Allah buyuk canim uzulme demek sana suan cok anlamsiz gelicek belki ama bundada bi hayir vardir elbetkizlar simdi test sonucumu aldim.
dünyam yikildi
Amin canim rabbim sanada bizede yardim etsin hayirli olani nasip etsin dondurulmus embriyon carmi canim3 deneme bir asılama insan ne zorlukla bir hevesle cikiyor bu yola ve hüsran ne kötü birsey. rabbim kimseye yasatmasin arkadaslar.
dondurulmuslarla denedim 2 emriyo 5.gun transferi yapildiAmin canim rabbim sanada bizede yardim etsin hayirli olani nasip etsin dondurulmus embriyon carmi canim
Evet 5. Gün embriyosu 2 tane ama hiç bir belirti ağrı sızı hiçbirşey yok malesefİnşallah sende alırsın. 5 gün embriyosu dimi canım seninde.. lütfen umutsuz olma. İnşallah gelir bebişlerimiz
kizlar simdi test sonucumu aldim.
dünyam yikildi
başka dondurulmusum yok canım.Üzülme demek belki çok saçma biliorum ama üzülme Allah elbet bu çabamızın karşılığı verecek hepimize,inşallah güzel sonuçlar alıcaz ama zamanı var demekki. Başka dondurulmuş embriyon varmı? Varsa denemekten vazgeçme.
Canim oyle deme Allah bi kapiyi kapar digerini acar kul sikilmayinca hizir yetismezmis hepmiz oyleyiz benimde maddi manevi zor geciyor ama napalim bu bizim sinavimiz evladi olupda keske olmasaydi da ben aglasaydim yok diye kendini paralayan ama cocuguna sozunu gucunu yetiremeyen insanlar var belki rabbim bizim oyle değil de boyle imtihan ediyor kim bilir canim sen hep hamd et arkadasim canim olandada olmayandada bi hayir vardir Rabbim bize dayanma gucu yasam sevinci versin insallahbaşka dondurulmusum yok canım.
olsada artik gucüm yok maddi anlamda.1.5 yilda 3 tane deneme ve 1 asilama 32.000 tl mal oldu. artik fazla gücüm kalmadı belli etmiyorum kimseye ama cok zor ayakta bile duracak gucum.yok suan da. Allah tüm bekleyen arkadaşlarimin yuzunu güldürsün. Rabbim yar ve yardımciniz olsun..
Arkadaşım inan çok çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Değerin kaç cıktı? Belki artmaz mı..başka dondurulmusum yok canım.
olsada artik gucüm yok maddi anlamda.1.5 yilda 3 tane deneme ve 1 asilama 32.000 tl mal oldu. artik fazla gücüm kalmadı belli etmiyorum kimseye ama cok zor ayakta bile duracak gucum.yok suan da. Allah tüm bekleyen arkadaşlarimin yuzunu güldürsün. Rabbim yar ve yardımciniz olsun..
başka dondurulmusum yok canım.
degerim 0.28 cıktı. artacagini düsunmuyorum arkadasim ama suan inanilmaz bir agrim var.Arkadaşım inan çok çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Değerin kaç cıktı? Belki artmaz mı..
kaç yaşındasın?
Maddi de cok zor ama en cok manevi zorluğu var bence. Rabbim bi kapı açsın inşallah..
doktorumla henüz gorüsemedim saat 8 ile 9 arasi görüsebiliyoruz.Canımm gerçekten çok üzüldüm ama inan hepimiz aynı durumdayız yalnız olmadığını bilmek en azından gönlüne biraz su serpsin. Dua ederken hep Allahım bizi bununla sınama aynı şeyleri en baştan tekrar tekrar yaşatma diye dua ediyorum. Kendim için değil sadece hepimiz için. Allah sesimizi dualarımızı duyar inşallah. Bu kadar deneme var peki doktorun ne diyor nedeni ne olabilir. Bi açıklaması varmı?
euzubillahimineşeytanirracimkızlar bende varım 10 ocak 5. gün 2 blast transfer yapıldı test tarihim 20 ocak
canım rabbimden ümit kesilmez ve hayri ve şerri birtek o bilir hazinesi çoktur bizlerede vereceğinden hiç şüphem yokdegerim 0.28 cıktı. artacagini düsunmuyorum arkadasim ama suan inanilmaz bir agrim var.
Maşallah suphanallah. Allah hepimize göstersin güzel sonuçlar. Elhamdülullaheuzubillahimineşeytanirracim
rabbi yesir vela tüessir rabbi temmin bil hayr
küm fe yekûn
kızlar daha önce yazmıştım bende varım diye bugün transfer gününü saymazsak 7. günümdü dayanamayıp sabah kan verdim elhamdülillah sonucum 65.65 pozitif çıktı şimdi dualarım 2. günü katlanması sonra kese sonra kalp atışı sonrada karnımızdakini sağlıkla kucağımiza almak için hepimiz için inşalalh
inşallahhhhh ya rabbi mübarek günde sen hayırlı olan dualarımıza icabet eyle ben ve bu yolda emek harcayan tüm arkadaşlarımı senin rızan ile sana kulluk edecek nesiller yetiştirmemiz için bizleri de aracı eyle inşallahMaşallah suphanallah. Allah hepimize göstersin güzel sonuçlar. Elhamdülullah
Canım senin kaçıncı denemendi? Kaç yaşındasın?inşallahhhhh ya rabbi mübarek günde sen hayırlı olan dualarımıza icabet eyle ben ve bu yolda emek harcayan tüm arkadaşlarımı senin rızan ile sana kulluk edecek nesiller yetiştirmemiz için bizleri de aracı eyle inşallah
Canım senin kaçıncı denemendi? Kaç yaşındasın?
İkizde olabilir değerin yüksek cıkmış? İlk hamilelik mi olacak inşallah.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?