transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Gözünüz aydınnn hayırlı olsunnn, belirtilerinz nelerdi acaba?
Valla bende hiç belirti olmadı halada yok. Ben hep belirtim olmadığı için tutmadığını düşünüyordum, ciddi anlamda hiç beklentim yoktu bugün doktora gidene kadar ne idrar ne kan testi hiçbirşey yapmadım. Ve sabah kendimi en kötüsüne hazırlamıştım ağlayarak gittim doktora. Ama çok şükür Allahım dualarımızı duygu yüzümüze güldü hayırlı haberi aldık.

10. Gün
Aminnn canım inşallah peki kese ne zaman gözükür bilgin varmı ben henüz doktora gidemedim çalışıyorum ışteyim

Canım çok tebrik ederimmm hayırlı olsunn Allah tamamına erdirsin. Hayırlı evlatlar versin. Çok sevindim.

Canim ben benim 3. Denemem ozelde ama hic bisey yapmadim simdiye kadar nolur bana bu rapor vs bunlari hic bilmiuorum anlatabilirmisiniz ozellerde kullanmak icinmi nasil alınıyor hic birini bilmiyorum
devlet hastaneleri yada çapa sanırım direk tüp bebek raporu çıkarmıyor eğer dr lar aşılama yapılmadan yapılabilir onayı verirse direk çıkıyor yoksa önce 2 kez aşımama denenmesi gerek benim öyle oldu 2 aşılama tedavisi olduk hiç birinde sonunu göremedik yumurtalar cevap vermedi ondan sonra tüp bebek raporu çıkardılar zaten açıklamada bu yönde 2 aşılamadan sonra tüp bebek raporu çıkarılabilir.
yaş faktörü,sgk prim gün sayısı gibi bazı özel durumlar var bunları kapsıyorsanız raporlar çıkıyor aksi durumda geçerli değil.aslında çok zor değil istedikleri kan testi sperm testi,erkek için sperm testinin anddroloji tarafından kurulda onaylanması ,rahim filmi raporu,psikoloji muayenesi ve raporu,dahiliye raporu.sgk hizmet dökümü,eşler için ayrı ayrı vukuatlı nufüs kayıt örneği,resim.bunları tamamlayınca aşılamaya uygulanmadan tüp bebek raporu verilebilir dediklerinde raporunuz çıkıyor

Arkadaslar hayırlı olsun saglikla kucaginiza alin ınsallah hayirli evlat olsunlar Rabbim isteyen herkeze nasip etsin saglikla insallah cok sevindim sizin adiniza cok cok dikkat edin bundan sonrada benim negatif bugun kandan baktik hayirlisi insallah demek benim icin bu hayirliydi ben hep hayirlisini istedim Rabbimden insallah 3. Dondurulmuslarla devam edicem bedenim ve ruhum dinlendikten sonra tabiki

Amiinn insallahh evet hakkımızda hayırlısı Allah hepimizin yardımcı olsun biraz dinlenmekte kesinlikle fayda var. Ben bir sürü ameliyat geçirdim tüplerimde sorun vardı doktor 3 ay evvel yapacaktı transferi ama okadar çok bunalmiştim ki dedim ben hazır değilim nasip bu zamanmış

