Rabbim yardim etsin Canim senin bu durumun banada umut oldu ben 7. Gun kanda baktirdim 0.21 cikmisti simdi bende dusunuyorum acaba yukseldimi diye benim tahlil gunum sali insallah bakalimevet kuzum bize süprizlerle gelecek insallah
7.gün erken olmuş gerçekten test gününde ve sonrasında muhakkak tekrarla canım inşallah sana da sürpriz yapar bebeğinRabbim yardim etsin Canim senin bu durumun banada umut oldu ben 7. Gun kanda baktirdim 0.21 cikmisti simdi bende dusunuyorum acaba yukseldimi diye benim tahlil gunum sali insallah bakalim
inşallah canım.Rabbim yardim etsin Canim senin bu durumun banada umut oldu ben 7. Gun kanda baktirdim 0.21 cikmisti simdi bende dusunuyorum acaba yukseldimi diye benim tahlil gunum sali insallah bakalim
Canım bekle 12. Güne kadar yükselir inşallahMerhaba Arkadaslar. Idrarda pozitifi görüp kanda negatif goren arkadaslar. Lutfen sonradan kan sonucu pozitif olan oldumu? Ben 8.günü kan verdim. 3.55 degerinde çıktı. Kan verdigim yer sınırda dedi ne negatif ne pozitif dedi . Kendi dr ma yazdim 3 deger pozitif bir deger degil ama idrardada belirmeye baslamis ilaclarini birakma dedi. Kan sonucu mu yanlis idrar testi mi yanlis yoksa daha kana karışmadimi? Bu durumu yasayan arkadaslar lutfen cvp yazarmisiniz sizin görüşünüz nedir???(Eki Görüntüle 2227099
Benim drum idrara güvenme. İlaçlarda idrar testinde var gibi gösterir demişti.böyle bi ihtimal var yani.. Benimde silik çıkıyo o yüzden güvenemiyorum. Yarın test yaptırıcam.Merhaba Arkadaslar. Idrarda pozitifi görüp kanda negatif goren arkadaslar. Lutfen sonradan kan sonucu pozitif olan oldumu? Ben 8.günü kan verdim. 3.55 degerinde çıktı. Kan verdigim yer sınırda dedi ne negatif ne pozitif dedi . Kendi dr ma yazdim 3 deger pozitif bir deger degil ama idrardada belirmeye baslamis ilaclarini birakma dedi. Kan sonucu mu yanlis idrar testi mi yanlis yoksa daha kana karışmadimi? Bu durumu yasayan arkadaslar lutfen cvp yazarmisiniz sizin görüşünüz nedir???(Eki Görüntüle 2227099
Yaptırdım mi testi.... Ben şimdi verdim kan testini meraktan tırnaklarımi yiycemBenim drum idrara güvenme. İlaçlarda idrar testinde var gibi gösterir demişti.böyle bi ihtimal var yani.. Benimde silik çıkıyo o yüzden güvenemiyorum. Yarın test yaptırıcam.
Sonuç bekliyorum canım elim ayağım titriyor heyecandan 1 saate çıkacak sonuçArkadaslar ne durumdasiniz
Benim ki öğleden sonraya ancak çıkarmiş....Arkadaslar ne durumdasiniz
Allah yardımcımız olsun...Sonuç bekliyorum canım elim ayağım titriyor heyecandan 1 saate çıkacak sonuç
Çok şükür inşallah benimdr güzel cikar değerin kaç çıktı senin de 10.günün du değil miAmiin allah yardımcımız olsun. Benim sonucum pozitif çıktı. Çarşambaya bir daha istediler test yapmamı. Cok cok sevindim. Allah herkese nasip etsin. Elhamdilullah.
Rabbi yessir vele tuassir rabbi temmim bin hayr
Allahım tamamına erdirsin. İnşallah
Hayırlı olsun canım değerin kaç çıktı seninKızlar merhaba benim sonucumda pozitif çıktı. Allaha şükürler olsunn. Çarşamba günü tekrar test istedi doktorum. Sizde biliyorsunuz benim hiç umudum yoktu. Kesinlikle beklemiyordum. Çünkü hiç belirtim yok. Ama Allahın takdiri demekki belirtisizde olabiliyormuş. Sonuç bekleyen bu yolda mücadele eden herkese örnek olsun inşallah. Moralinizi yüksek tutun asla olmaz diye birşey yok. Allahım herkese mutlu güzel haberler almayı nasip etsin inşallah,isteyen dileyen herkesin evlatları onlara gelsin. Kucaklarımız dolsun.
Saol canım 280 çıktı değerim.Hayırlı olsun canım değerin kaç çıktı senin
Benimde su an açıklandı sonuç pozitif 360 acaba ikiz miSaol canım 280 çıktı değerim.
GöZünnnnaydınnnn cnmm çokkk sevindimmm belirtilerin nelerdi cnm???Saol canım 280 çıktı değerim.
Gözünüz aydınnn hayırlı olsunnn, belirtilerinz nelerdi acaba?Benimde su an açıklandı sonuç pozitif 360 acaba ikiz mi
Canım bende onu sordum doktoruma ama bu sonuçla belli olmaz asla sonucun yüksekliğini buna yormayın. Kese yada keseleri görmeden asla birley söyleyemeyiz dedi. Allah hayırlı evlat yada evletlar versin. Çok çok tebrik ederimm inşallah Allah tamamına erdirsin. Sende biliosun bu sonucu almak sadece başlangıç şimdi daha çok dikkat etmemiz gerekli. İlaçlarla kendimize bakarak bu süreci hayırlısıyla en güzel şekilde geçiririz inşallah hepimiz.Benimde su an açıklandı sonuç pozitif 360 acaba ikiz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?