kizlar benden biraz once kahverengi leke gelmeye basladi adet oluyorum heralde tabiki hayirlisi ama suan okadar agliyorumki cok kotuyum bugun onucuncu gune girdim transferin cuma gunu testim silin beni listeden listenin ugurunu bozmim anneme cok ihtiyacim var ama suan cok uzakta benden allahim sen teselli et beni su gurbet elde
kız benim çocuk pek bir prematüre sanırım...300 lü - 500 lü değerlerin yanında 65 pek bi gariban kaldı...:)))) hemşire 5 günlük dedi...bak söylüyorum o 600-700 ler varya ikiz hatta üçüz onlar.....allah gönlümüz göre versin..pek çoklu olacak diye çok korkuyordum..rahim zarı problemi sebebiyle birden fazla bebeği 9 ay taşıma şansım yoktu..o yüzden allah yüzüme güldü...değerler tekli gebelik gösteriyor....umarım sonunuda görürüm...
kız benim çocuk pek bir prematüre sanırım...300 lü - 500 lü değerlerin yanında 65 pek bi gariban kaldı...:)))) hemşire 5 günlük dedi...bak söylüyorum o 600-700 ler varya ikiz hatta üçüz onlar.....allah gönlümüz göre versin..pek çoklu olacak diye çok korkuyordum..rahim zarı problemi sebebiyle birden fazla bebeği 9 ay taşıma şansım yoktu..o yüzden allah yüzüme güldü...değerler tekli gebelik gösteriyor....umarım sonunuda görürüm...
nestle76 hayırlı olsun sonuna kadar hayırlısı ile sağlıkla gideriz hep beraber inşallah
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende dün sonuç aldım, 60'mış,:uhm: Hayırlısı olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?