Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

bende biraz iş yapsam çabuk yoruluyorum, yemek yediğimde ise tıkanıp kalıyorum, aslında canım bir şey yemekte istemiyor, zorla yemeye çalışıyorum, sen neler yapıyorsun?

aynı durum bende de var .Yemek yemek yada yapmak istemiyom.iş yapınca yoruluyom.
başım kütük gibi,karnında baskı var.Bu gün hafif ağrı başladı karmının içinde eti çekiyiliyo.
yatılı misafirim vardı,gitti. kimseye söylemedik misafirlerede,keseyi görünce sağlıklı olduğuna dair bie söz duyayım yeter .Aslında telaş , sıkıntı şimdi var.
Her an kanama var mı diye garip bir telaş alıyor.
Biliyorum herkes tadını çıkar ,kendini dinleme,düşünme ve abartma diyecek ama , ben zaten sakın bir insanım eşimle konuşmuyoruz bile bu konularda,insan alamıyor kendimi ayaklaım çok üşüyor valla çorapla geziniyom.:sm_confused:

inşalalh yarın sonucu tavan falan yapar

aktüelciğim al benden de o kadar...iştahsızım isteksizim..hep yatayım istiyorum..aynen benimde karnımda baskı var şiş şiş..gerilme oluyor sanki..hele geceleri yatarken sanki daha fazla hissettiriyor kendini..başka da bi şikayetim yok çok şükür..benimde kimsecikler bimiyor..keseyi görelim öyle..

hayırlısı inşallah be canım...

arkadaşlar benim sonuç yarın belli olucakheyecandan midem ağrıyor bu arada benim karnım cok siş gerçi transferden hemen sonra şişti o gnden beri mezureyle olçüyorum çok belirgin bir fark olmadı yani daha fazla şişmedi ama inmedide. çok kendimi dinlemiyeyim diye dert etmedim ama eski forumlarınızdan birinde karnın su toplamasıyla ilgili birseyler okudum da biraz endiselendim.neyse yarın insallah güzel sonucu alırımda doktoruma o zaman sorarım.bu arada kese ilk ne zaman görünüyor.

Canim Arkadaslarim Sizin Desteginizi Asla Unutamam Cok Sagolun Hafif Kanamam Var Cok Korkuyorum Sizdede Oldumu

callamare dilerim yarın pozitif sonucu alırsın.Allah yüzünü güldürsün..Bizde hep birlikte coşalımmmm..:teytey:

Merhaba
Benim toplama 12 Haziranda yapildi.Tranferde 14 Haziranda.Yani yarin.Listwye beni de ilave ederseniz sevinirim.10yumurta toplandi, 8 i olgunlasmis, yarin insallah transferim olacak.Insallah hersey yolunda gider

Merhaba
Benim toplama 12 Haziranda yapildi.Tranferde 14 Haziranda.Yani yarin.Listwye beni de ilave ederseniz sevinirim.10yumurta toplandi, 8 i olgunlasmis, yarin insallah transferim olacak.Insallah hersey yolunda gider

transferin hayırlı olur inşallah senin de güzel haberlerini alırız.Tüm dualarım seninle

kızlar , sece bana bugün mesaj attı arkadaşım benin başka bir forumda tanıştık beraber tintintin dkotora gittik el ele tutuşup :) :) iyimiş kendisi az ağrısı varmış yatıyormuş haberiniz olsun

nazar:UĞURLU LİSTE

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....
Test:12.gün...911----14.gün...1900

Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....
Test :11.gün..173 -- 13.gün..433---16.gün...1300

Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran......hamileeeee....
Test :11.gün..307,5

Sece-----26 Mayis------7 Haziran......hamileeee...
Test:12.gün..338,7----14.gün...571,8

Seybay----29 Mayis-----10 Haziran....hamileeee.....
Test:12.gün...687,1----15.gün...2229

Nestle 76----1 Haziran-----11 Haziran....hamileeee....
Test:10.gün...65,27----12.gün...195

Gukumser---28 Mayıs---12 Haziran......hamileeeee....
Test:15.gün..90

Saykal...1 Haziran....13 Haziran

Pelly1-----2 Haziran----14 Haziran

Callamare...2 Haziran...14 Haziran

Günişiği---3 Haziran----15 Haziran

Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran

İremecem---7 Haziran---19 Haziran

Elalı....9 Haziran

Alaren...12 Haziran---22 Haziran

Kederli---11 Haziran----23 Haziran

saykal, pelly1, callamare den hayırlı haberler bekliyoruz:teytey::teytey::teytey:a.s.a.s.

pelly , başka bir sayafa negatif aldını öğrendim doğrumu kızlar

günışığı her şeyde hayır vardır canım yaa ilk denemenmiydi .sen sağlıklı olduğun sürece umut vardır sağlıklı ol canım birdahakine inşallah bende 1 aşılama 3 microda bunları yaşadım canım acın geçicek zamanla canım sağlığını bozma yeterki geçmiş olsun kendine iyi bak

Çok düşük bir şansla bir kez aşılama denemiştik, buda ilk tüp bebek denememdi... Nasipte yokmuş...senağlama Rabbim herşeyin hayırlısını versin...

Merhaba
Benim toplama islemi 12 Haziranda yapildi.Transferde 14 Haziranda yapildi.Sonucumu 27 Haziranda ogrenecegim.Beni de listeye kaydedermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…