Arkadasim sen tekrar yaptirdinmi test swnde durum nasil

Herkese günaydın olsun.
Benim 5. Gün embriyosuydu dün sonuç pozitif cıktı cok sükür. Çarsamba katlanması ve kese görmesi var, inşallah devsmında da güzel haberler alırım.
Ben transfer sonrası bekleme zamanında hep yattım kızlar,
Annem geldi ve yemekleri o yaptı. Ben bi tek yemek için kalktım diyebilirim. Yürüyüs falan yapmadım. Arada havuc suyu içtim. Cünkü canım cok cekiyodu. Malum ilaçlardan da acayip bi susama oluyor. hiç kabız yapacak şeyler yemedim. Meyve falan ilk günler yemedim. Havuc suyunu da 4. Günden sonra içtim. Çekirdek falan yemedim.
Banyo yapmadım. İlk 5 gün sonrada 3-4 gün arayla. Geceleri uyuyamadım. Hala da uyuyamıyorum. İlaçlar bende yan etki yaptı kaşıntı...
Çalışmadığım için evde sürekli yattım.
Benim bu kacıncı denemem hatırlamıyorum. 2 deneyebildiğim ve belki 10 yıldır istiyorum. Yaşım da 38.
Çok çok zor süreçler deneyene. Yaşayan bilir. Benim için bu bir mucize...
Stres yapmamaya çalıştım. Çok da ağladım. Ama kendimi hiç sıkmadım. Hep karnımı sevdim dualar ettim. Tesbih çektim. Onlara ellerimle şifa yolladım. Tutunun annenize gelin diye dualar ettim. Bol nefes egzersizi yaptım. Burundan alıp ağızdan uzun nefesler verdim. Ellerim karnımdayken. Zorlamadan. Sakinleştirici müzikler dinledim geceleri. Hep tesbih çektim. Bana iyi gelen şeylerdi bunlar.bir de kitap okudum bol bol.. güzel neşeli filmler izledim.
Herşeyin hayırlısı olsun her aşama bi zorluk tabii ve şu an odu diyemem hala daaa çok KORKUYORUM..
Allahım herşeyin hayırlısını versin. Önce teslimiyet. Allahım sen görüyorsun halimi, ben çok zorlanıyorum, senden yardım istiyorum. Bana destek olan bi tek sensin.verecek olan sensin. Anne olmaya hazırım. Bebeğimi büyütmeye hazırım. Nolur sen bana ikram et nasibimde yoksa bile ikramın olsun. Hasbin allah ve nimel vekil. Dedim...karnımda sevdim hayat ver allahım. Annemden bana benden evladıma rahim esmasıyla can ver hayat aksın canımda can olsun dedim...
Yazılar yazdım defter tuttum.. sıcak tuttum hasta olmamaya özen gösterdim. Bol etli corbalar içtim. Kerevizli, pırasalı yemekler yedim. Anamdan allah bin razı olsun hep yemek yaptı. Ben bi kahvaltıyı topla getir götür yaptım azcık. Çay kahve falan içmedim. Su su su.. günde belki 5-6 lt.. ilalar ağır. Tiroidde çıktı. İlaçlarımı tam saatinde aldım. Bi köşem var ilaçları koyduğum. Cok düzenli aldım. Rahat koyafetler giydim.
Şimdilik hepsi bu. Hep burada forumlara baktım. Yazdım okudum. Dua ettim herbiriniz için. Kötü haber alanlara ağladım. Hep yanlızdım bu süreçte. Çok zordu. Allahım mucizesini herkes için göstersin kaderimizde yoksa bile ikramı olsun. Elhamdilullah. Rabbim bütün şerleri hayra çevir.

Ben negatif olduğunu sivilceler den anladım...
Her adetim gelmeden önce sivilce çıkar ve 3 gün önce falan bel ağrısı olur.. 1. Deneme malesef negatif ile sonuçlandı...

Benim adet oncesi dis etim siser,bagirsaklarim calismaya baslar,sivilcelerim cikar. Bunlarin hepsini yasadim.hicbir gebelik belirtisi yasamadim.ama hamileymisim cok sukur.hatta butun adet belirtilerini yasayinca 12inci gunu bekleyemeyip 10uncu gun kan verdim.kanda cikti. Bundan onceki 5 denememde de hamile gibi hissettim.gebelik belirtileri yasadim.ama negatifti.

Kizlar merhaba araniza yeni katildim,belirti aramaktan uyku uyuyamiyorum,20 martta transfer oldum test gunum 1 nisan.umarim saka gibi bir gun olmaz.siz neler yapiyosunuz nasil geciyor gunleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…