transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ben iyiyim canim ara ara bel ve kasik agrim var biraz,onun disinda iyiyim.bugun idraridrar testi yaptim sabah ilk idrarimla ikinci cizgi cok silik cikti bakalim pazartesi kan sonucunu gormeden sevinemiycem henuz.hakkimizda hayirlisi.ozel olarak bisey yapiyomusun canim

Bol bol dinlendim 2 kere de akupunktura gittim rahatlatsın diye çok özel birşey yaptığım da söylenemez. Kacinci gün embriyosuydu,kaç embriyo transfer edildi,erken gebelik testlerinden mi yaptın Çok soru sordum Silik ciktiysa cikmistir insaallah ınşaallah insaallah

Benim 3 adet 5.gun embriyosu koyuldu.ilk 2 gun dinlendim sonra ayaklandim evin icinde yemek yaptim falan,hergun evden cikmaya calistim yarim saat yurudum.hergun 4 litre suyun altina dusmedim 1 dilim ananas ve 1 avuc kavrulmamis kabak cekirdegi tukettim.yemek olarakta protein agirlikli beslendim.sonucu pazartesi gorucez insallah canim

Evet canim erken gebelik testi yaptim

Evet canim erken gebelik testi yaptim

Ilaclar çok bulantı ve halsizlik yaptı bende yemekle pek aram yok malesef kabak çekirdeği ve ananasa dikkat edebildim sadece Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın ınşaallah.

Hayaletten biraz ötesi çıktı sanki
Aaa hadi gozumuzaydin canim cok sevindim,su kan sonuclarinida pozitif aldikmi ilk yari tamamdir insallah canim.nasilsin peki nasil hissediyosun.benim dun aksamdan beri cok siddetli bel ve karin agrim var heleki belim,Allah hayira cikarsin bakalim pazartesiye az kaldi

Bendede olmuştu o ağrılar ama geçti yerlesiyor ınşaallah Allah'ın izniyle.Iyiyim sıkıntım yok sadece baş ağrısı var hafifte sersemlikyarın kan tahlili vericem sonucu yazarim dikkat et kendine uzaninca gecmisti benim agrim adet günümde çok ağrımıştı

Hayirli haberlerini bekliyorum canim,ben esimi erken teste ikna edemedim mecburen pazartesiyi bekleyecegim.hakkimizda hayirlisi olsun canim

merhaba benimde 18 martta transferim yapıldı yarın test günüm ama ben dayanamayıp 9,gün test yaptırdım sonuç7,03 cıktı düşük çıktı şimdi yarın için korkuyorum yükselmişmidir acaba.

merhaba benimde 18 martta transferim yapıldı yarın test günüm ama ben dayanamayıp 9,gün test yaptırdım sonuç7,03 cıktı düşük çıktı şimdi yarın için korkuyorum yükselmişmidir acaba.
Korkma canim stres yapma,katlanarak artacaktir insallah dua ederim elimizden gelen en guzel sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…