Valla bende hiç belirti olmadı halada yok. Ben hep belirtim olmadığı için tutmadığını düşünüyordum, ciddi anlamda hiç beklentim yoktu bugün doktora gidene kadar ne idrar ne kan testi hiçbirşey yapmadım. Ve sabah kendimi en kötüsüne hazırlamıştım ağlayarak gittim doktora. Ama çok şükür Allahım dualarımızı duygu yüzümüze güldü hayırlı haberi aldık.Gözünüz aydınnn hayırlı olsunnn, belirtilerinz nelerdi acaba?
Aminnn canım inşallah peki kese ne zaman gözükür bilgin varmı ben henüz doktora gidemedim çalışıyorum ışteyimCanım bende onu sordum doktoruma ama bu sonuçla belli olmaz asla sonucun yüksekliğini buna yormayın. Kese yada keseleri görmeden asla birley söyleyemeyiz dedi. Allah hayırlı evlat yada evletlar versin. Çok çok tebrik ederimm inşallah Allah tamamına erdirsin. Sende biliosun bu sonucu almak sadece başlangıç şimdi daha çok dikkat etmemiz gerekli. İlaçlarla kendimize bakarak bu süreci hayırlısıyla en güzel şekilde geçiririz inşallah hepimiz.
canım benim hiç bir belirtin yok sadece göğüs uçlarım da çok hassas ve biraz fazla uykum geliyorGözünüz aydınnn hayırlı olsunnn, belirtilerinz nelerdi acaba?
Canım çok tebrik ederimmm hayırlı olsunn Allah tamamına erdirsin. Hayırlı evlatlar versin. Çok sevindim.Amiin allah yardımcımız olsun. Benim sonucum pozitif çıktı. Çarşambaya bir daha istediler test yapmamı. Cok cok sevindim. Allah herkese nasip etsin. Elhamdilullah.
Rabbi yessir vele tuassir rabbi temmim bin hayr
Allahım tamamına erdirsin. İnşallah
10. Gün
Aminnn canım inşallah peki kese ne zaman gözükür bilgin varmı ben henüz doktora gidemedim çalışıyorum ışteyim
devlet hastaneleri yada çapa sanırım direk tüp bebek raporu çıkarmıyor eğer dr lar aşılama yapılmadan yapılabilir onayı verirse direk çıkıyor yoksa önce 2 kez aşımama denenmesi gerek benim öyle oldu 2 aşılama tedavisi olduk hiç birinde sonunu göremedik yumurtalar cevap vermedi ondan sonra tüp bebek raporu çıkardılar zaten açıklamada bu yönde 2 aşılamadan sonra tüp bebek raporu çıkarılabilir.Canim ben benim 3. Denemem ozelde ama hic bisey yapmadim simdiye kadar nolur bana bu rapor vs bunlari hic bilmiuorum anlatabilirmisiniz ozellerde kullanmak icinmi nasil alınıyor hic birini bilmiyorum
Amiinn insallahh evet hakkımızda hayırlısı Allah hepimizin yardımcı olsun biraz dinlenmekte kesinlikle fayda var. Ben bir sürü ameliyat geçirdim tüplerimde sorun vardı doktor 3 ay evvel yapacaktı transferi ama okadar çok bunalmiştim ki dedim ben hazır değilim nasip bu zamanmışArkadaslar hayırlı olsun saglikla kucaginiza alin ınsallah hayirli evlat olsunlar Rabbim isteyen herkeze nasip etsin saglikla insallah cok sevindim sizin adiniza cok cok dikkat edin bundan sonrada benim negatif bugun kandan baktik hayirlisi insallah demek benim icin bu hayirliydi ben hep hayirlisini istedim Rabbimden insallah 3. Dondurulmuslarla devam edicem bedenim ve ruhum dinlendikten sonra tabiki
Arkadasim sen tekrar yaptirdinmi test swnde durum nasilkızlar persembe test gunumdu. yaptik 0.28 cikmisti.
bugüne kadar regli olmayınca esimle bir kan testi daha verelim dedik.
kanı verdik eve geldik... sımdi test sonucu maille geldi kan degerim 120 olmuş yarini sabirsizlikla bekliyorum..
Allahım çok büyük acaba dış gebelik mi diye düşünüyorum...
Olur canim normal batmalar bicak gibi saplanmalar. Transfer sonrasi belirti aramak manali degil ilaxlarin yan etkisu cogu testinixi bekleyin onun icin.Kızlar sağ kasikta batma oluyor mu size de ? Çok hafif gunde birkaç kez
Olur canim normal batmalar bicak gibi saplanmalar. Transfer sonrasi belirti aramak manali degil ilaxlarin yan etkisu cogu testinixi bekleyin onun icin.
Pozitifi ve devamini diliyorum canim. Kucagin dolsun insallah.Kaldı 7 gün
Pozitifi ve devamini diliyorum canim. Kucagin dolsun insallah.
Canım benimde kasımlarımda iğne batması gibi oluyordu.Kızlar sağ kasikta batma oluyor mu size de ? Çok hafif gunde birkaç kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?