transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Allah razı olsun arkadaşım, benden artık bekleme.. Biliyorsun 6.gün negatifti ve 6.gün embriyosu olunca daha ben olumlu bakamıyorum. Ayrıca senin daha test gününe var sende kötü olma hemen. Rabbim isteyen herkese içleri sıra bizede nasip eylesinn gülümmmm...

Allah razı olsun canım inşallah ama benimde çok umudum yok. Pazartesi test günüm ve doğru dürüst bi belirtim yok hiç bi arada kasık ağrısı çekiyorum oda çok kafaya taktığım için bence. Ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Canim benim transferim 7 ocakta yapildi 7.gun idrar yaptım negatif cikmisti 3.denememdi moralim cok bozuldu dun kan verdim gün içinde veremedim ama dr um aradi sordu aksam gidip kan verdim sonuc 584 çıktı inanamadik gittik baska hastanede yaptırdik 640 cikti moralini bozma lutfennnnn

Hey maşAllah arkadaşımm. Sağlıkla, sıhhatle kat kat artsın, güzelce kucağına al inşAllah.. Allah razı olsun, sizin böyle mesajlarınızı okudukca insan gülümsüyor :)

Süper ne hoş süpriz tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah ....
Tek embriyomuydu senin değerin bayağı güzel geldi bana hayatım

Benim 4ocaktı transfer
16sında 113 18sinde kan verdim 172 iydi bana biraz düşük geldi idrar da falanda gördüm ama
Günüm geçmeden içim rahat etmeyecek bir türlü

Amin canim sen hic evde test yapmasin sanirim

Hayirli olsun canim seninmi kacinci gun embriyosuydu acaba

Biz nisan dan beri bahceci umutta cem beyde tedavi goruyoruz rezerv azligindan dolayi havuz yontemi yapildi ilkinde 6.gun embriyosu donduruldu 1 tane daha sonra 1 inde iptal ettik yumurtalar ilaclara cevap vermedi 1 inde 5.gunu goremedi sonuncuda dollenme bile olmadi 2 yumurtamdan.Cem hoca dan allah razi.olsun her gittiğimde moralimi yuksek tuttu.
Değerim yuksek evet bugun prolutun igne vurunup yarin kan vercem degerim dusmez dimi

Bende 2.yi nasipse cem beyde düşünüyorum, aslında aklımda başka yerlerde var ama bakalım nasip. Rabbim hangisini vesile kılacak ise ona gideyim.. Fiyatlar ne kadardı orada acaba ? Birde rapor geçiyor değil mi ? Bilginiz var mı

Yok canim artik dusmez inşallah Rabbim saglimla kucagina almayi nasip etsin insallah

Rapor geciyor bende raporluyum.benim tedavide 3080 tl idi ama yazin zam geldi 5 bin di sanirim 1 ocakta gene zam geldi simdiki fiyatini bilmiyorum.ama genel fiyatları cok pahali 9000 tl rahim dinlendirme 1500 tl ilaclar 2500 desen bayagi ucuk.
Benim rapor surem dolmustu son hakkım di çapa da gidip uzatma aldım aklinda olsun süresi bitince uzatma alabilirsin yeniden hakkini kullanma

Canim ben benim 3. Denemem ozelde ama hic bisey yapmadim simdiye kadar nolur bana bu rapor vs bunlari hic bilmiuorum anlatabilirmisiniz ozellerde kullanmak icinmi nasil alınıyor hic birini bilmiyorum

Benim raporum yokki, ilk denememi özelde yaptım. Daha cahildim bu işler için birden giriştim. Şimdi olumsuz olunca önce rapor çıkarmayı düşünüyorum nasipse. Maddi ve manevi zor oluyor, çapada rapor zor çıkıyor mu acaba

Canim ben benim 3. Denemem ozelde ama hic bisey yapmadim simdiye kadar nolur bana bu rapor vs bunlari hic bilmiuorum anlatabilirmisiniz ozellerde kullanmak icinmi nasil alınıyor hic birini bilmiyorum

Gizemcim bazı devlet ve bazı araştırma hastenelerinde çıkıyor, Adetin 2.günü gidiyorsun tüp bebek bölümünde muayene falan oluyorsun onlar eline o zaman kağıt veriyorlar onları tamamlıyorsun kurula gidiyor dosyan orada onaylanınca ister orada ister bazı özellerde geçiyor bu rapor tabi belirli yaş ve belirli sgk primini doldurmuş olman gerekiyor raporu çıkarman için. Örnek veriyorum diğer taraflarda 8se raporla 5e falan gelir gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…