Çok üzüldüm canım.. bende yarın tahlil yapmaya gitcem.Gunaydin tHlil cilkmis o.21 yani maalesef yok hayirlisi e diyelim
canım inan ki çok üzüldüm.Gunaydin tHlil cilkmis o.21 yani maalesef yok hayirlisi e diyelim
canim inşallah senden güzel bir haber aliriz da yüregimize su serpilir. rabbim yaninda ve bebegin seninle olsunÇok üzüldüm canım.. bende yarın tahlil yapmaya gitcem.
Tekrar denicenmi? Varmı dondurulmuş?
Ne dicemi bilmiyorum.
Evt dondurulmus var canim bakalim tekrar tabiki deniycem ama 6. Gun ki kan tahlili oldugu icin son zamana kadar bekliycem bakalim Allahim hayirli olani nasip etsin insallah olsaydi azda olsa cikardi 6. Gundede ama isde yinede ben ben sabredicemÇok üzüldüm canım.. bende yarın tahlil yapmaya gitcem.
Tekrar denicenmi? Varmı dondurulmuş?
Ne dicemi bilmiyorum.
Canım sen o isyerindekilere aldırma bende de aynı sorun var artık biri günaydın dese bile yüzünü tirmaliycaj gibiyim... Şen yine ptesi bu kan tahlili daha yaptır ne olur neolmaz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlarEvt dondurulmus var canim bakalim tekrar tabiki deniycem ama 6. Gun ki kan tahlili oldugu icin son zamana kadar bekliycem bakalim Allahim hayirli olani nasip etsin insallah olsaydi azda olsa cikardi 6. Gundede ama isde yinede ben ben sabredicem
Amiin canım amiinncanım inan ki çok üzüldüm.
ben de bugün ise başladım tekrardan iyi gelir diye ama buradada sorup beni mahveden insanlar var.
maalesef ki yöneticim.bile cok anlayışsız.
rabbim bizlere bir kapıyı kapatip öbürünü açsın insallah. Allahım yar ve yardımcımız olsun.
Amin bende paArtesiyi beklicem. Cumartesi bakayım diyodum da vazgeçtim. Normal günüm pazartesi. Allahım hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallahcanim inşallah senden güzel bir haber aliriz da yüregimize su serpilir. rabbim yaninda ve bebegin seninle olsun
Aynen bize en çok sabır lazım sanırım..Evt dondurulmus var canim bakalim tekrar tabiki deniycem ama 6. Gun ki kan tahlili oldugu icin son zamana kadar bekliycem bakalim Allahim hayirli olani nasip etsin insallah olsaydi azda olsa cikardi 6. Gundede ama isde yinede ben ben sabredicem
Sizce yukselirmi arkadaslar hic okudunuzmu boyle olup yukseleni 6. Gunde cikmayip sonra yukseleni yani
Amin canım inşallah.Kızlar hayırlı cumalar inşallah Allah hepimize sabır versin ve sabrımızın sonucunda mükafatımızı alalım hayırlısıyla.
Benim doktorum 3. Ve 4. Günü yerleşiyor demişti o yüzden bugünlerde ekstra dinlendim ben ve o günler kasıklarımda baya şiddetli bir ağrım vardı. Ama sonradan geçti. 5. Ve 6. Gün hiçbirşey hissetmedim sanki hiçbirşey yokmuş gibi. Dün 7. Günde akşam özellikle belime bıçak saplanır gibi bir ağrı oturdu bütün gece kasık ağrısı çektim hatta böbreklerimi üşüttüm herhalde diye düşündüm. Bugün yine hafifledi ağrılar öle aşırı bir ağrım yok. Ama 3 gündür aşırı bir gaz ve değişik şeffaf bir akıntım var. Doktoruma dün mesaj attığımda lütfen belirti arama ve moralini yüksek tut dedi ama işte insan duramıyor. Ne kdr sabırsızlansamda test günüm pazartesi ve bekliycem erken yapıp sıfır görüp moralimi bozmayı göze alamıyorum ama işte zaman çok zor geçiyor. Gece sürekli uykularım bölünüyor. Hep birşeylerle kendimi oyalamaya çalışıyorum. Burada sizin yazdıklarınızı okuyorum. Negatif sonuç alanlarla birlikte üzülüyor. Pozitiflere sanki kendim gibi seviniyor ve içimi umutla dolduruyorum. İnşallah bu mübarek günde Allah dualarımızı kabul etsin. Bizi evlat sahibi olmakla sınamasın tez zamanda evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
Cnm kasık ve gögüs bel agrım var bgn 8.günüm idrar testi yaptım negatif çktı sizde durum nedirNasilsini hanimlar hic durumyazmiyorsunuz nsail geciyor zaman ?
