Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

çok sağol canım...65,27 imiş değer....kısmet...ama ben tek olmasını arzu ediyorum..rahim zarı problemi var bende...hayırlısı allahtan...sana da bol şans diliyorum...umarım herşey gönlüne göre olur ve iyi haberler alırsın sende....

seybay ben bugün girebildim nete cok sevindim haberlere. uğurlu listen sana da uğur getirmiş.hayırlı olsun canım tüm hamişlere.. inşallah allah hepimizin yüzüne bakarda bebeklerimize kavuşuruz darısı başımıza. bu güzel liste için çook teşekkürler.

nestle hayırlı olsun canım, Allah sağ salim kucağına lamayı da nasip etsin. ben de bi ucundan katılayım halaya :teytey::teytey::teytey::teytey:

arkadaşlar kısa bir gece bilgisi veriyorum..prof.dr. ibrahim saraçoğlu düşük riski taşıyan, tekrarlayan düşükler yaşayan, düşük ihtimali olan gebeliklerde nane, maydanoz ve adaçayından uzak durulmalı dedi...haberiniz ola....

günaydın arkadaşlar bu gün tahlil yaptıracak arkadaşlarında inşallah güzel haberlerini alırız

ben adaçayı ,biberiye, şerbetçiotu,safran,maydanoz filan çok yedim içtim bazı yerlerde bunlar için hamileliğe yardımcı mucize bitkiler deniliyor hatta bu sitede bile var aklım karıştı yani

nazar:UĞURLU LİSTE

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....
Test:12.gün...911----14.gün...1900

Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....
Test :11.gün..173 -- 13.gün..433---16.gün...1300

Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran......hamileeeee....
Test :11.gün..307,5

Sece-----26 Mayis------7 Haziran......hamileeee...
Test:12.gün..338,7----14.gün...571,8

Gukumser---28 Mayis----9 Haziran

Seybay----29 Mayis-----10 Haziran....hamileeee.....
Test:12.gün...687,1

Nestle 76----1 Haziran-----11 Haziran....tüm erken testleri denedi veee hamileeee....
Test:10.gün...65,27

Belgigue--30 Mayıs-----13 Haziran

Saykal...1 Haziran....13 Haziran

Pelly1-----2 Haziran----14 Haziran

Callamare...2 Haziran...14 Haziran

Günişiği---3 Haziran----15 Haziran

Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran

Elalı....9 Haziran

Alaren...12 Haziran---22 Haziran

Kederli---11 Haziran----23 Haziran[/QUOTE]

yarın sonuç alacaklar sizlere bol şanslar inşallah hayırlı sonuçlarla bizleri sevindirirsiniza.s.

merhaba
benimde tarnsfer tarihim 7 hazirandı test tarihim 19 haziran
beklemek çok zor allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahhhhh:)

kizlar hamile arkadaslarimi gonulden kutluyorum cok sevi niyorum sizlerin guzel habelerini aldikca rabbim butun isteyenlere hayirli evlatlar versin benim testim yarin ikibucukta belli olcak sonuc ama kanamam iyice artti yani artik hamilelik ihtimalim kalmadi tabi rabbimden umit kesilmez ama simdiden deyim yani listeden silin kimsenin morali bozulmasin liste okadar guzel gozukuyorki allah bozmasin

nazar:UĞURLU LİSTE

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....
Test:12.gün...911----14.gün...1900

Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....
Test :11.gün..173 -- 13.gün..433---16.gün...1300

Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran......hamileeeee....
Test :11.gün..307,5

Sece-----26 Mayis------7 Haziran......hamileeee...
Test:12.gün..338,7----14.gün...571,8

Seybay----29 Mayis-----10 Haziran....hamileeee.....
Test:12.gün...687,1

Nestle 76----1 Haziran-----11 Haziran....hamileeee....
Test:10.gün...65,27----12.gün...195

Belgigue--30 Mayıs-----13 Haziran

Saykal...1 Haziran....13 Haziran

Pelly1-----2 Haziran----14 Haziran

Callamare...2 Haziran...14 Haziran

Günişiği---3 Haziran----15 Haziran

Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran

İremecem---7 Haziran---19 Haziran

Elalı....9 Haziran

Alaren...12 Haziran---22 Haziran

Kederli---11 Haziran----23 Haziran

GUKUMSER BİOZARD EMELCE34 DİLERİM YENİ BAŞLAYACAĞINIZ TEDAVİLERDE SİZLERİN DE ALLAH YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRÜR..
BELGİGUE VE SAYKAL SİZ DE DİLERİM OLUMLU HABERLERLE MÜJDELERSİNİZ BİZLERİ...HEPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLI OLSUN..

Son düzenleme:
liste çok güzel arkadaşlar içim kıpır kıpır oldu valla bigün bende girerim bu listeye inŞALLAH....

hamile kalan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim,rahat ve sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmenizi dilerim...seybay ve aktüel sizlerin çoğul gebelik gibi görünüyor şu an için ,herşey yolunda gider ve bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah...sevgiler...

pelly sesin çıkmıyo bugünnnnnnn...insan arkadaşlarını bırakır gidermi....uğra azıcık...merak ediyom..bak yarın tahlil var....habire dua ediyom anacım bu sabırsız anne adayına....

teşekkürler nestlecim, tebrik ederim seni.
bana gelince kendimi kandırmak istemiyorum. gerçeği görmek daha doğru.
beni listeden çıkarabilirsiniz.

kizlar benimde test sonucum belli oldu biraz once negatif rabbime hamdolsun o boyle istedi insallah ikinci denemeye iki ay sonra tekrar girerim bu listeye rabbim diger arkadaslarin test sonuclarini hepsini pozitif cikarsin aglamamak elde degil ama kendimi yipratmamaliyim zaten kanamam baslamisti hazirlikli gittim teste olsun buda gecer

Çok üzüldüm canım .Ne kaderde ne varsa onu yaşıyoruz.Bende 3 . denemende aldım pozitifi.Ama hala farklı bir endişe içersindeyim.10 ayda 3 deneme yaşadım.Sonuçta 1 yılda 3 deneme yapın diyorlar.Neyse.
daha yürümen katetmen ,aşındırman gereken yolun var .Rabbim en kısa zamanda HAYIRLI- SAĞLIKLI BEBEK nasip etsin.
Uzaklardasın ama bizim gönlümüz seninle tanımasakta , başaracaksın seninde zamanın geldiğinde.:teselli:

Aktüelciğim nasıl gidiyor hamişlik...Dilerim herşey sorunsuz geçer hakkımızda...

benim biraz karnım şiş ve ağrıyor zaman zaman..geriliyor sanki sen de de oluyormu?

canım sonucum 15. gun 90 a yukseldı yanı hamıleeeeeyııııımmmmmm:teytey::teytey::teytey: cok az kanamam oldu doktor yat kalkma dedı bırde serum takılıydı onun ıcın yazamadım lutfen lısteye benıde ılave et

canımmmm benim çoook sevindim.ha gayret...kendine çok dikkat et..bebeklerin seni bırakmamış bak....ne güzel...çok sevindimmm..hayırlısı olsun..:dance::dance:
transfer ve sonuç tarihini tekrar yazarmısın hayatım..zevkle ekleyeyim seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…