Merhaba bende 20 Martta transfer oldumKizlar merhaba araniza yeni katildim,belirti aramaktan uyku uyuyamiyorum,20 martta transfer oldum test gunum 1 nisan.umarim saka gibi bir gun olmaz.siz neler yapiyosunuz nasil geciyor gunleriniz
Hayirli olsun canim,nasilsin peki nasil hissediyorsunMerhaba bende 20 Martta transfer oldum
Hepimize hayırlı olur ınşaallah. Bugün çok ağrım var korku sardı test yapmayı düşünüyorum yarın ama onuda yapmaya korkuyorumHayirli olsun canim,nasilsin peki nasil hissediyorsun
Hepimize hayırlı olur ınşaallah. Bugün çok ağrım var korku sardı test yapmayı düşünüyorum yarın ama onuda yapmaya korkuyorumSen
Bol bol dinlendim 2 kere de akupunktura gittim rahatlatsın diye çok özel birşey yaptığım da söylenemez. Kacinci gün embriyosuydu,kaç embriyo transfer edildi,erken gebelik testlerinden mi yaptınBen iyiyim canim ara ara bel ve kasik agrim var biraz,onun disinda iyiyim.bugun idraridrar testi yaptim sabah ilk idrarimla ikinci cizgi cok silik cikti bakalim pazartesi kan sonucunu gormeden sevinemiycem henuz.hakkimizda hayirlisi.ozel olarak bisey yapiyomusun canim
Benim 3 adet 5.gun embriyosu koyuldu.ilk 2 gun dinlendim sonra ayaklandim evin icinde yemek yaptim falan,hergun evden cikmaya calistim yarim saat yurudum.hergun 4 litre suyun altina dusmedim 1 dilim ananas ve 1 avuc kavrulmamis kabak cekirdegi tukettim.yemek olarakta protein agirlikli beslendim.sonucu pazartesi gorucez insallah canimBol bol dinlendim 2 kere de akupunktura gittim rahatlatsın diye çok özel birşey yaptığım da söylenemez. Kacinci gün embriyosuydu,kaç embriyo transfer edildi,erken gebelik testlerinden mi yaptınÇok soru sordum Silik ciktiysa cikmistir insaallah ınşaallah insaallah
Benim 3 adet 5.gun embriyosu koyuldu.ilk 2 gun dinlendim sonra ayaklandim evin icinde yemek yaptim falan,hergun evden cikmaya calistim yarim saat yurudum.hergun 4 litre suyun altina dusmedim 1 dilim ananas ve 1 avuc kavrulmamis kabak cekirdegi tukettim.yemek olarakta protein agirlikli beslendim.sonucu pazartesi gorucez insallah canim
Evet canim erken gebelik testi yaptimBenim 3 adet 5.gun embriyosu koyuldu.ilk 2 gun dinlendim sonra ayaklandim evin icinde yemek yaptim falan,hergun evden cikmaya calistim yarim saat yurudum.hergun 4 litre suyun altina dusmedim 1 dilim ananas ve 1 avuc kavrulmamis kabak cekirdegi tukettim.yemek olarakta protein agirlikli beslendim.sonucu pazartesi gorucez insallah canim
Evet canim erken gebelik testi yaptimBol bol dinlendim 2 kere de akupunktura gittim rahatlatsın diye çok özel birşey yaptığım da söylenemez. Kacinci gün embriyosuydu,kaç embriyo transfer edildi,erken gebelik testlerinden mi yaptınÇok soru sordum Silik ciktiysa cikmistir insaallah ınşaallah insaallah
Ilaclar çok bulantı ve halsizlik yaptı bende yemekle pek aram yok malesef kabak çekirdeği ve ananasa dikkat edebildim sadece Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın ınşaallah.Benim 3 adet 5.gun embriyosu koyuldu.ilk 2 gun dinlendim sonra ayaklandim evin icinde yemek yaptim falan,hergun evden cikmaya calistim yarim saat yurudum.hergun 4 litre suyun altina dusmedim 1 dilim ananas ve 1 avuc kavrulmamis kabak cekirdegi tukettim.yemek olarakta protein agirlikli beslendim.sonucu pazartesi gorucez insallah canim
Amin canim amin insallah,senin test gununde pazartesimiIlaclar çok bulantı ve halsizlik yaptı bende yemekle pek aram yok malesef kabak çekirdeği ve ananasa dikkat edebildim sadece Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın ınşaallah.
1 nisan ve 4 nisanda 2 kere kan testi yaptırdıktan sonra kontrole çağırdılar. Bende önceden bi test yaparım herhalde merak ediyorumAmin canim amin insallah,senin test gununde pazartesimi
Bencede yapmalisin tatlim hayalet cizgiyi gormelisin1 nisan ve 4 nisanda 2 kere kan testi yaptırdıktan sonra kontrole çağırdılar. Bende önceden bi test yaparım herhalde merak ediyorum
Hayaletten biraz ötesi çıktı sankiBencede yapmalisin tatlim hayalet cizgiyi gormelisin
Aaa hadi gozumuzaydin canim cok sevindim,su kan sonuclarinida pozitif aldikmi ilk yari tamamdir insallah canim.nasilsin peki nasil hissediyosun.benim dun aksamdan beri cok siddetli bel ve karin agrim var heleki belim,Allah hayira cikarsin bakalim pazartesiye az kaldiHayaletten biraz ötesi çıktı sanki
Bendede olmuştu o ağrılar ama geçti yerlesiyor ınşaallah Allah'ın izniyle.Iyiyim sıkıntım yok sadece baş ağrısı var hafifte sersemlikAaa hadi gozumuzaydin canim cok sevindim,su kan sonuclarinida pozitif aldikmi ilk yari tamamdir insallah canim.nasilsin peki nasil hissediyosun.benim dun aksamdan beri cok siddetli bel ve karin agrim var heleki belim,Allah hayira cikarsin bakalim pazartesiye az kaldi
Hayirli haberlerini bekliyorum canim,ben esimi erken teste ikna edemedim mecburen pazartesiyi bekleyecegim.hakkimizda hayirlisi olsun canimBendede olmuştu o ağrılar ama geçti yerlesiyor ınşaallah Allah'ın izniyle.Iyiyim sıkıntım yok sadece baş ağrısı var hafifte sersemlikyarın kan tahlili vericem sonucu yazarim dikkat et kendine uzaninca gecmisti benim agrim adet günümde çok ağrımıştı
Korkma canim stres yapma,katlanarak artacaktir insallah dua ederim elimizden gelen en guzel seymerhaba benimde 18 martta transferim yapıldı yarın test günüm ama ben dayanamayıp 9,gün test yaptırdım sonuç7,03 cıktı düşük çıktı şimdi yarın için korkuyorum yükselmişmidir acaba.
291 cıktı canim beta hcgHayirli haberlerini bekliyorum canim,ben esimi erken teste ikna edemedim mecburen pazartesiyi bekleyecegim.hakkimizda hayirlisi olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?