Nestlecim..öpüyorum Seni Hayatim..misafirlerim Gelecekte Biraz Eve çeki Düzen Veriyordum..arada Yaziyorum.unuturmuyum Aşk Olsun!!!!!
mesela üçüz oldu..Bir süre 3.sünün kendini yok etmesini bekliyorsun ..etmezse nasıl müdahale ediyor doktorlar..
benim özel mesajlar geliyo mu sana mı şekerim???? sen fitil kullanmaya devam ediyo musun...ben tekrar bir kan testi yaptırayım diyorum...bakalım sürüyo mu gebelik diye...
vay bee demek öyle kıslar kimse benim sorunumla ilgilenmiyor sonucumda sizi ilgilendirmiyor herhalde 2 gündür bir soru sordum bir allahın kulu demedi şu kıza bir cevap yazalımda morali yerine gelsin....((((
vay Bee Demek öyle Kıslar Kimse Benim Sorunumla Ilgilenmiyor Sonucumda Sizi Ilgilendirmiyor Herhalde 2 Gündür Bir Soru Sordum Bir Allahın Kulu Demedi şu Kıza Bir Cevap Yazalımda Morali Yerine Gelsin....((((
sorum buydu işte dünde yazmıştım belki gözden kaçmıştır diye bugün yine yazayım dedim ama cevap göremeyince çok alındım bu aralar herşeye kızar ve alınır oldum ne bileyimkızlar benim düne kadar jelim pambe olarak geri çıkıyordu ama bu sabah pütür pütür kanla karışık çıktı hem adet sancılarımda başladı bacaklarımda çok ağrıyor bide sağ kasığımda bir dolgunluk hissi var yine negatif sonuç alacam diye çok korkuyorum bu benim 2. denemem ve bu seferde olmazsa yıkılırım sizin belirtileriniz nasıldı anlatın biraz benim morale çok ihtiyacım var((
sorum buydu işte dünde yazmıştım belki gözden kaçmıştır diye bugün yine yazayım dedim ama cevap göremeyince çok alındım bu aralar herşeye kızar ve alınır oldum ne bileyim
sorum buydu işte dünde yazmıştım belki gözden kaçmıştır diye bugün yine yazayım dedim ama cevap göremeyince çok alındım bu aralar herşeye kızar ve alınır oldum ne bileyim
canım sadece bugün sabah geldi zaten ondan sonra gelmedi ama her ay yaşadığım adet sancılarım dünden beri var adet tarihim test olacağım güne denk geliyor cevabın için saol:))))stresli bir dönemden geçiyorsun alınganlık yapman çok normal canım.ben böle bişey yaşamadım hiç. evet jel geri geliyor ama kanamayla birlikte değil. benim hiç kanamam olmadı zaten. ama herkesin bünyesi bir değil. kanaması olan ve hamile kalan çok kişi var kanamanın jelle alakası yoktur. jel herkeste geri gelirr. vücut yarayanı alıp fazlasını atıyormuş dışarı.sakın canını sıkma kasık ağrısıdaherkeste olur. senin adetin ne zamana denk geliyor?
canım sadece bugün sabah geldi zaten ondan sonra gelmedi ama her ay yaşadığım adet sancılarım dünden beri var adet tarihim test olacağım güne denk geliyor cevabın için saol:))))
allah sesini duysun canım inan o kadar çok istiyorum ki bir bebeğimin olmasını anlatamam senağlamarica ederim canım. hepimiz aynı yollardan geçiyoruz tabiki bildiklerimizi paylaşmalıyız elimizden geldiğince.dediğim gibi sancı mutlaka olur onu dert etme.kanama içinde yerleşme kanaması oluyormuş seninkide öle bişeydir inşallah bebişlerin sana tutunuyordur sımsıkı....
bugün transferimin 7. günü sonucum 23 haziranda canım
canım dr umu aramadım arama gereği duymadım aslında çünkü ilk denememde de öyle olduğunda dr umu aramıştım bana tutunma kanaması demişti şimdi yine aynı şeyi söyliyeceğini biliyorumkederli sakin olmam hem senin hem de bebek için gerekli canım.Bu dönemde jelin geri gelmesi önemli değil benimde test ve tsetten 1 gün önce simsiyah gelmişti.kanla gelmesi içeride bir tutunmanın söz konusu olduğu anlamına gelebilir ama yatman münkün olduğunca sakın olman gerekli.
siyahlık durumun için bana tutunma kanaması olabileceği ve dışarı çıkmadığı için içeride kalıp pıhtılaşıp kaldığını jelin bunu emdiğini ve test günü hem de adet günü bunun gelmesinin normal olduğu söylendi.ayrıca bu durum için lütfen dr ara, durumunu anlat sana yardımcı olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?