inşallah olumlu sonuclar alirsin canim benim yok ben hissediyorum artik hatta eminim ama yinede beklemek zorundayimCnm kasık ve gögüs bel agrım var bgn 8.günüm idrar testi yaptım negatif çktı sizde durum nedir
Benim evde yumurtlama testlerim vardı çokça almıştım onlardan yaptım yumurtlama testleri aynı zamanda erken gebelik testleriymis sabahın ilk tuvaletinde değil iki nci ıdrarinda su içmeden yapıyorsun C ve T çizgisi koyuysa hamilesin... Ben kendime dayanamadım yaptım pek emin değilim ama sanırım hamileyimCnm kasık ve gögüs bel agrım var bgn 8.günüm idrar testi yaptım negatif çktı sizde durum nedir
Tabiki demesi kolay ama Allah yardımcımız olsun napalim yavrum eşinize bir şey olmasın huzurlu olun aranızdaki sevgi bozulmasın ne yapalım olmazsa yeniden deneriz. Birde şöyle birşey var benim gorumcem 7 kez tüp bebek yaptı hiç birinde bebeği olmadı sonra en son ki tüp bebeğinin etkisindeki ilaçlarla kendiliğinden oldu Allahtan ümidini kesme canım benim herşey AllahtanBuarada evt tevekkül etmeye calisiyorum tabiki gunde 3 posta agliyorumda sabirli olmak guclu olmak zorundayim en sabirli halim dunden beri 3 posta aglamak :)))
Canim insallah seninki hayirlisi ile dunyaya gelir hayirli olsun tabiki agliyor insan bazen duygulaniyorsun ama cok sukur ki inanacim var ve hersey allahtan olanda olmayanda allah var gam yok keder yok cok sukur bin sukur bugunume hamdü senalar olsun yeniden dondurulmus embriyolarimla devam dicem insallah ama biraz bedenim ve ruhum dinlendikten sonraTabiki demesi kolay ama Allah yardımcımız olsun napalim yavrum eşinize bir şey olmasın huzurlu olun aranızdaki sevgi bozulmasın ne yapalım olmazsa yeniden deneriz. Birde şöyle birşey var benim gorumcem 7 kez tüp bebek yaptı hiç birinde bebeği olmadı sonra en son ki tüp bebeğinin etkisindeki ilaçlarla kendiliğinden oldu Allahtan ümidini kesme canım benim herşey Allahtan
Benimde kasığım cok ağrıyor.Cnm kasık ve gögüs bel agrım var bgn 8.günüm idrar testi yaptım negatif çktı sizde durum nedir
Benimde aynı durumlar arkadasım.Buarada evt tevekkül etmeye calisiyorum tabiki gunde 3 posta agliyorumda sabirli olmak guclu olmak zorundayim en sabirli halim dunden beri 3 posta aglamak :)))
Hayırlısı olsun inşallahBende bugun yine yaptim
inşallah olumlu sonuclar alirsin canim benim yok ben hissediyorum artik hatta eminim ama yinede beklemek zorundayim
Canim benimde 8. Gunum idrar yaptim ama malesef negatif cikdi yine artik bisey yapmam sali gunu kan tahlilim o zaman kadar p.tesi is basi yapicam zaten ama bu kasik agrisi gogus isiligi bel agrisi hepsi oldu benim hatta kasiklarimda arada bir sanki bisey tirmaliyor gibi :) hep hayirlisininistedim Rabbimden insallah hayirli olan gelir basima :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?