Ooo masallah masallah canim cok sevindim hadi gozumuz aydin.tekrarla falan dedimi doktor.nasil hissediyosun291 cıktı canim beta hcg
Kontrol 4 nisan canim hcg iğnesi vurundum bugün onu vurdurmadan önce test yaptırdım 1 nisan be 4 nisanda yine kan tahlili var yükselir ınşaallah değer yüksek mi sizce ?Ooo masallah masallah canim cok sevindim hadi gozumuz aydin.tekrarla falan dedimi doktor.nasil hissediyosun
Iyiyim agrım sızım yok sürekli uykum var amaOoo masallah masallah canim cok sevindim hadi gozumuz aydin.tekrarla falan dedimi doktor.nasil hissediyosun
Bence degerin cok guzel canim hadi bakalim hayirli haberler insallah.hcg ignesi ne acaba bilgi verirmisinKontrol 4 nisan canim hcg iğnesi vurundum bugün onu vurdurmadan önce test yaptırdım 1 nisan be 4 nisanda yine kan tahlili var yükselir ınşaallah değer yüksek mi sizce ?
O uyku bendede var canim,uyumadan gecen bir oglen saatim yokIyiyim agrım sızım yok sürekli uykum var ama
Merhaba yeniyim burada benimde 10 uncu günüm Çarşamba belli olucak insallah ne zor bu bekleyişBol bol dinlendim 2 kere de akupunktura gittim rahatlatsın diye çok özel birşey yaptığım da söylenemez. Kacinci gün embriyosuydu,kaç embriyo transfer edildi,erken gebelik testlerinden mi yaptınÇok soru sordum Silik ciktiysa cikmistir insaallah ınşaallah insaallah
Merhaba bende yeniyim aslındaMerhaba yeniyim burada benimde 10 uncu günüm Çarşamba belli olucak insallah ne zor bu bekleyiş
Çalışırken ne olacak bilmiyorum.Terliyorum bide çok fazla buz gibi havadaO uyku bendede var canim,uyumadan gecen bir oglen saatim yok
Choriomon 2000 verdiler canım etken maddesi hcg dışardan destek amaçlı. Bunu vurdurduktan sonra yüksek çıkacağı için öncesinde test yaptırmak istedim.Bence degerin cok guzel canim hadi bakalim hayirli haberler insallah.hcg ignesi ne acaba bilgi verirmisin
Ilk kez duydum canim o yuzden sordum,hayirlisi olsun bakalim Allah saglikla gelisip kucagina almayida nasip etsin insallahChoriomon 2000 verdiler canım etken maddesi hcg dışardan destek amaçlı. Bunu vurdurduktan sonra yüksek çıkacağı için öncesinde test yaptırmak istedim.
Amin Inşaallah seninde güzel haberlerinizi bekliyorumIlk kez duydum canim o yuzden sordum,hayirlisi olsun bakalim Allah saglikla gelisip kucagina almayida nasip etsin insallah
Bu ignenin ne gibi etkisi olacak acaba doktoruma danismak istiyorum da o yuzden sordum.catlatma ignesi sanirim rica etsem anlatirmisinAmin Inşaallah seninde güzel haberlerinizi bekliyorum
Inan hiç çok detaylı sormadım sadece neden yaptırıyorum dedim hcg hormonunu artırmak için destek amaclı dediler. Çatlatma ignesi olarakta geciyor evet ama ilacin etken maddesi hcg imişBu ignenin ne gibi etkisi olacak acaba doktoruma danismak istiyorum da o yuzden sordum.catlatma ignesi sanirim rica etsem anlatirmisin
Anladim canim cok sagol bilgilendirdigin icinInan hiç çok detaylı sormadım sadece neden yaptırıyorum dedim hcg hormonunu artırmak için destek amaclı dediler. Çatlatma ignesi olarakta geciyor evet ama ilacin etken maddesi hcg imiş
Amin insallah ben yurtdışında yasıyorum maalesef turkıye gıbı ıstedıgımız herhangı bı yerde kan testı yaptıramıyoruz benim ıdrar testı yapıyorum 3 gündür ıkıncı cızgi silik bugünkü bıraz daha belırgın bide burda 15 gün sonra kan testine cagırıyorlarMerhaba bende yeniyim aslındaBen dayanamadım bekleyemedim işte erkenden yaptırdım tahlil Allah'ım hepimize hayırlısını nasip etsin inşaallah.
Valla canim idrar testinde cikiyorsa vardır diye dusunuyorum kanda hcg degeri yükselmeyince idrar da çıkmaz çünküAmin insallah ben yurtdışında yasıyorum maalesef turkıye gıbı ıstedıgımız herhangı bı yerde kan testı yaptıramıyoruz benim ıdrar testı yapıyorum 3 gündür ıkıncı cızgi silik bugünkü bıraz daha belırgın bide burda 15 gün sonra kan testine cagırıyorlarzaman gecmiyo
Ayyy ne güzel moral oldu sağol benim 5 gün embrıyosu blastokist mı denılıyırdu aldığım test ucuz olanlardan bugün aldım hassas olandan yarın sabah yaparım tekrar eskı topıkte okumustum bırının ıdrarda pozıtıf dı kanda negatif cımıştı o yüzden sevınmeye korkuyorum cok hayal kırıklıgı yasadım bı daha yasamak ıstemıyorumValla canim idrar testinde cikiyorsa vardır diye dusunuyorum kanda hcg degeri yükselmeyince idrar da çıkmaz çünkü
Bende yaptım iki kere silik çıkmıştı sonra kanda baktırdım benim testlerde ıyi değildi blastokist en kaliteli embriyo ınşaallah tutmuştur ❤Ayyy ne güzel moral oldu sağol benim 5 gün embrıyosu blastokist mı denılıyırdu aldığım test ucuz olanlardan bugün aldım hassas olandan yarın sabah yaparım tekrar eskı topıkte okumustum bırının ıdrarda pozıtıf dı kanda negatif cımıştı o yüzden sevınmeye korkuyorum cok hayal kırıklıgı yasadım bı daha yasamak ıstemıyorum
İnşallahBende yaptım iki kere silik çıkmıştı sonra kanda baktırdım benim testlerde ıyi değildi blastokist en kaliteli embriyo ınşaallah tutmuştur ❤
Kanın durulaşması embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyor kandan besleniyor şu anda pıhtılaşma olmasin diye veriliyormuş, adetle bi alakası yok. Ilkinde de vermediler mi kan sulandirici.4 gün gectiyse Insaallah hamilesindir.Hakkinda hayırlısı olsun.İnşallahBu ıkıncı denemem bisey sorucam bılgın vardır ınsallah igne verdıler sulandırıcı galıba o adet olmayımı engellıyo yada adet olunca düsügümu engelliyo 4 gün gectı adet olmayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?