyorum zaman gecsin diye ama yokve sigarayi cok ariyorum iki turlu cok zordayim yani siz neler yapiyorsunuz
Alllahhhiiimmm insalllah yarabbim innsallah hayırlısıyla güzel sonuç çıkarAaaa m güzel ikizmi ?? Bn napim cnm transferimin 6.günü bgn sonucumu bekliorm rabden hayırlısı ile...
Yok ikiz değil tek de iki dr farklı söyledi :)Aaaa m güzel ikizmi ?? Bn napim cnm transferimin 6.günü bgn sonucumu bekliorm rabden hayırlısı ile...
Evet yoktu ama bi saat sonra bi çizgi daha oluştu. Anlamadım. Yarın sabah yine yapcam.gunaydin cnm testten anlamadim derken silikmi cikdi
Çok saol cnm amin hepimizinkiniYok ikiz değil tek de iki dr farklı söyledi :)
AA çok sevindim
İnsallah bu sefer tutar
Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın
Çok iyi canim masallah kacinci gundu bugun seninEvet yoktu ama bi saat sonra bi çizgi daha oluştu. Anlamadım. Yarın sabah yine yapcam.
7. Günüm canım. Pazartesi test günüm normaldeÇok iyi canim masallah kacinci gundu bugun senin
Kaç çıktı?kizlar simdi test sonucumu aldim.
dünyam yikildi
İnşallah sende alırsın. 5 gün embriyosu dimi canım seninde.. lütfen umutsuz olma. İnşallah gelir bebişlerimizGünaydın kızlar bugün tam bir hafta oldu transfer sonrası. Bende hala öle belirgin bi belirti yok biraz kasık ağrısı var gibi ama bence pskolojik. Sadece aşırı duygusallık var biraz karamsar olmaya başladım. Hiç iştahım yok canım hiçbirşey yemek istemio hatta yataktan bile çıkasım yok. Test fln yapmadım hiç öle bekliyorum,inşallahh hayırlı sonuçlar gelir ama benim kendi açımdan pek umudum yok. Sanki olsa hissederdim gibi geliyor. En azından içime öyle bir his doğardı gibi. İnşallahh siz iyi sonuçlar alırsınız.
Canım sakın ol lütfen evet çok zorluklar atlattık maddi manevi ama dünyanın sonu değil ya... Hayatta hiç birşey kendinden daha değerli değil lütfen kendini yıpratma Hakkımızda hayırlısı sıkma canını eşine ailene sarılkizlar simdi test sonucumu aldim.
dünyam yikildi
3 deneme bir asılama insan ne zorlukla bir hevesle cikiyor bu yola ve hüsran ne kötü birsey. rabbim kimseye yasatmasin arkadaslar.Canım sakın ol lütfen evet çok zorluklar atlattık maddi manevi ama dünyanın sonu değil ya... Hayatta hiç birşey kendinden daha değerli değil lütfen kendini yıpratma Hakkımızda hayırlısı sıkma canını eşine ailene sarıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?