Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

inşallah değerin yükselir güzel bir hamilelik geçirir bebişine kavuşursun
hakkında hayırlısı olsun allah yardımcın olsun

arkadaşlar kısa bir hafata sonu tatili yaptım...gelir gelmez hemen açtım burayı...pelly, günışığı ve nur krp arkadaşlar güçlü ve dik olduğunuzu biliyorum...ama sanıyorum hepinize tek tek yazdığım mesajı şimdi bir seferde yazacağım...mevlam neylerse güzel eyler...hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip eder...o yüzden inanın ben sizler için herşeyin daha iyi olacağını ilerde daha hayırlı sonuçlar alabileceğinizi düşünerek üzülmüyorum..sadece pelly cim sen hastanedesin sanırım..umarım cerrahi bir müdahale olmadan ve canın yanmadan bir an önce evine dönersin...her zaman hepimize - hepinize dua ediyorum...her şer içinde bir hayır gizler....bugün değil ama bir gün mutlaka...sizleri seviyorum....

canım arkadaaşım çok saol güzel dileklerin ve duaların için....ben iyiyim çok şükür atlattım neredeyse. süründürmedi sağ olsun....test gününü bile göremedim.....şer bildiklerimizde bi hayır vardır doğru....bizim aklımız sınırlı bunu hemen anlayamıyoruz....çok şükür en azından gebe kalma umudunu taşıyorum.....bu da olmayabilirdi....benimde halayım bir gün başlar elbet...Rabbim hayırlı evlatlar versin, evlatla imtihan etmesin.....nestlecim sevgilrimi gönderiyorum....yıkılmadım ayaktayım.Şeniz

süpersin canımmmmmmmm..helal olsun sana.....hayat devam ediyor...ve sende kendi canından mesulsun herşeyden önce....kendini şımart..kendini sev...böylece herşey daha kolay olacak göreceksin...

Canim Benimde 12. Gun Degerim 15 Cikmisti Doktorum Gec Tutunma Dedi Blastosist Transverinde Oluyormus Boyle Seyler 13. Gun 28 E Yukseldi 13. Gun 50 14. Gun 90 Yani Oluyor Boyle Seyler Sonra Cekecek Cilem Varmis Demek Kahverengi Lekelenmelerim Oldu 5 Gun Surdu 2 Gun Serum Takildi Suan Kanamam Yo Cok Sukur Cumartesi Ultrasona Girecegim Insallah Keseyi De Gorurum Yani Bosuna Onceden Canini Sikma Benim Belkide Uzuntuden Kanamam Oldu Bilmiyorum Ama Herseyin Hayirlisi Seninde Degerin Yukselir Insallah Sikma Canini

kızlar 1 haftadır giremiyordum nete seybaycım tebrik ederim ama öbür yaptığın testten anlamıştık zaten güzel haberini

olumsuz sonuçlanan arkadaşlar içinde üzüldüm allahım en kısa sürede sizede güzel haberler vermeyi nasip etsin

evet 3 tane güzel kese ve kalp atışlarını aldık.Herşey yolunda 4 .yu aradılar fakat yoktu.
Keseler gayet iyi durumda ve pazar itibarı ilede kalp atışları başlamış.İnanılmaz bir şey , hala inanamıyorum.Benimkiler biraz hızlı gelişiyor ama normalmış.Dr 3 . keseyi almak istediğini ve 3 devam etme şansınında olduğunu fakat riskin 9 ay boyunca fazla olduğunu söyledi.15 sonra gidip duruma bakacağız, 3.yu 15 içinde kendi kendine bitemesi ,vucüdun iptal etmesi aslında daha sağlıklı 15 bekleyeceğiz.Arada lekelnme hafifi kanama durumlarında panik yapmamaı söylediler.Akıcı ve pembe ( adet rengi) olmadıktan sonra korkma denildi.Darısı tüm bekleyenlere ....

canım çok sevindim gözün aydın inşallah 9 ay boyunca sağlıklı bir gebelik geçirirsin maşallah bebişlerin hızlı çıktı kalp atışlarını bileduymuşsunuz ne güzel bir duygudur şimdi allah isteyen herkese yaşatsın o duyguyu

aktuel çok sevindim kaç haftalık olmuş oluyor şimdi bende cuma günü gidicem inşallah kalp atışını duyabilirim sende inşallah çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

canım harika haber verdin sabah sabah....allah tamamını erdirsin...3 üz riskine bence de girme....baktın vücut atmıyo doktor alır artık....allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin...büyük ihtimal seybay dan da böyle çoklu gebelik haberi alacağız....yaşasın çok çok bebişlerimiz olacak.....

AKTÜELCİM ÇOKLU GEBELİK İNSANI ÇOK SEVİNDİRİYOR..1 DERKEN 2, 2 DERKEN 3 ...ÇOK GÜZEL AMA BİR O KADAR DA RİSKLİ..iNŞALLAH VÜCUDUN ÖYLE BİR KALDIRIR Kİ ÜÇÜNÜ SAĞLIKLI VE SORUNSUZ YAŞARSIN HAMİLELİĞİNİ..ÇOK SEVİNDİM..BEBİŞLERİN VE SEN ALLAHA EMANET OLUN..

kız hayırdır sen bana küstünmü de yazmıyon..slm/sabah vermiyon...bak valla bu son yazışım sana...

kızlar benim düne kadar jelim pambe olarak geri çıkıyordu ama bu sabah pütür pütür kanla karışık çıktı hem adet sancılarımda başladı bacaklarımda çok ağrıyor bide sağ kasığımda bir dolgunluk hissi var yine negatif sonuç alacam diye çok korkuyorum bu benim 2. denemem ve bu seferde olmazsa yıkılırım sizin belirtileriniz nasıldı anlatın biraz benim morale çok ihtiyacım var((

sevgili aktüel geçen yıl bu zamanlar ben de senin gibi micro sonucu üçüzlerime hamile kaldığımı öğrenmiştim...çok sevinmiş ama endişelenmiştim...hep dua ettim bir tanesinin elemine olması için...çünkü üçünü taşıyabilmem imkansızdı...minyon yapılı bir bayanım,çatım da dar...birini feda ettik maalesef...inşallah senin hakkında hayırlısı olur...üçüz istiyorsan allah yardımcın olsun...çoğul gebelik ve ikiz bebekler büyük ilgi uyandırıyor,süperrr bir duygu ama birazcık zor...dikkat et kendine ,herşey gönlünce olsun!!!sevgiler...

Nestlecim..öpüyorum Seni Hayatim..misafirlerim Gelecekte Biraz Eve çeki Düzen Veriyordum..arada Yaziyorum.unuturmuyum Aşk Olsun!!!!!

mesela üçüz oldu..Bir süre 3.sünün kendini yok etmesini bekliyorsun ..etmezse nasıl müdahale ediyor doktorlar..

sevgili aktuel hamileliğin hayırlı ve sağlıklı olur bebişlerine kavuşursun inşallah tebrikler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…