arkadaşlar kısa bir hafata sonu tatili yaptım...gelir gelmez hemen açtım burayı...pelly, günışığı ve nur krp arkadaşlar güçlü ve dik olduğunuzu biliyorum...ama sanıyorum hepinize tek tek yazdığım mesajı şimdi bir seferde yazacağım...mevlam neylerse güzel eyler...hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip eder...o yüzden inanın ben sizler için herşeyin daha iyi olacağını ilerde daha hayırlı sonuçlar alabileceğinizi düşünerek üzülmüyorum..sadece pelly cim sen hastanedesin sanırım..umarım cerrahi bir müdahale olmadan ve canın yanmadan bir an önce evine dönersin...her zaman hepimize - hepinize dua ediyorum...her şer içinde bir hayır gizler....bugün değil ama bir gün mutlaka...sizleri seviyorum....
canım arkadaaşım çok saol güzel dileklerin ve duaların için....ben iyiyim çok şükür atlattım neredeyse. süründürmedi sağ olsun....test gününü bile göremedim.....şer bildiklerimizde bi hayır vardır doğru....bizim aklımız sınırlı bunu hemen anlayamıyoruz....çok şükür en azından gebe kalma umudunu taşıyorum.....bu da olmayabilirdi....benimde halayım bir gün başlar elbet...Rabbim hayırlı evlatlar versin, evlatla imtihan etmesin.....nestlecim sevgilrimi gönderiyorum....yıkılmadım ayaktayım.Şeniz
arkadaşlar Benim 13 Haziranda Belli Olacaktı Ben Test Yaptırdım Bhcg Değerim 13,99 Pozitif çıktı Ama Doktorum Kötü Ben Senden Daha Umutluydum çok Düşük Dedi Yarın Yine Kan Vereceğim Belki Geç Yerleşmiş Olabilir Dedi Ben Hamilemiyim Bilmiyorum Ve Hala Adet Olmadım Delirecem Moralim çok Bozuk Artık Olumsuz Bir Sonucu Kaldıramam Yarın Ya Dünyalar Benim Olacak Yada Dünya Başıma Yıkılacak Bana Dua Edin Nolur.................
evet 3 tane güzel kese ve kalp atışlarını aldık.Herşey yolunda 4 .yu aradılar fakat yoktu.
Keseler gayet iyi durumda ve pazar itibarı ilede kalp atışları başlamış.İnanılmaz bir şey , hala inanamıyorum.Benimkiler biraz hızlı gelişiyor ama normalmış.Dr 3 . keseyi almak istediğini ve 3 devam etme şansınında olduğunu fakat riskin 9 ay boyunca fazla olduğunu söyledi.15 sonra gidip duruma bakacağız, 3.yu 15 içinde kendi kendine bitemesi ,vucüdun iptal etmesi aslında daha sağlıklı 15 bekleyeceğiz.Arada lekelnme hafifi kanama durumlarında panik yapmamaı söylediler.Akıcı ve pembe ( adet rengi) olmadıktan sonra korkma denildi.Darısı tüm bekleyenlere ....
AKTÜELCİM ÇOKLU GEBELİK İNSANI ÇOK SEVİNDİRİYOR..1 DERKEN 2, 2 DERKEN 3 ...ÇOK GÜZEL AMA BİR O KADAR DA RİSKLİ..iNŞALLAH VÜCUDUN ÖYLE BİR KALDIRIR Kİ ÜÇÜNÜ SAĞLIKLI VE SORUNSUZ YAŞARSIN HAMİLELİĞİNİ..ÇOK SEVİNDİM..BEBİŞLERİN VE SEN ALLAHA EMANET OLUN..
evet 3 tane güzel kese ve kalp atışlarını aldık.Herşey yolunda 4 .yu aradılar fakat yoktu.
Keseler gayet iyi durumda ve pazar itibarı ilede kalp atışları başlamış.İnanılmaz bir şey , hala inanamıyorum.Benimkiler biraz hızlı gelişiyor ama normalmış.Dr 3 . keseyi almak istediğini ve 3 devam etme şansınında olduğunu fakat riskin 9 ay boyunca fazla olduğunu söyledi.15 sonra gidip duruma bakacağız, 3.yu 15 içinde kendi kendine bitemesi ,vucüdun iptal etmesi aslında daha sağlıklı 15 bekleyeceğiz.Arada lekelnme hafifi kanama durumlarında panik yapmamaı söylediler.Akıcı ve pembe ( adet rengi) olmadıktan sonra korkma denildi.Darısı tüm bekleyenlere ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?