transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benim karnımda ağrı ve sancı var regl ağrısı gibi. Sanki regl olacakmışım gibi geliyo. Memeler şiş ve hassas. Ayy bilmiyorum ki. Allahım hayırlısıyla versin. Sen nasılsın canım?

Benimde öle arada bi regl olcakmışım gibi ağrı gelio belli belirsiz. Göğüslerimde hassasiyet fln yok hiç ama benim normalde regl olucağım zamanda olmaz. Valla bende bilmiorm. Eşim çok emin kesin tuttu diyo ama benim hissettiğim sanki olmadı yani hiç hissetmiyorum, ne biliim annelik içgüdüsü diye birşey olmaz mı ya eğer tutsa hissederim herhalde diye düşünüyorum. İnşallah yarın güzel haberlerle geliriz.

Ayy inşallah. Bence kötü düşünme. İnşallah tutmuştur de. Hayırlısı olsun tabii.. annelik içgüdüsü bence daha oluşmaz :) güzel huzurlu pazarlar geçsin inşallaa..

kızlar persembe test gunumdu. yaptik 0.28 cikmisti.
bugüne kadar regli olmayınca esimle bir kan testi daha verelim dedik.
kanı verdik eve geldik... sımdi test sonucu maille geldi kan degerim 120 olmuş yarini sabirsizlikla bekliyorum..
Allahım çok büyük acaba dış gebelik mi diye düşünüyorum...

Gözünaydın cnmmm çokk sevindimm Cnm ilk verdigin test kaçıncı günündü???

İnşallah dış gebelik diildir. İnşallah sağlıklı bebişindir. Yarabbim allah yüzümüze baksınnn

Cnm çok karma karışık duygular içersindeyim, aminn aminn işallah cnm öyledir bnde öyle hissediorum..
Canım sen erken gebelik testi yapmışmıydın ben normal test yapıpıp testi yaptığım gün kan verdim dün bugünde hami avulasyon testleri var ya sabah ondan yaptım onlar erken gebelik testi yerine geçiyormuş sabah ikinci çizgi hemen çıktı bir de az önce yaptım aynı testten bu kez ikinci çizgi hiç çıkmadı kasıklarım ın ağrısı çok fena kafam karmakarışık kan testi yaptığıma bin pişmanım keşke test günüm de yapsaydım şimdi acaba değer yükseldi mi düştü mü bunu düşünmekten alamıyorum kendimi bir de ikinci ovulasyon testin de neden çıkmadı acaba yaa

Cnm evet yptım 7.günün gecesi çıkmadı, bak cnm o testlere güvenme, bgn bile bi arkadş yaptı erken gebelik testi pozitif çıktı ama kan testi negatif o yüzden güvenme, rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin...

Amin canım kesinlikle doktorun verdiği kan testi gününe kadar hem idrar hem de kan testi yapmak stresten sıkıntıdan başka bir işe yaramıyor bunu çok net anladım

Gözünaydın cnmmm çokk sevindimm Cnm ilk verdigin test kaçıncı günündü???
12.günümdü canım.yani doktorumun dedigi tarihte yapmistim negatifti.bugün icime dogdu yaptim deger yukselmis.simdi düsüncem ilaclarimi negatif diye icmemistim sorun olurmu? ve dış gebelik mi yarin insallah ögrenecegim

12.günümdü canım.yani doktorumun dedigi tarihte yapmistim negatifti.bugün icime dogdu yaptim deger yukselmis.simdi düsüncem ilaclarimi negatif diye icmemistim sorun olurmu? ve dış gebelik mi yarin insallah ögrenecegim
Cnm neden dış gebelik olsunki??? Bgn kaçıncı günün cnm? Demekki geç tutunma olmuş gözünaydın cnmm tekrardan..

Sadece iki üç gün içmemişsin ilaçlarını canım bence bi sorun olmaz Allah kucağınıza almayı nasip etsin...size çok güzel bir sürpriz yapmış bebeğiniz maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…