Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

Nestlecim..öpüyorum Seni Hayatim..misafirlerim Gelecekte Biraz Eve çeki Düzen Veriyordum..arada Yaziyorum.unuturmuyum Aşk Olsun!!!!!

benim özel mesajlar geliyo mu sana mı şekerim???? sen fitil kullanmaya devam ediyo musun...ben tekrar bir kan testi yaptırayım diyorum...bakalım sürüyo mu gebelik diye...

seybaycım vücut atmazsa benim bildiğim en zayoıf ve geride olanın kesesinden iğne ile kalbine bi ilaç enjekte edip. gelişimini durduruyorlar. doğumla birlikte atılıyor oda.

evet dr almak istiyor birini , tenmuzda ilk haftası gelin birini alayım dedi.Hatta tarih bile verdi.
Tabi bize 15 günlük bir süre tanıdı, düşünmemiz için dr olarak baskı kurmak istemiyor ama tüm olasılıkları anlattı.15 günlük sürede keselerden birinin yada ikisinin kendi kendine iptal olabileceğini söyledi ama keselerin gelişimide gayet iyimiş 15 gün sonra kararınız evtese ve gebelikler devam ederse ben en zayıf olanı alma taraftarıyım dedi.Aslında bizde ihtiraz etmedik.Böyle bir olasılıktan hep bahsediyordu.Fakat baskı kurmamak adına bize kısa bir süre verdi.İster istemez kafanız karışıyor ama şu anda kararımız 15 gün sonra indirgemede , bu riski göze alamıyoruz bizde.Ne kadar şu anda sağlıklıda olsalar.Ama can işte vazgeçmek biraz rahatsız edicide.hayırlısı olsun artık ama biz büyük ihtimalle birinden vazgeçtik gibi.

benim özel mesajlar geliyo mu sana mı şekerim???? sen fitil kullanmaya devam ediyo musun...ben tekrar bir kan testi yaptırayım diyorum...bakalım sürüyo mu gebelik diye...

gönlün rahat edecekse yaptır hayatım.evet msj geliyor.ben de fitile devam ediyorum.sanırım bu fitiller hamileliğin ilk 3 ayı kullanılıyor.

vay bee demek öyle kıslar kimse benim sorunumla ilgilenmiyor sonucumda sizi ilgilendirmiyor herhalde 2 gündür bir soru sordum bir allahın kulu demedi şu kıza bir cevap yazalımda morali yerine gelsin.... ((((

vay Bee Demek öyle Kıslar Kimse Benim Sorunumla Ilgilenmiyor Sonucumda Sizi Ilgilendirmiyor Herhalde 2 Gündür Bir Soru Sordum Bir Allahın Kulu Demedi şu Kıza Bir Cevap Yazalımda Morali Yerine Gelsin.... ((((

Valla Ben De Görmedim..ben Ki Herşeye Nane Oluyorum..bildiğim Bişi Ise çoktan Yazardim ....nedir Soru?????

sorum buydu işte dünde yazmıştım belki gözden kaçmıştır diye bugün yine yazayım dedim ama cevap göremeyince çok alındım bu aralar herşeye kızar ve alınır oldum ne bileyim

sorum buydu işte dünde yazmıştım belki gözden kaçmıştır diye bugün yine yazayım dedim ama cevap göremeyince çok alındım bu aralar herşeye kızar ve alınır oldum ne bileyim

merhaba kederli moralini bozma canım yaa çok hassas dönemdesin biliyorum ama relax olmalısın kaçıncı günündesin sonuç almaya azmı kaldı? biraz rahatla canım yaa..yerimseniben

hayırlı ve sevinçli haberleri almaya az kalmış..şimdii yapman gerekenler.. biliyosun tabii de.. herşeyden önce allahtan hayırlı ve sağlıklı bebekler iste bol dua et canım.. ALLAH büyük elbet bizim için en iyisini verir . bende senin için dua edicem ..stres yapma tamammı kendine iyi bak tatlım..

stresli bir dönemden geçiyorsun alınganlık yapman çok normal canım.ben böle bişey yaşamadım hiç. evet jel geri geliyor ama kanamayla birlikte değil. benim hiç kanamam olmadı zaten. ama herkesin bünyesi bir değil. kanaması olan ve hamile kalan çok kişi var kanamanın jelle alakası yoktur. jel herkeste geri gelirr. vücut yarayanı alıp fazlasını atıyormuş dışarı.sakın canını sıkma kasık ağrısıdaherkeste olur. senin adetin ne zamana denk geliyor?

pınk rose saol canım allah gönlüne göre versin, işte böyle mesajlar bekliyorudum arkadaşladan bana yazılacak olumlu bir kelime bile beni umutlandırıyor saol canım:)))

canım sadece bugün sabah geldi zaten ondan sonra gelmedi ama her ay yaşadığım adet sancılarım dünden beri var adet tarihim test olacağım güne denk geliyor cevabın için saol:))))

canım sadece bugün sabah geldi zaten ondan sonra gelmedi ama her ay yaşadığım adet sancılarım dünden beri var adet tarihim test olacağım güne denk geliyor cevabın için saol:))))

rica ederim canım. hepimiz aynı yollardan geçiyoruz tabiki bildiklerimizi paylaşmalıyız elimizden geldiğince.dediğim gibi sancı mutlaka olur onu dert etme.kanama içinde yerleşme kanaması oluyormuş seninkide öle bişeydir inşallah bebişlerin sana tutunuyordur sımsıkı....

allah sesini duysun canım inan o kadar çok istiyorum ki bir bebeğimin olmasını anlatamam senağlama

bugün transferimin 7. günü sonucum 23 haziranda canım

kederli sakin olmam hem senin hem de bebek için gerekli canım.Bu dönemde jelin geri gelmesi önemli değil benimde test ve tsetten 1 gün önce simsiyah gelmişti.kanla gelmesi içeride bir tutunmanın söz konusu olduğu anlamına gelebilir ama yatman münkün olduğunca sakın olman gerekli.
siyahlık durumun için bana tutunma kanaması olabileceği ve dışarı çıkmadığı için içeride kalıp pıhtılaşıp kaldığını jelin bunu emdiğini ve test günü hem de adet günü bunun gelmesinin normal olduğu söylendi.ayrıca bu durum için lütfen dr ara, durumunu anlat sana yardımcı olacaktır.

hayatım benim kanamam olmadı...ancak senin dediğinde kanama dğeil lekelenme anladığım kadarıyla..biliyorsun yerleşme kanaması diye bişi var ve bu genelde 7-8. günlerde oluyor...bunun dışında adet sancısı gibi hisler testin pozitif çıksa bile devam ediyormuş..doktorum söyledi...eğer adet olacakmışsınız gibi belirtileriniz olursa panik yapmayın dedi..sende panik yapma hemencecik..bu arada doktorunu aradın mı?? durumdan bahsettin mi?? onlara mutlaka haber vermen gerekiyor bu tip durumlarda..onlar seni bizden daha çok aydınlatacaklardır hayatım...ama sorun yokmuş gibi duruyor...içini ferah tut...bence kocaman bir kap dondurma ye balkona çıkıp da...yazın tadını çıkar...asla ve asla olumsuz düşünme....

canım dr umu aramadım arama gereği duymadım aslında çünkü ilk denememde de öyle olduğunda dr umu aramıştım bana tutunma kanaması demişti şimdi yine aynı şeyi söyliyeceğini biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…