5 535891 canim senden ve @moo Sun senden ve [USER=411912]@nnnnnnnnn senden guzel haberler ekliyorum insallah sizin evlatlariniz sizinledir ve hic birakmaz sizitabiki bu yolda olan herkeze Rabbim yardim Etsin saglikla alsinlar insallah[/USER]
5 535891 canim senden ve @moo Sun senden ve [USER=411912]@nnnnnnnnn senden guzel haberler ekliyorum insallah sizin evlatlariniz sizinledir ve hic birakmaz sizitabiki bu yolda olan herkeze Rabbim yardim Etsin saglikla alsinlar insallah[/USER]
Canim benim transferim 7 ocakta yapildi 7.gun idrar yaptım negatif cikmisti 3.denememdi moralim cok bozuldu dun kan verdim gün içinde veremedim ama dr um aradi sordu aksam gidip kan verdim sonuc 584 çıktı inanamadik gittik baska hastanede yaptırdik 640 cikti moralini bozma lutfennnnnAllah razı olsun arkadaşım, benden artık bekleme.. Biliyorsun 6.gün negatifti ve 6.gün embriyosu olunca daha ben olumlu bakamıyorum. Ayrıca senin daha test gününe var sende kötü olma hemen. Rabbim isteyen herkese içleri sıra bizede nasip eylesinn gülümmmm...
Canim benim transferim 7 ocakta yapildi 7.gun idrar yaptım negatif cikmisti 3.denememdi moralim cok bozuldu dun kan verdim gün içinde veremedim ama dr um aradi sordu aksam gidip kan verdim sonuc 584 çıktı inanamadik gittik baska hastanede yaptırdik 640 cikti moralini bozma lutfennnnn
Süper ne hoş süpriz tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah ....Canim benim transferim 7 ocakta yapildi 7.gun idrar yaptım negatif cikmisti 3.denememdi moralim cok bozuldu dun kan verdim gün içinde veremedim ama dr um aradi sordu aksam gidip kan verdim sonuc 584 çıktı inanamadik gittik baska hastanede yaptırdik 640 cikti moralini bozma lutfennnnn
Amin canim sen hic evde test yapmasin sanirimAllah razı olsun canım inşallah ama benimde çok umudum yok. Pazartesi test günüm ve doğru dürüst bi belirtim yok hiç bi arada kasık ağrısı çekiyorum oda çok kafaya taktığım için bence. Ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Hayirli olsun canim seninmi kacinci gun embriyosuydu acabaCanim benim transferim 7 ocakta yapildi 7.gun idrar yaptım negatif cikmisti 3.denememdi moralim cok bozuldu dun kan verdim gün içinde veremedim ama dr um aradi sordu aksam gidip kan verdim sonuc 584 çıktı inanamadik gittik baska hastanede yaptırdik 640 cikti moralini bozma lutfennnnn
Biz nisan dan beri bahceci umutta cem beyde tedavi goruyoruz rezerv azligindan dolayi havuz yontemi yapildi ilkinde 6.gun embriyosu donduruldu 1 tane daha sonra 1 inde iptal ettik yumurtalar ilaclara cevap vermedi 1 inde 5.gunu goremedi sonuncuda dollenme bile olmadi 2 yumurtamdan.Cem hoca dan allah razi.olsun her gittiğimde moralimi yuksek tuttu.
Değerim yuksek evet bugun prolutun igne vurunup yarin kan vercem degerim dusmez dimi
Yok canim artik dusmez inşallah Rabbim saglimla kucagina almayi nasip etsin insallahBiz nisan dan beri bahceci umutta cem beyde tedavi goruyoruz rezerv azligindan dolayi havuz yontemi yapildi ilkinde 6.gun embriyosu donduruldu 1 tane daha sonra 1 inde iptal ettik yumurtalar ilaclara cevap vermedi 1 inde 5.gunu goremedi sonuncuda dollenme bile olmadi 2 yumurtamdan.Cem hoca dan allah razi.olsun her gittiğimde moralimi yuksek tuttu.
Değerim yuksek evet bugun prolutun igne vurunup yarin kan vercem degerim dusmez dimi
Amin inşallah canimmmYok canim artik dusmez inşallah Rabbim saglimla kucagina almayi nasip etsin insallah
Rapor geciyor bende raporluyum.benim tedavide 3080 tl idi ama yazin zam geldi 5 bin di sanirim 1 ocakta gene zam geldi simdiki fiyatini bilmiyorum.ama genel fiyatları cok pahali 9000 tl rahim dinlendirme 1500 tl ilaclar 2500 desen bayagi ucuk.Bende 2.yi nasipse cem beyde düşünüyorum, aslında aklımda başka yerlerde var ama bakalım nasip. Rabbim hangisini vesile kılacak ise ona gideyim.. Fiyatlar ne kadardı orada acaba ? Birde rapor geçiyor değil mi ? Bilginiz var mı
Canim ben benim 3. Denemem ozelde ama hic bisey yapmadim simdiye kadar nolur bana bu rapor vs bunlari hic bilmiuorum anlatabilirmisiniz ozellerde kullanmak icinmi nasil alınıyor hic birini bilmiyorumRapor geciyor bende raporluyum.benim tedavide 3080 tl idi ama yazin zam geldi 5 bin di sanirim 1 ocakta gene zam geldi simdiki fiyatini bilmiyorum.ama genel fiyatları cok pahali 9000 tl rahim dinlendirme 1500 tl ilaclar 2500 desen bayagi ucuk.
Benim rapor surem dolmustu son hakkım di çapa da gidip uzatma aldım aklinda olsun süresi bitince uzatma alabilirsin yeniden hakkini kullanma
Rapor geciyor bende raporluyum.benim tedavide 3080 tl idi ama yazin zam geldi 5 bin di sanirim 1 ocakta gene zam geldi simdiki fiyatini bilmiyorum.ama genel fiyatları cok pahali 9000 tl rahim dinlendirme 1500 tl ilaclar 2500 desen bayagi ucuk.
Benim rapor surem dolmustu son hakkım di çapa da gidip uzatma aldım aklinda olsun süresi bitince uzatma alabilirsin yeniden hakkini kullanma
Canim ben benim 3. Denemem ozelde ama hic bisey yapmadim simdiye kadar nolur bana bu rapor vs bunlari hic bilmiuorum anlatabilirmisiniz ozellerde kullanmak icinmi nasil alınıyor hic birini bilmiyorum
Yok canım ben cesaret edemedim hiç zaten duygusal durumum çok gitgelli bi mutluyum bi ağlıorum negatif çıksa iyice yıkılırım o yüzden test günümü bekliyorum ben. Pazartesi sabah erkenden gidicem doktoruma.Amin canim sen hic evde test yapmasin sanirim
En iyisi canim ama sabrinada hayram oldum tebrik ediyorumYok canım ben cesaret edemedim hiç zaten duygusal durumum çok gitgelli bi mutluyum bi ağlıorum negatif çıksa iyice yıkılırım o yüzden test günümü bekliyorum ben. Pazartesi sabah erkenden gidicem doktoruma.
En iyisi canim ama sabrinada hayram oldum tebrik ediyorum
Az kaldı ptesi ye bende sabırla çekiyorumSabrın sonu selamet olsun inşallah canım bu kadar gün boşuna beklemiş olmakta var işin ucunda.
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız Allahın izniyleAz kaldı ptesi ye bende sabırla çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?