bende biraz iş yapsam çabuk yoruluyorum, yemek yediğimde ise tıkanıp kalıyorum, aslında canım bir şey yemekte istemiyor, zorla yemeye çalışıyorum, sen neler yapıyorsun?
aynı durum bende de var .Yemek yemek yada yapmak istemiyom.iş yapınca yoruluyom.
başım kütük gibi,karnında baskı var.Bu gün hafif ağrı başladı karmının içinde eti çekiyiliyo.
yatılı misafirim vardı,gitti. kimseye söylemedik misafirlerede,keseyi görünce sağlıklı olduğuna dair bie söz duyayım yeter .Aslında telaş , sıkıntı şimdi var.
Her an kanama var mı diye garip bir telaş alıyor.
Biliyorum herkes tadını çıkar ,kendini dinleme,düşünme ve abartma diyecek ama , ben zaten sakın bir insanım eşimle konuşmuyoruz bile bu konularda,insan alamıyor kendimi ayaklaım çok üşüyor valla çorapla geziniyom.:sm_confused:
Merhaba
Benim toplama 12 Haziranda yapildi.Tranferde 14 Haziranda.Yani yarin.Listwye beni de ilave ederseniz sevinirim.10yumurta toplandi, 8 i olgunlasmis, yarin insallah transferim olacak.Insallah hersey yolunda gider
günışığı her şeyde hayır vardır canım yaa ilk denemenmiydi .sen sağlıklı olduğun sürece umut vardır sağlıklı ol canım birdahakine inşallah bende 1 aşılama 3 microda bunları yaşadım canım acın geçicek zamanla canım sağlığını bozma yeterki geçmiş olsun kendine iyi bak
Çok düşük bir şansla bir kez aşılama denemiştik, buda ilk tüp bebek denememdi... Nasipte yokmuş...senağlama Rabbim herşeyin hayırlısını versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?