Kanın durulaşması embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyor kandan besleniyor şu anda pıhtılaşma olmasin diye veriliyormuş, adetle bi alakası yok. Ilkinde de vermediler mi kan sulandirici.4 gün gectiyse Insaallah hamilesindir.Hakkinda hayırlısı olsun.
5 inçi ve 6 ıncı gün rahimde batmalarım oldu ilkınde HIV öyle bsey olmamıştı burdada birçok kişi bunu yasayıp hamıle kalanları cok duyduk bu beni cok umutlandırmıştı ama nıye hala silikhayır vermediler adet olmuştum ılkınde ıgneyı ondan sonra verdıler ama işe yaramadı tutmamıştı erken uyandım test i tekrarladım az once yıne sılık cıktı11 gün niyeebelirginlesmiyo kafayı yicem
hayır vermediler adet olmuştum ılkınde ıgneyı ondan sonra verdıler ama işe yaramadı tutmamıştı erken uyandım test i tekrarladım az once yıne sılık cıktı11 gün niyeebelirginlesmiyo kafayı yicem
Benim değerim 500 lerdeyken bile tam net çıkmamıştı idrar testinde
O yüzden silik çıkmasına takılmayın
İnş kanda da pozitif görürsünüz
Kendinize dikkat edin ve stres yapmayın
7.günü geçtiyse kanda da çıkmıştır
Yalniş yere yazmışımyeniyim tam bilemiyorum nasıl yazafımı insallah oyledir sanada hayırlı olsun darısı bizim basımıza
Günaydın ya insallah dedigin gıbıdır 3 kaldı test gününe ama sanki zaman gecmiyo ama adet te olmam ıyı bsey dimi o sulandırıcıyla alakası yok engellemiyor adet gününü dimi bide jel kullanıyorum alt tan o kadar kıllandıklarım siz hamilesiniz dimi tabrıkler
Hayır belirsiz degıl flash ın azızlıgı pek net çıkmamış Çarşamba ya kadar devam ederım testlere insallah senın gıbı olur sonucum ne güzel Türkiye dekı dr ler herseyı anlatıyo bı bılgınız var ama benim hic bılgım yok gıttıgımızde dr ye hersey ıyı cok ıyı bı daha kı randevuyu verıyo o kadar sankı normal bı dr ye gıtmışım gıbı bisey bılmedıgımden soruda gelmıyo aklıma boş gıdıp boş gelıyoz eve hemen hemen herseyı burada ogrendımKlinik kullandığım ilaçların adetimi geciktirmeyeceğini söylrmşti
Zaten bi önceki denememde kanamam başlamıştı
Bunda şükürler olsun pozitifi gördüm
İnş siz de hayırlı haberler alırsınız
Testte çizgi çok mu belirsiz
Hayır belirsiz degıl flash ın azızlıgı pek net çıkmamış Çarşamba ya kadar devam ederım testlere insallah senın gıbı olur sonucum ne güzel Türkiye dekı dr ler herseyı anlatıyo bı bılgınız var ama benim hic bılgım yok gıttıgımızde dr ye hersey ıyı cok ıyı bı daha kı randevuyu verıyo o kadar sankı normal bı dr ye gıtmışım gıbı bisey bılmedıgımden soruda gelmıyo aklıma boş gıdıp boş gelıyoz eve hemen hemen herseyı burada ogrendım
Doğru diyosun burda da var öyle doktorlar
Öyleki girdiğinle çıktığın bir oluyor
Tecrübesiz olduğumuz için ne sorulur bilemiyoruz
Artık okuya okuya burda. Birbirimize destek ola ola bişeyler öğrencez inş
Zaten kan da da çıktıktan sonra katlanacak mı kese görünecek mi ben daha kalp atışını duymadım 1 hafta sonra gitcem telaş bitmiyor
Ama tatlı telaşlar
Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırla
Üzme kendini bebegin seninleyse etkilenir başka şeylere adapte ol 3 gün kaldı ınşaallah.hayır vermediler adet olmuştum ılkınde ıgneyı ondan sonra verdıler ama işe yaramadı tutmamıştı erken uyandım test i tekrarladım az once yıne sılık cıktı11 gün niyeebelirginlesmiyo kafayı yicem
Kasılma bende de olmuştu,progestan rahmi korumak ve güçlendirmek için veriliyor enfeksiyon yapacağını düşünmüyorumArkadaslar merhaba. Bugun transferimin 4.gunu hafif vajinal kasintim var. Kullandigim vajinal progestandan mi diye dusundum korkuyirum enfeksiyon olup yayilir diye. Ilacin boyle bi etkisi olabilur mi
Kaşintim arttigi icin doktor igneye gecti. Yarin 7.gunum igne vurulmaya baslicam. Progesteron dogal florayi bozmustur ondan kasinti vardir dediKasılma bende de olmuştu,progestan rahmi korumak ve güçlendirmek için veriliyor enfeksiyon yapacağını düşünmüyorum
Fitil ve iğneye devam ediyorum ben hâlâ yarın 12.gün hiç duymadım daha önce bende sağlıkçıyım ama geçmiş olsun emekleriniz boşa gitmesin ınşaallahKaşintim arttigi icin doktor igneye gecti. Yarin 7.gunum igne vurulmaya baslicam. Progesteron dogal florayi bozmustur ondan kasinti vardir dedi
Ben de sasirdim alerjik bisiy sandim ama kullanlarin bazilarinin yazdiklarini gordum ayni sikayeti yasayanlar olmus. Insallah yarin hayirli haberler alirsinizFitil ve iğneye devam ediyorum ben hâlâ yarın 12.gün hiç duymadım daha önce bende sağlıkçıyım ama geçmiş olsun emekleriniz boşa gitmesin ınşaallah
Tahlil yaptırdım 2 kere pozitif cikti keseyi bekliyoruz umarim sıkıntı olmaz. Sizinde hayırlı haberlerinizi alırız ınşaallahBen de sasirdim alerjik bisiy sandim ama kullanlarin bazilarinin yazdiklarini gordum ayni sikayeti yasayanlar olmus. Insallah yarin hayirli haberler alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?