Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

kizlar benden biraz once kahverengi leke gelmeye basladi adet oluyorum heralde tabiki hayirlisi ama suan okadar agliyorumki cok kotuyum bugun onucuncu gune girdim transferin cuma gunu testim silin beni listeden listenin ugurunu bozmim anneme cok ihtiyacim var ama suan cok uzakta benden allahim sen teselli et beni su gurbet elde

Seybay hayırlı uğurlu olsun hamileliğin.İnşallah sonuna kadar iyi gider,sağlıkla kucağına alırsın bebişini.

hayatım doktora görünmeden tahlil olmadan böyle umutsuzluğa kapılma..Lekelenmenin sebebi farklı bir şeydir belki..Hemen bence doktoruna ilet durumu kendi kendine karar verme...olmadık yere belki üzüyorsundur kendini...
ne demek listenin uğurunu bozmayayım..önce sen bi durumunun için gereken önlemlerini al..gerisini düşünme...dualarım seninle.dilerim bir sorun yoktur..

UĞURLU LİSTE

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....
Test:12.gün...911----14.gün...1900

Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....
Test :11.gün..173 -- 13.gün..433---16.gün...1300

Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran......hamileeeee....
Test :11.gün..307,5

Sece-----26 Mayis------7 Haziran......hamileeee...
Test:12.gün..338,7----14.gün...571,8

Gukumser---28 Mayis----9 Haziran

Seybay----29 Mayis-----10 Haziran....hamileeee.....
Test:12.gün...687,1

Nestle 76----1 Haziran-----11 Haziran

Belgigue--30 Mayıs-----13 Haziran

Saykal...1 Haziran....13 Haziran

Pelly1-----2 Haziran----14 Haziran

Callamare...2 Haziran...14 Haziran

Günişiği---3 Haziran----15 Haziran

Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran

Elalı....9 Haziran

Kederli---11 Haziran----23 Haziran

BU LİSTEDEKİ TÜM ARKADAŞLARIN HAMİLE HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH..HEPİNİZE UĞUR GETİRSİN BU LİSTE İNŞALLAH...

nazar:UĞURLU LİSTE

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....
Test:12.gün...911----14.gün...1900

Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....
Test :11.gün..173 -- 13.gün..433---16.gün...1300

Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran......hamileeeee....
Test :11.gün..307,5

Sece-----26 Mayis------7 Haziran......hamileeee...
Test:12.gün..338,7----14.gün...571,8

Gukumser---28 Mayis----9 Haziran

Seybay----29 Mayis-----10 Haziran....hamileeee.....
Test:12.gün...687,1

Nestle 76----1 Haziran-----11 Haziran....tüm erken testleri denedi veee hamileeee....
Test:10.gün...65,27

Belgigue--30 Mayıs-----13 Haziran

Saykal...1 Haziran....13 Haziran

Pelly1-----2 Haziran----14 Haziran

Callamare...2 Haziran...14 Haziran

Günişiği---3 Haziran----15 Haziran

Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran

Elalı....9 Haziran

Alaren...12 Haziran---22 Haziran

Kederli---11 Haziran----23 Haziran

Son düzenleme:
çok şükür valla. nestlecim gözün aydııııııııııııııııııın

merhaba arkadaşlar bu siteyi ve haberlerinizi takip ediyorum. ama pek bir yorum yapmadım.yanlız bu liste çok güzel inşallah sonuna kadar hep hamiş haberini alırız. hamişler inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarsınız. ve darısı başımıza ...

kız benim çocuk pek bir prematüre sanırım...300 lü - 500 lü değerlerin yanında 65 pek bi gariban kaldı...:)))) hemşire 5 günlük dedi...bak söylüyorum o 600-700 ler varya ikiz hatta üçüz onlar.....allah gönlümüz göre versin..pek çoklu olacak diye çok korkuyordum..rahim zarı problemi sebebiyle birden fazla bebeği 9 ay taşıma şansım yoktu..o yüzden allah yüzüme güldü...değerler tekli gebelik gösteriyor....umarım sonunuda görürüm...

Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah,darısı dileyen herkese olsun, canım sen erken sonuç olmışsın bakarsın yarın çok yükselir:sm_cool:

canım hayırlı olsun bal nasıl yükselecek herkezi geçer bile

ya bu seybay nerde benı hala lısteye yazmadı yaz kıs ugurlu lısteye bu ay kendılıgınden hamıs olayımda temmuzda denemeye gerek kalmasın tupu sebbayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Mrb seybay listene beni de eklermisin .Maaşallah çok güzel gidiyor benim tensferim 12 haziran sonuç 22 haziran olur.Hepinize sağlıklı gebelikler

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende dün sonuç aldım, 60'mış,:uhm: Hayırlısı olur inşallah.

nestecim hayırlı olsun 60 değerin 10.gün için çok iyi bence.hala ikiz şansın devam ediyor.tebrik ederim.....:teytey:
ben de başlıyorum tedaviye ,temmuzda transferim olacak inşallah.dualarınızı eksik etmeyin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…