transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Rabbim yardim etsin Canim senin bu durumun banada umut oldu ben 7. Gun kanda baktirdim 0.21 cikmisti simdi bende dusunuyorum acaba yukseldimi diye benim tahlil gunum sali insallah bakalim
7.gün erken olmuş gerçekten test gününde ve sonrasında muhakkak tekrarla canım inşallah sana da sürpriz yapar bebeğin

Merhaba Arkadaslar. Idrarda pozitifi görüp kanda negatif goren arkadaslar. Lutfen sonradan kan sonucu pozitif olan oldumu? Ben 8.günü kan verdim. 3.55 degerinde çıktı. Kan verdigim yer sınırda dedi ne negatif ne pozitif dedi . Kendi dr ma yazdim 3 deger pozitif bir deger degil ama idrardada belirmeye baslamis ilaclarini birakma dedi. Kan sonucu mu yanlis idrar testi mi yanlis yoksa daha kana karışmadimi? Bu durumu yasayan arkadaslar lutfen cvp yazarmisiniz sizin görüşünüz nedir??? (

Canım bekle 12. Güne kadar yükselir inşallah

Benim drum idrara güvenme. İlaçlarda idrar testinde var gibi gösterir demişti.böyle bi ihtimal var yani.. Benimde silik çıkıyo o yüzden güvenemiyorum. Yarın test yaptırıcam.

Benim drum idrara güvenme. İlaçlarda idrar testinde var gibi gösterir demişti.böyle bi ihtimal var yani.. Benimde silik çıkıyo o yüzden güvenemiyorum. Yarın test yaptırıcam.
Yaptırdım mi testi.... Ben şimdi verdim kan testini meraktan tırnaklarımi yiycem

Çok şükür inşallah benimdr güzel cikar değerin kaç çıktı senin de 10.günün du değil mi

Kızlar merhaba benim sonucumda pozitif çıktı. Allaha şükürler olsunn. Çarşamba günü tekrar test istedi doktorum. Sizde biliyorsunuz benim hiç umudum yoktu. Kesinlikle beklemiyordum. Çünkü hiç belirtim yok. Ama Allahın takdiri demekki belirtisizde olabiliyormuş. Sonuç bekleyen bu yolda mücadele eden herkese örnek olsun inşallah. Moralinizi yüksek tutun asla olmaz diye birşey yok. Allahım herkese mutlu güzel haberler almayı nasip etsin inşallah,isteyen dileyen herkesin evlatları onlara gelsin. Kucaklarımız dolsun.

Hayırlı olsun canım değerin kaç çıktı senin

Benimde su an açıklandı sonuç pozitif 360 acaba ikiz mi
Canım bende onu sordum doktoruma ama bu sonuçla belli olmaz asla sonucun yüksekliğini buna yormayın. Kese yada keseleri görmeden asla birley söyleyemeyiz dedi. Allah hayırlı evlat yada evletlar versin. Çok çok tebrik ederimm inşallah Allah tamamına erdirsin. Sende biliosun bu sonucu almak sadece başlangıç şimdi daha çok dikkat etmemiz gerekli. İlaçlarla kendimize bakarak bu süreci hayırlısıyla en güzel şekilde geçiririz inşallah hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…