Son regl tarihin ne zaman canım 7.8. Haftadan sonra belirtilerin olur birde her dk belirgin bir belirtisi olmaz herkesın farklı olur belkide cok rahat bir gebelik yaşarsın yani belirtilere takılmaHic bir belirti yok ya... normal mi bu. Değerim neredeyse 2000
Bugün transfer sonrasi 14. Gün canim....Son regl tarihin ne zaman canım 7.8. Haftadan sonra belirtilerin olur birde her dk belirgin bir belirtisi olmaz herkesın farklı olur belkide cok rahat bir gebelik yaşarsın yani belirtilere takılma
En son regl oldugun tarih ne canımBugün transfer sonrasi 14. Gün canim....
27.03 - 31.03En son regl oldugun tarih ne canım
Canim bugün leke geldi yine ve regl ağrısı bel ağrısı var ya. Aşırı korkuyorum.Canım daha 1 aylık gebesin sakın belirti arama 5 haftalıksın
Doktoruna söyle kuzum mutlaka bol istirahat et illa korkulcak bişey diye düşünme yerleşme lekelenmesidir muhtemelenCanim bugün leke geldi yine ve regl ağrısı bel ağrısı var ya. Aşırı korkuyorum.
Oda diyor bol su ve istiharat etDoktoruna söyle kuzum mutlaka bol istirahat et illa korkulcak bişey diye düşünme yerleşme lekelenmesidir muhtemelen
Evet canım öyle yap keseyi görmeye ne zaman gitçeksinOda diyor bol su ve istiharat et
Pazartesi inşallah. Erkenmi acabaEvet canım öyle yap keseyi görmeye ne zaman gitçeksin
Varmi belirtilerinizBende dün yani 1 Eylül'de transfer oldum
Sonuc negatifVarmi belirtileriniz
Hayırlısı olsun inşallah bundan sonrası için sıkmayın canınızı vazgecmek yok mücadele etmekden vazgecmeyinSonuc negatif
Amin inşAllah çok teşekkür ederimHayırlısı olsun inşallah bundan sonrası için sıkmayın canınızı vazgecmek yok mücadele etmekden vazgecmeyin
Amin inşAllah çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?