CANLARIM benim....Hepinizden Allah razı olsun tüm paylaşımlarınız için....Ben bugün mutlu haberi aldım dilerim herbiriniz en kısa sürede benim gibi mutlu haberi alırsınız..Sizlerle paylaşmak sizlerden destek almak sizlerle moral bulmak bambaşka bişey....Doğum günümde aldım bu güzel haberi Allahımın bana verdiği en güzel hediye oldu..Canlarım doğum günümü kutlayan ve benimle sevincini paylaşan herkese çoook teşekkür ederim...İYİ Kİ VARSINIZ...
Tedavi süresince..sonuç beklerken hep yanımda oldunuz...Sizlere öyle minnettarım ki...
Tüm kalbimle diliyorum ki hepiniz güzel sonuçlar alın...Hepberaber tüm sevinçli haberlerle coşalım!!!
İnanın ki herbirinizin alacağı güzel haberleri aynı bugünkü mutluluğum gibi coşkuyla karşılarım...
Neredeyse sabah akşam demeden yazışıp paylaşıyoruz sizinle...Sanki yanımdaymışınız gibi öyle bir moral oluyor ki varlığınız..İyi ki kk ya üye olmuş sizlerle karşılaşmışım..
Dostlarım sizleri seviyorum ve bütün kalbimle duacıyım sizlere..
12.gün test sonucum 687,1...Sanırım iyi bir rakam..Hemşirenin demesine göre çoğulda olabilir...Her zaman dedim benim ve bebişlerimin sağlığı yerinde olsun da herşeyin hayırlısı..2 hafta sonra ulturasona giricem..İnşallah sağlıkla sorunsuz bir hamilelik yaşarım ve yaşarız...
Benden size kucak dolusu SEVGİLER...
NESTLE...GÜNIŞIĞI...PELLY...NUR...AYŞENUR...AMAZON...AKTÜEL....SECE...MUMUDİHABA...KUZİ...VE ADINI SAYAMADIĞIM TÜM ARKADAŞLARIM TÜM GÜZELLİKLER SİZİNLE OLSUN..
DOSTLARRRRR....
HAMİLEYİİİİMMMM.....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
SİZLERİ ÇOOOOOOK SEVİYORUM....:1hug::1hug::1hug:
:enbuyukkk:
CANLARIM benim....Hepinizden Allah razı olsun tüm paylaşımlarınız için....Ben bugün mutlu haberi aldım dilerim herbiriniz en kısa sürede benim gibi mutlu haberi alırsınız..Sizlerle paylaşmak sizlerden destek almak sizlerle moral bulmak bambaşka bişey....Doğum günümde aldım bu güzel haberi Allahımın bana verdiği en güzel hediye oldu..Canlarım doğum günümü kutlayan ve benimle sevincini paylaşan herkese çoook teşekkür ederim...İYİ Kİ VARSINIZ...
Tedavi süresince..sonuç beklerken hep yanımda oldunuz...Sizlere öyle minnettarım ki...
Tüm kalbimle diliyorum ki hepiniz güzel sonuçlar alın...Hepberaber tüm sevinçli haberlerle coşalım!!!
İnanın ki herbirinizin alacağı güzel haberleri aynı bugünkü mutluluğum gibi coşkuyla karşılarım...
Neredeyse sabah akşam demeden yazışıp paylaşıyoruz sizinle...Sanki yanımdaymışınız gibi öyle bir moral oluyor ki varlığınız..İyi ki kk ya üye olmuş sizlerle karşılaşmışım..
Dostlarım sizleri seviyorum ve bütün kalbimle duacıyım sizlere..
12.gün test sonucum 687,1...Sanırım iyi bir rakam..Hemşirenin demesine göre çoğulda olabilir...Her zaman dedim benim ve bebişlerimin sağlığı yerinde olsun da herşeyin hayırlısı..2 hafta sonra ulturasona giricem..İnşallah sağlıkla sorunsuz bir hamilelik yaşarım ve yaşarız...
Benden size kucak dolusu SEVGİLER...
NESTLE...GÜNIŞIĞI...PELLY...NUR...AYŞENUR...AMAZON...AKTÜEL....SECE...MUMUDİHABA...KUZİ...VE ADINI SAYAMADIĞIM TÜM ARKADAŞLARIM TÜM GÜZELLİKLER SİZİNLE OLSUN..[/QUOT
CANIM HAYIRLI OLSUN ALLAH SAGLIKLA KUCAGINADA ALMAYI NASIP ETSIN BENIM BUGUN 13. GUNUM SONUCUM 28 E YUKSELDI AMA ICIM HIC RAHAT DEGIL HAYIRLISI ARTIK
arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum bu baktırdığımız hcg değerinden boş gebelik olup olmadığı da anlaşılır mı bir fikri olan var mı acaba çok merak ediyorum
GUKUMSER SENİ UNUTTUK SANMA...şimdi senin durumun tam olarak nasıl gidiyor..Şu an hamilesin ama değerlerin mi düşük...Bizi bilgilendir..Paylaşalım..
CANIM SUAN DEGERIM 28 E YUKSELDI SON ADET TARIHI NASIL HESAPLANIYOR BILIYORMUSUNUZ BIRYERDE TRANSVERDEN 14 GUN ONCESI SAYILIYOR DIYE OKUMUSTUM OYLEYSE SUAN HAMILEYIM DEERIM 2 KATI SEKLINDE ARTIYOR INSALLAH DEVAM EDER YANI ICIM COK RAHAT DEGIL SENIN HAMILELIGINE COK SEVINDIM ALLAH SAGLIKLA KUCAGINADA ALMAYI NASIP ETSIN DEGERINE GORE IKIZ OLABILIR BEBISLER
inşallah Canım Benimde 3.gün Transferi Idi 1.kalitede Embriyolar Ama Olmadı Iimdi Okudukca ürküyorum Tüplerle Ilgili Sıkıntılar Rahimden Parca Alınması Kafayı Yemek üzereyim 1.olmadıya 2.3.4.5.6. Diye Sürecek Diye ödüm Patlıyor Psikolojik Yardım Alıcam Perşembe Günü Randevum Var
Inşallah Seninde Gebeliğin Sağlıdır Canım Canını Sıkma Iyi Düşün Iyi Olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?