Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

Hayırlı olsun canım benim yaaa hadi gözün aydın :teytey::teytey::teytey:çok sevindim hep dikkat et kendine allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

seybay hayırlı olsun canım biz sana diyorduk hamilesin diye ama seennn neyse allah tamamınada erdirsin inşallah bebişlerini sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin rabbim bu güzel duyguyu biz bebek özlemi çekenlerede yaşatsın

bu arada DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU YILLARA

DOSTLARRRRR....

HAMİLEYİİİİMMMM.....:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

SİZLERİ ÇOOOOOOK SEVİYORUM....:1hug::1hug::1hug:

:enbuyukkk:

SEYBAY HAYIRLI OLSUN CNM:1hug:
ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
DARISI HEPİMİZİN BAŞINA (AMİN):enbuyukkk:

seybay hayırlı olsun canım tahmin ediyorduk zaten darısı sırada bekleyen arkadaşların başına inan ki çok mutlu oldum bebişlerini kucağına almakta nasip etsin ALLAH

arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum bu baktırdığımız hcg değerinden boş gebelik olup olmadığı da anlaşılır mı bir fikri olan var mı acaba çok merak ediyorum

seybay canim cok sevindim rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah benim test tarihimi 13 HAZIRAN OLARAK DEGISTIRIRMISIN DOKTOR GEC YAZDI TAHLILI BURDA BOYLE NAPIM BEKLICEZ UC GUN DAHA YA COK KORKUYORUM BEN ADET OLMADIM HALA BUGUN ONIKINCI GUNU TRANSFERIN AMA NEGATIF CIKMA OLASILIGI VAR DIMI AYY YORULDU BEYNIM YA

seybay
hamişliğin hayırlı ve uğurlu olur inşallah.
ilk adımı olumlu hemde çokkkk güzel .
Sağlıkla ilerlemesini ve kucağına almanı dilerim.
Rabbim herkese yaşatsın bu güzel mutluğu.

seybay hayırlı olsun rabbım saglıcakla kucagınada almayı nasıp etsın kıs benıde lısteye ekleyın ugurunuz bulassın ben bu ay kendım deıycem olmassa temmuzda up yaptıracam yaz benıdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

GUKUMSER SENİ UNUTTUK SANMA...şimdi senin durumun tam olarak nasıl gidiyor..Şu an hamilesin ama değerlerin mi düşük...Bizi bilgilendir..Paylaşalım..

arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum bu baktırdığımız hcg değerinden boş gebelik olup olmadığı da anlaşılır mı bir fikri olan var mı acaba çok merak ediyorum

amazoncum boş gebelik sadece ultrasonda belli oluyor canım. ama bizden ikinci kez kan tahlili istemelerinin sebebi gebeliğimizin başarılı bir şekilde oluşup oluşmadığı. değer iki katına çıkarsa sağlıklı bir gebelik geçirdiğin anlamına geliyor.

Mrb kızlar dün yumurtalarım toplandı.23 tane.bugün aradılar 18 döllenmiş.Bebişlerimin bensiz 2.günleri.Kısmetse perşembe annesi ve babası onlarak onları almaya gideceğiz.Onların ait oldukları yerde olmalarını çok istiyoruuuuuz.Bizim şafak sayımı başladı lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

GUKUMSER SENİ UNUTTUK SANMA...şimdi senin durumun tam olarak nasıl gidiyor..Şu an hamilesin ama değerlerin mi düşük...Bizi bilgilendir..Paylaşalım..

CANIM SUAN DEGERIM 28 E YUKSELDI SON ADET TARIHI NASIL HESAPLANIYOR BILIYORMUSUNUZ BIRYERDE TRANSVERDEN 14 GUN ONCESI SAYILIYOR DIYE OKUMUSTUM OYLEYSE SUAN HAMILEYIM DEERIM 2 KATI SEKLINDE ARTIYOR INSALLAH DEVAM EDER YANI ICIM COK RAHAT DEGIL SENIN HAMILELIGINE COK SEVINDIM ALLAH SAGLIKLA KUCAGINADA ALMAYI NASIP ETSIN DEGERINE GORE IKIZ OLABILIR BEBISLER

Hamile oldunu öğrenen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorummm
en kısa zamanda aranızda olmak istiyorummmm
Gukumser kacıncı deneme idi ?
Ayy hayırlısıyla bende bu günleri bi görsem ah bir görsemmmm

SENİNKİLER YAVAŞ YAVAŞ BÜYÜYECEK ARTIŞ ORANI GAYET İYİ .
UMARIM HERŞEY GÜZEL OLUR.:enbuyukkk:

Canim Allah Isteyen Herkese Sanada Nasip Etsin Insallah Benim Ilk Denemem 6. Gun Yani Blastosist Transveri Yapildi. Ama Degerim Henuz Cok Dusuk Bu Tur Gebelikler Dusukle Sonlanabiliyor Iste Cok Sevinemiyorum Allahim Insallah Sanada Nasip Etsin Canim

İnşallah canım benimde 3.gün transferi idi 1.kalitede embriyolar ama olmadı iimdi okudukca ürküyorum tüplerle ilgili sıkıntılar rahimden parca alınması kafayı yemek üzereyim 1.olmadıya 2.3.4.5.6. diye sürecek diye ödüm patlıyor psikolojik yardım alıcam perşembe günü randevum var
İnşallah seninde gebeliğin sağlıdır canım canını sıkma iyi düşün iyi olsun

seybay hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün sag salim kucagına almayı nasip etsin inş. canım darısı hepimizin basına inş...

Canim Sende Uzulme Ve Sakin Yikilma Bizim Yine Bir Caremiz Car Ya Hic Caresi Olmayanlar Neyapsin Bizde Anne Olacagiz Birgun Biran Once Toparlan Ve Tedavine Kaldigin Yerden Devam Et Bu Arada Belki Kendiliginden Gelir Bebisin Ben Saglikciyim Ve Oluyor Boyle Seyler Sikma Canini 2. De Olacak Insallah

gukumser , inşalalh bitanem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…