benim sonuç negatif beni silebilirsiniz listeden
nur,günışığı ve callamare ço üzüldüm kızlar.İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz meleklerinize...
nur , gün ışığı , callamera yılmak yok denemelere devam , yol biraz uzun ama alın yazısı .Sonunda başaracak ve kavuşma mutluluğuna erişeşeceksiniz...
aktüelcim inşaallah rabbim bizede bu güzel duyguyu yaşatır. sen keseleri gördün mü, kaç tane canım. Allah hepinize sağlık versin
canım beniiim çok teşekkürler. valla dün gece bağıra bağıra ağladım yatakta.....sonra sızmış kalmışım... gülmeye başladım artık. dondurmalarımla bi ara deneriz inşaallah.:icecream::icecream:
pazartesi gideceğiz , kaç kese var ,durumları nasıl işte o zaman belli olacak son iki gündür felaket bir baş ağrısı var.O kadar halisizim ki, ne yemek ne su hiç birşey istemiyom.Yattıyorum yatmaktan da bellim ağrıyor.Kısacası tüm enerjim boşalıyor.
Acaba tek ben mi böyleyim.Nefes almakta bile zorlanıyorum.şimdi de pazartesi inşallah bir kötü şey çıkmaz.
Kendimi 2 ay öncesi gördüm sizlerle aynı duyguları yaşadım.Sonuç negatifti , ne zaman olacak bitecek bu arayış , son nokta ne zaman diyordum.Şimdi güzel sonuç aldım ama bitmedi inan.Bitmeyecek artık farklı bir çaba sarfediyorum arıtk.
pazartesi gideceğiz , kaç kese var ,durumları nasıl işte o zaman belli olacak son iki gündür felaket bir baş ağrısı var.O kadar halisizim ki, ne yemek ne su hiç birşey istemiyom.Yattıyorum yatmaktan da bellim ağrıyor.Kısacası tüm enerjim boşalıyor.
Acaba tek ben mi böyleyim.Nefes almakta bile zorlanıyorum.şimdi de pazartesi inşallah bir kötü şey çıkmaz.
Kendimi 2 ay öncesi gördüm sizlerle aynı duyguları yaşadım.Sonuç negatifti , ne zaman olacak bitecek bu arayış , son nokta ne zaman diyordum.Şimdi güzel sonuç aldım ama bitmedi inan.Bitmeyecek artık farklı bir çaba sarfediyorum arıtk.
benim sonuç negatif beni silebilirsiniz listeden
seybay benide sil listeden artık ilk kanamadan 24 saat sonra tam olarak adet oluyorum.iyiyim... lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
hamile kalan arkadaşlarımızı tekrar tebrik ediyorum!!!diğer arkadaşlarımız allah bir gün sizin de yüzünüzü güldürecek bunu sakın unutmayın...herkese bol şans...sevgiler...TRANSFER VE SONUÇ LİSTESİ
Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....
Test:12.gün...911----14.gün...1900
Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....
Test :11.gün..173 -- 13.gün..433---16.gün...1300
Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran......hamileeeee....
Test :11.gün..307,5
Biozard----27 Mayıs---6 Haziran....dinlenmede
Sece-----26 Mayis------7 Haziran......hamileeee...
Test:12.gün..338,7----14.gün...571,8
Seybay----29 Mayis-----10 Haziran....hamileeee.....
Test:12.gün...687,1----15.gün...2229
Nestle 76----1 Haziran-----11 Haziran....hamileeee....
Test:10.gün...65,27----12.gün...195
Gukumser---28 Mayıs---12 Haziran......hamileeeee....
Test:15.gün..90
Belgigue---30 Mayıs---13 Haziran...dinlenmede
Saykal---1 Haziran....13 Haziran
Pelly1---2 Haziran----14 Haziran....Dualarımız seninle...
Callamare---2 Haziran...14 Haziran....dinlenmede
Günişiği---3 Haziran----15 Haziran....dinlenmede
Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran...dinlenmede
İremecem---7 Haziran---19 Haziran
Alaren---12 Haziran---22 Haziran
Kederli---11 Haziran----23 Haziran
Hulya35--14 Haziran---27 Haziran
Tedaviye yeniden başlayacak arkadaşlar başarı ve şans hep yanınızda olsun yüzleriniz hep gülsün..Pellyciğim Allaha emanet ol...Hakkında hayırlısı canım..
arkadaşlar benim 13 haziranda belli olacaktı ben test yaptırdım bhcg değerim 13,99 pozitif çıktı ama doktorum kötü ben senden daha umutluydum çok düşük dedi yarın yine kan vereceğim belki geç yerleşmiş olabilir dedi ben hamilemiyim bilmiyorum ve hala adet olmadım delirecem moralim çok bozuk artık olumsuz bir sonucu kaldıramam yarın ya dünyalar benim olacak yada dünya başıma yıkılacak bana dua edin nolur.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?