Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

seybay benide sil listeden artık ilk kanamadan 24 saat sonra tam olarak adet oluyorum.iyiyim... lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

nur,günışığı ve callamare ço üzüldüm kızlar.İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz meleklerinize...

nur,günışığı ve callamare ço üzüldüm kızlar.İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz meleklerinize...

canım beniiim çok teşekkürler. valla dün gece bağıra bağıra ağladım yatakta.....sonra sızmış kalmışım... gülmeye başladım artık. dondurmalarımla bi ara deneriz inşaallah.:icecream::icecream:

nur , gün ışığı , callamera yılmak yok denemelere devam , yol biraz uzun ama alın yazısı .Sonunda başaracak ve kavuşma mutluluğuna erişeşeceksiniz...

nur , gün ışığı , callamera yılmak yok denemelere devam , yol biraz uzun ama alın yazısı .Sonunda başaracak ve kavuşma mutluluğuna erişeşeceksiniz...

aktüelcim inşaallah rabbim bizede bu güzel duyguyu yaşatır. sen keseleri gördün mü, kaç tane canım. Allah hepinize sağlık versin

aktüelcim inşaallah rabbim bizede bu güzel duyguyu yaşatır. sen keseleri gördün mü, kaç tane canım. Allah hepinize sağlık versin

pazartesi gideceğiz , kaç kese var ,durumları nasıl işte o zaman belli olacak son iki gündür felaket bir baş ağrısı var.O kadar halisizim ki, ne yemek ne su hiç birşey istemiyom.Yattıyorum yatmaktan da bellim ağrıyor.Kısacası tüm enerjim boşalıyor.
Acaba tek ben mi böyleyim.Nefes almakta bile zorlanıyorum.şimdi de pazartesi inşallah bir kötü şey çıkmaz.

Kendimi 2 ay öncesi gördüm sizlerle aynı duyguları yaşadım.Sonuç negatifti , ne zaman olacak bitecek bu arayış , son nokta ne zaman diyordum.Şimdi güzel sonuç aldım ama bitmedi inan.Bitmeyecek artık farklı bir çaba sarfediyorum arıtk.

aaah ahh 3 olumsuz sonuçla inan seni çok iyi anlıyorum canım.bizim kaderimiz bu uğraşıcaz işte biraz ,ama inanıyorum hepimiz bir gün anne olucaz.dondurmalarını 2 ay sonra deneyebilirsin....Şeniz

aktüelcim coraspirine devam ediyosun di mi?o başağrını biraz azaltır.
İnşallah canım herşey yolundadır.Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz.

Aktüelcim pazartesi bebişinle tanışacaksın demek, inşallah güzel haberlerle dönersin, benimde o dönemlerde çok iştahsızlığım vardı hiç doğrudüzgün bişey yemiyodum, ultrasondan sonraki hafta da iştahsızlığa mide bulantısı eklendi ama Allahtan birkaç gün sürdü şimdi daha iyiyim, halsizliğin sıcaklardandır, yemek yiyemiyosan bile bol bol meyve ye ki enerjin artsın, neyseki hamileliğimiz devam ederse en zor zamanlar kışa geliyo yine iyiyiz yani

benim sonuç negatif beni silebilirsiniz listeden

seybay benide sil listeden artık ilk kanamadan 24 saat sonra tam olarak adet oluyorum.iyiyim... lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

callamare, nur krp çok çok üzüldüm...senağlama aynı kaderi paylaşıyoruz... İnşallah birsonraki denemede yakalarız bebişlerimizi... Allah yardımcımız olsun...

Günışığı Nur ve callamare..Listemizin bir anlamı ve uğuru kalmadı bence..Hayat bu kimilerinin yüzünü güldürüyor kimilerininse seviçlerini erteliyor...canlarım benim..hayat sizi daha uğurlu ve sevinçli haberler için bekletiyordur umarım..

Hepinizin bundan sonra umudunuzu kaybetmeden yeni tedavilerinizde başarılı olacağınız inancını taşıyorum...

Listeden silemem buna gönlüm el vermez..Birlikte başladık belki yarı yolda bıraktınız bizleri ama hep gönlümüzdesiniz..Hayatınız hep şans uğur ve güzelliklerle geçer umarıma.s.

SEYBAAAAAY teşekkür ederim. istemiyorsan silme ama uğurunu bozmayalım yinede....Allah dağına göre kar veriyor herhalde....ben zaten pek umutlu değildim biliyorsun....bu yüzden kolay atlatıyorum herhalde...çok şüküüüür....Allah sağlık versin yine deneriz.... hem belki arada hamile kalırım belli mi olur.....hem dondurmalar var. bakıcaz artık....sizler bizlere dua edin bizi yalnız bırakmayın yeter... Rabbim büyük. vardır bi hikmeti. HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUUUUUUM

Nurcum...Buradaki paylaşımlar dostluklar mutluluklar ve hüzünler hepimiz için..canım benim inşallah dondurulmuşlarınla hayırlı sonucu alırsın..Bende seni ve tüm arkadaşlarımı seviyooooorummm...

TRANSFER VE SONUÇ LİSTESİ

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....
Test:12.gün...911----14.gün...1900

Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....
Test :11.gün..173 -- 13.gün..433---16.gün...1300

Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran......hamileeeee....
Test :11.gün..307,5

Biozard----27 Mayıs---6 Haziran....dinlenmede

Sece-----26 Mayis------7 Haziran......hamileeee...
Test:12.gün..338,7----14.gün...571,8

Seybay----29 Mayis-----10 Haziran....hamileeee.....
Test:12.gün...687,1----15.gün...2229

Nestle 76----1 Haziran-----11 Haziran....hamileeee....
Test:10.gün...65,27----12.gün...195

Gukumser---28 Mayıs---12 Haziran......hamileeeee....
Test:15.gün..90

Belgigue---30 Mayıs---13 Haziran...dinlenmede

Saykal---1 Haziran....13 Haziran....dinlenmede

Pelly1---2 Haziran----14 Haziran....Dualarımız seninle...

Callamare---2 Haziran...14 Haziran....dinlenmede

Günişiği---3 Haziran----15 Haziran....dinlenmede

Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran...dinlenmede

İremecem---7 Haziran---19 Haziran

Alaren---12 Haziran---22 Haziran

Kederli---11 Haziran----23 Haziran

Hulya35--14 Haziran---27 Haziran

Tedaviye yeniden başlayacak arkadaşlar başarı ve şans hep yanınızda olsun yüzleriniz hep gülsün..Pellyciğim Allaha emanet ol...Hakkında hayırlısı canım..

Son düzenleme:
nur krp, callamare bunda başaramadı sizin minişler ama inşallah sonraki denemeniz son deneme olur ve bebişlerinizi Allahın izni ile kavuşursunuz,dua ile

hamile kalan arkadaşlarımızı tekrar tebrik ediyorum!!!diğer arkadaşlarımız allah bir gün sizin de yüzünüzü güldürecek bunu sakın unutmayın...herkese bol şans...sevgiler...

arkadaşlar benim 13 haziranda belli olacaktı ben test yaptırdım bhcg değerim 13,99 pozitif çıktı ama doktorum kötü ben senden daha umutluydum çok düşük dedi yarın yine kan vereceğim belki geç yerleşmiş olabilir dedi ben hamilemiyim bilmiyorum ve hala adet olmadım delirecem moralim çok bozuk artık olumsuz bir sonucu kaldıramam yarın ya dünyalar benim olacak yada dünya başıma yıkılacak bana dua edin nolur.................

İnşallah kötü bişey yoktur ve güzel sonuçlar alırsın Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…