Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

ben bugün 14.gün tahlilimi yaptırdım sonucum 571.8 çıktı bi sorun görülmüyo gibi bugün doktorumun sekreteri aradı gerek yoktu yaptırmanıza dedim aman fazla kan alınmasının bi zararı olmaz

süper ne güzel herşey yolunda görünüyo sece...allah tamamını erdirir inşallah..biz bekleyenlerde aynı müjdeli haberi alırız umarım....

arkadaşlar şimdi buldum bir hastane..sonucu 1.5 saatte veriyormuş...çarşamba oraya gideceğim hcg için...40 ytl dedi..makul rakam mı???

Bugun Sonucum 18 E Yukseldi Doktor 2 Gun Sonra Bidaha Yaptir Dedi Ama Benim Hic Umudum Kalmadi Bugun Belim Ve Kasiklarim Agriyor Artik Olumlu Veya Olumsuz Bir Sonuc Alsam Yoruldum Cok

Canım ümidini kaybetme belki seninki tutunmaya çalışıyordur, yatıp dinlenmelisin, bol bol su içmelisin, hakkında hayırlısı olur inşallah:1hug:

kızlar tutunmaya , bol su içmenin etkisi varmı

arkadaşlar merhaba,bende 30 mayısta ilk aşılamamı oldum.sizce test yaptırsam çıkar mı? hamiş arkadaşlar sonuç bekleyen arkadaşlara dua edin lütfen.hamişlerin duası kabul olurmuş:)

bence test günü bekle ,aşılama tüp bebek gibi değil 12-15. gün fark bakılıyor.. aşılamadan sonrada hamiş kalma olasılığı var ( geç döllenme ) buna göre değer farklı çıkar kafaniz karışır.Gününü beklemeni tavsiye eder , inşallah güzel sonuçlar almanı dilerim.

UĞURLU LİSTE

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....
Test:12.gün...911----14.gün...1900

Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....
Test :11.gün..173 -- 13.gün..433

Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran......hamileeeee....
Test :11.gün..307,5

Sece-----26 Mayis------7 Haziran......hamileeee...
Test:12.gün..338,7----14.gün...571,8

Gukumser---28 Mayis----9 Haziran

Seybay----29 Mayis-----10 Haziran

Belgigue--30 Mayıs-----11 Haziran

Nestle 76----1 Haziran-----11 Haziran

Saykal...1 Haziran....13 Haziran

Pelly1-----2 Haziran----14 Haziran

Callamare...2 Haziran...14 Haziran

Günişiği---3 Haziran----15 Haziran

Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran

Elalı....9 Haziran

Kederli---11 Haziran----23 Haziran

bugünde güzel haberler olacakkkkkkkkkkkkkkkkkk:teytey::teytey::teytey::teytey:

günaydın arkadaşlar 1,2 gün net yoktu bende çok merak ettim neler oldu diye seybay ben iyi haberini alacağımızdan eminim inşallah çünkü hcg önce kana çok daha sonra idrara geçiyor senin değerde yüksek büyük ihtimalle inşallah sendende çoğul gebelik haberi alırız

bu arada bende dün 16. gün tahlilimi yaptırdım 1300 çıktı AKTUEL VE AMİNE SU ultrasona ne zaman gireceksiniz arkadaşlar ne dedi doktorlarınız bana 1 hafta sonra dediler hcg değeri 2000 geçince giriliyor diye duymuştum ben sizin bir bilginiz var mı acaba

DOSTLARRRRR....

HAMİLEYİİİİMMMM.....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

SİZLERİ ÇOOOOOOK SEVİYORUM....:1hug::1hug::1hug:

:enbuyukkk:

oh oh ohhhhhhhhhhhh. maaşalllah. seybayyyyyyyyyy hayırlı uğurlu olsun. sonucun neeeeeeeee

UĞURLU LİSTE

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....
Test:12.gün...911----14.gün...1900

Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....
Test :11.gün..173 -- 13.gün..433---16.gün...1300

Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran......hamileeeee....
Test :11.gün..307,5

Sece-----26 Mayis------7 Haziran......hamileeee...
Test:12.gün..338,7----14.gün...571,8

Gukumser---28 Mayis----9 Haziran

Seybay----29 Mayis-----10 Haziran....hamileeee.....
Test:12.gün...687,1

Nestle 76----1 Haziran-----11 Haziran

Belgigue--30 Mayıs-----13 Haziran

Saykal...1 Haziran....13 Haziran

Pelly1-----2 Haziran----14 Haziran

Callamare...2 Haziran...14 Haziran

Günişiği---3 Haziran----15 Haziran

Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran

Elalı....9 Haziran

Kederli---11 Haziran----23 Haziran

LİSTEMİZE HİİİİÇ NAZAR DEĞMESİN....SIRADAKİ ARKADAŞLAR EN GÜZEL HABERLERİNİZİ ALMAK İÇİN DUACIYIM..İNŞALLAH SİZLERDE BENİM GİBİ ÇOOOOK MUTLU OLURSUNUZ

Son düzenleme:
SEYBAYCIMMMMMM....Şeniz

:sm_cool::dance::teytey::sm_cool::dance::teytey::sm_cool::dance::teytey:

CANIM ÇOKKKKKK ÇOOOOKKKK SEVİNDİMMMM...
ALLAHIM BİZEDE NASİP ET !!!!!!!!

CANLARIM benim....Hepinizden Allah razı olsun tüm paylaşımlarınız için....Ben bugün mutlu haberi aldım dilerim herbiriniz en kısa sürede benim gibi mutlu haberi alırsınız..Sizlerle paylaşmak sizlerden destek almak sizlerle moral bulmak bambaşka bişey....Doğum günümde aldım bu güzel haberi Allahımın bana verdiği en güzel hediye oldu..Canlarım doğum günümü kutlayan ve benimle sevincini paylaşan herkese çoook teşekkür ederim...İYİ Kİ VARSINIZ...

Tedavi süresince..sonuç beklerken hep yanımda oldunuz...Sizlere öyle minnettarım ki...

Tüm kalbimle diliyorum ki hepiniz güzel sonuçlar alın...Hepberaber tüm sevinçli haberlerle coşalım!!!

İnanın ki herbirinizin alacağı güzel haberleri aynı bugünkü mutluluğum gibi coşkuyla karşılarım...

Neredeyse sabah akşam demeden yazışıp paylaşıyoruz sizinle...Sanki yanımdaymışınız gibi öyle bir moral oluyor ki varlığınız..İyi ki kk ya üye olmuş sizlerle karşılaşmışım..

Dostlarım sizleri seviyorum ve bütün kalbimle duacıyım sizlere..

12.gün test sonucum 687,1...Sanırım iyi bir rakam..Hemşirenin demesine göre çoğulda olabilir...Her zaman dedim benim ve bebişlerimin sağlığı yerinde olsun da herşeyin hayırlısı..2 hafta sonra ulturasona giricem..İnşallah sağlıkla sorunsuz bir hamilelik yaşarım ve yaşarız...

Benden size kucak dolusu SEVGİLER...

NESTLE...GÜNIŞIĞI...PELLY...NUR...AYŞENUR...AMAZON...AKTÜEL....SECE...MUMUDİHABA...KUZİ...VE ADINI SAYAMADIĞIM TÜM ARKADAŞLARIM TÜM GÜZELLİKLER SİZİNLE OLSUN..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…