transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

başka dondurulmusum yok canım.
olsada artik gucüm yok maddi anlamda.1.5 yilda 3 tane deneme ve 1 asilama 32.000 tl mal oldu. artik fazla gücüm kalmadı belli etmiyorum kimseye ama cok zor ayakta bile duracak gucum.yok suan da. Allah tüm bekleyen arkadaşlarimin yuzunu güldürsün. Rabbim yar ve yardımciniz olsun..

Canim oyle deme Allah bi kapiyi kapar digerini acar kul sikilmayinca hizir yetismezmis hepmiz oyleyiz benimde maddi manevi zor geciyor ama napalim bu bizim sinavimiz evladi olupda keske olmasaydi da ben aglasaydim yok diye kendini paralayan ama cocuguna sozunu gucunu yetiremeyen insanlar var belki rabbim bizim oyle değil de boyle imtihan ediyor kim bilir canim sen hep hamd et arkadasim canim olandada olmayandada bi hayir vardir Rabbim bize dayanma gucu yasam sevinci versin insallah

Arkadaşım inan çok çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Değerin kaç cıktı? Belki artmaz mı..
kaç yaşındasın?
Maddi de cok zor ama en cok manevi zorluğu var bence. Rabbim bi kapı açsın inşallah..

İkram etsin allah bize de. Kaderimizde yoksa bile ikramı olsun.. ya zül celali vel ikram...

Canımm gerçekten çok üzüldüm ama inan hepimiz aynı durumdayız yalnız olmadığını bilmek en azından gönlüne biraz su serpsin. Dua ederken hep Allahım bizi bununla sınama aynı şeyleri en baştan tekrar tekrar yaşatma diye dua ediyorum. Kendim için değil sadece hepimiz için. Allah sesimizi dualarımızı duyar inşallah. Bu kadar deneme var peki doktorun ne diyor nedeni ne olabilir. Bi açıklaması varmı?

degerim 0.28 cıktı. artacagini düsunmuyorum arkadasim ama suan inanilmaz bir agrim var.

doktorumla henüz gorüsemedim saat 8 ile 9 arasi görüsebiliyoruz.
ozman arayıp soracagım bakalim ne diyecek.

kızlar bende varım 10 ocak 5. gün 2 blast transfer yapıldı test tarihim 20 ocak
euzubillahimineşeytanirracim
rabbi yesir vela tüessir rabbi temmin bil hayr
küm fe yekûn
kızlar daha önce yazmıştım bende varım diye bugün transfer gününü saymazsak 7. günümdü dayanamayıp sabah kan verdim elhamdülillah sonucum 65.65 pozitif çıktı şimdi dualarım 2. günü katlanması sonra kese sonra kalp atışı sonrada karnımızdakini sağlıkla kucağımiza almak için hepimiz için inşalalh

Maşallah suphanallah. Allah hepimize göstersin güzel sonuçlar. Elhamdülullah

Maşallah suphanallah. Allah hepimize göstersin güzel sonuçlar. Elhamdülullah
inşallahhhhh ya rabbi mübarek günde sen hayırlı olan dualarımıza icabet eyle ben ve bu yolda emek harcayan tüm arkadaşlarımı senin rızan ile sana kulluk edecek nesiller yetiştirmemiz için bizleri de aracı eyle inşallah

Canım senin kaçıncı denemendi? Kaç yaşındasın?
İkizde olabilir değerin yüksek cıkmış? İlk hamilelik mi olacak inşallah.. :))

Canım senin kaçıncı denemendi? Kaç yaşındasın?
İkizde olabilir değerin yüksek cıkmış? İlk hamilelik mi olacak inşallah.. :))

İkiz olduğu değerden anlaşılabilir mi? Benim bu konusa hiç bilgim yok. Yakın arkadaşımın 12. Günde değeri 600 lerde çıkmıştı tek embriyoydu. İkizse eğer bizim kaç çıkması lazım?

kızlar bende bu süreçte her gün bu sayfalara bakıp hikayeme umut olabilecek yorumlar aradıgım ve zaman geçirmeye çalıştığım için durumumu sizlerle paylaşıyorum
2011 yilindan beri cocuk istiyorduk gitmedigim doktor hastahane prof ve yapılmayan tahlil film test kalmadı hiç bir sorununuz yok bekleyin dediler 2014 yılında kendiliğinden bir dış gebeliğim oluştu sağ tüpüm alındı sonra yine 2014 yılında iki basarisiz aşılamam oldu 2015 mart ayında 30 yaşındayken ilk tüp bebek tedavimizi gördüm 5. gün blast tek transferden ellerinizden öper bir kızım var sonra 2016 yılında tekrar kendiliğinden bir dış gebelik sol tüpüm alındı 2018 ekim reglisiyle 34 yaşımda demek sorun tüplerdeymiş garantisiyle kendimizden çok emin olarak yine bir tüp bebek tedavisine başladık kızımıza kardeş için herşey kızımdaki gibi sorunsuzdu yine 5. gün blast tek transfer edildi kendimizden ve tedaviden okadar emindikki dondurmaya bile gerek duymadık ama sonuç hüsran nasıl bir şok anlatamam kasım ayı boş geçti aralık adetiyle tekrar baştan başladık tedaviye 3 tedavimde de herşey yumurta sayıları falan aynı gelişti ama bu sefer doktorumu ikna ettim ikiz bebeği çok istediğim için 10 ocakta 2 tane 5. gün blast transfer ettirdim bugün transferin 7. günü dayanamadım kan testi yaptırdım sonuç pozitif Rabbim sağlıkla devam ettirir inşallah ikiside tutundumu konusuna gelirsek kızımda 7. günü test sonucum 22 çıkmıştı 9. gün 70 bunda 7. gün 65.65 cıktı değerim kızımdaki ne göre fazla ama takdiri ilâhi keseleri görmeden bisey diyemem

he birde şu belirti konusuna gelirsek benim iki pozitif ve bir negatif denemem var hepsinde de aynı belirtileri yaşadım adet belirtileriyle aynı kokuya duyarlılık kasık batması bacak çekilmesi bel ağrısı adet olacakmış gibi akıntı gigis hassasiyeti keske şu kesin belirti diyebilsem sizlere bende daha dün gece bile böyle bir yorum aradım ama malesef negatif haber aldiğimda da tutan iki tedavimde de hepsi adet belirtisiyle aynıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…