transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Evet bende bugün doktoruma mesaj attım ve aynısını söyledi belirtiler adet belirtisiyle aynı o yüzdeb belirti aramayın lütfen dedi. Ve her kadının bünyesi aynı değil kiminde kasıklarında ağrı olur kiminde göğüslerinde hassasiyet o yüzden her türlü aynı sonuca varıyoruz bekleyip testte görmeliyiz. Allah hepimizin dualarını dileklerini kabul etsin.

Evet benimde kasıklarım ağrıyor. Sanki üşütmüşüm gibi. Artık bi kaç gün daha beklicez. İnşallah sonuç iyi olur. Bütün bu süreçler gerçekten cok yıpratıcı..
Amin amiin...

Iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz nasil geciyor zaman bennedense bugun cok karamsarim sanki olmadi gibi hissediyorum bugun kan verdim 6. Gun sonuc yarin cikicakmis net olmasada biraz belli olur sanki yada onun bi korkusu bilemedim

Iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz nasil geciyor zaman bennedense bugun cok karamsarim sanki olmadi gibi hissediyorum bugun kan verdim 6. Gun sonuc yarin cikicakmis net olmasada biraz belli olur sanki yada onun bi korkusu bilemedim
Ayy hadi inşallah kanda çıkar. Hiç karamsar olma. İçini ferah tut. Demesi kolay işte. Bu gece bol dua edelim..

Ayy hadi inşallah kanda çıkar. Hiç karamsar olma. İçini ferah tut. Demesi kolay işte. Bu gece bol dua edelim..
Sagol canim insallah hayirlisiyla nasip olsun Simdi idrarda yaptim malesef cikmadi bakalim yarin nasil olucak ama 2 gundur hic uyumuyorum desem yeri

Sagol canim insallah hayirlisiyla nasip olsun Simdi idrarda yaptim malesef cikmadi bakalim yarin nasil olucak ama 2 gundur hic uyumuyorum desem yeri
arkadaşlar biraz önce eşim geldi.
sonucu ona soyleyememiştim telefonda şimdi konuştum.
sarıldık birbirimize az ağladık ve dedik ki rabbim bize bugün nasip etmiyorsa ne kadar istedigimizi sınıyor vazgecmek yok sabredecegiz dedik.
sen de olumlu düsün arkadaşim rabbim yar ve yardimcin olsun insallah.

Rabbim sizin agzinizin tadini hic bozmasin esinle saglikla mutlu bi yasaminiz olsun hep sizinde bizimde herkezin Rabbim kucaklarimizi hayirli saglikli evlatlarla doldursun insallah hayirlisiysa hayirliysa nasip olsun canim

Rabbim sizin agzinizin tadini hic bozmasin esinle saglikla mutlu bi yasaminiz olsun hep sizinde bizimde herkezin Rabbim kucaklarimizi hayirli saglikli evlatlarla doldursun insallah hayirlisiysa hayirliysa nasip olsun canim

Gizem 2. İdrar tahlilinimi yapmıştın sen ?

Evt canim bugunde yaptim az once kan sonucu yarin cikicak bakalim tabi daha erken ama beklemek cok ama cok yordu beni bu sefer

Yaaa tatlım neden yapıyosun daha yapmaa. Kafama takan bir yapım yok desende olmuyor işte yapma daha. İnşAllah güzel sonuçlar alırsın. Ben yapamadım biliyosun benimde negatifdi. Eşim sakladı testi, yapmamak daha iyi.. Ben olmadığını biliyorum ama böyle daha sakin kalıyosun. Sonucunu yarın yazarsın inşAllah

Burada bazen okudugum seyleeden o kadar duydulaniyorum ve hic bilmesigim tanimadigim benimle ayni kaderi paylasan insanlarla olmak onlara dua etmek hatirlamak sevincleriyle sevinip uzuntuleriyle üzülmek cok tuhaf ama cok iyi geliyor bazi okudugum şeylerde goz yaslarimi tutamiyorum yada okurken daha icimden onun icinde dua etmeye basliyorum sunlari aileyle paylasmak gerekirken kimse duymasin ama ha modundayiz çoğumuz

Bizi bizden kimse anlayamaz tatlım... Ne yaşadıklarını, ne düşündüğünü bizler daha iyi hissederiz. Kendinin pozitif olup, arkadasının negatif olunca bile tam sevinemez insan. Çünkü karşısındakinide tam tanımasada neler yasadığını az çok biliyordur, inşAllah güzel sonuçlar olur pes etmek yok

keseinlikle arkadaşım.tanımadıgımiz ve bu durumla uğraşan o kadar insan var ki hepsine dua ediyorum rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın.
buarada kan testin neden yarin bana 1 saate verdiler

keseinlikle arkadaşım.tanımadıgımiz ve bu durumla uğraşan o kadar insan var ki hepsine dua ediyorum rabbim kucaklarımızı bos bırakmasın.
buarada kan testin neden yarin bana 1 saate verdiler
Bende ağladım sabah okuduklarınıza. Zaten ağlak bi yapım vardı. Bütün bu tedavi ilaçlar beni daha da beter yaptı.. allahım herkese hayırlısıyla tez zamanda evlat sahibi yapsın..

Evet bişi söylediğimde eşimde annemde hemen boşver falan diyebiliyolar yada rahat ol. Rahatım diyorum ne kadar olabilirsem tabii. Ama hayatım odağım tamamen ilaçlar tedavi ve sonuçda oldumu diye düşünmekten ibaret. Şu dönemde çalışmamak hem iyi hem de kötü aslında..

Aynen keseleri görmek gerek. Ne kadar sonra kese görünecek inşallah.
Sağlıkla gelsin inşalla. Benimde bugün 8. Günüm yarın yapcam kan testi. İnşallah iyi sonuç alırım bende ve herkes de..

Her ne kadar rahatım desekde yeri geliyor olmuyor malesefki bunu içimizde yaşıyoruz bu sefer, hepimizin hormonları alt üst olduğu için ağlamak gayet normal.. Benim 6.gün idrar testinde negatif çıktı.. Eşim hala olumlu konuşuyo ve beni üzüyor. Bu sefer sert çıkışıyorum bu konuyla alakalı böyle sözler etme diye. Malesef insanın elinde olmuyor.. Mübarek cuma gününde Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile en yakın zamanda nasip eylesin. İçleri sıra banada

Evet herşeyin hayırlısı canım benim. D yine de belli olmaz. 10. Gün kan testini bekle. Karnını sev gel tutun annene de. Belki geç tutunur...

Evet herşeyin hayırlısı canım benim. D yine de belli olmaz. 10. Gün kan testini bekle. Karnını sev gel tutun annene de. Belki geç tutunur...

Nasibimizde ne var ise o kuzu.. Artık çok geç öyle demem için çünkü içimden de olmadığnı hissediyordum.. Hayırlısı inşAllah.. Güzel şeyler görmek ve duymak duası ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…