Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

daha dıogrumadım ben kızlar burdayım kuzicim bnei merak etmişsin netimde sorun var giremiyorum komşudan yazıyorum sizlere haftaya gelecegim inşaallah öptüm sizleri

canım inşallah tutunmuş gözüküyor seninkiler:içelim:a.s.

canım iyi haberlerle gelmeni bekliyorum merakla

amazon1981 ,aktuel ve emelce34 hepinize güzel haberler vermeyi allahım nasip etsin sizin mutluluğunuz tanımasamda beni çok mutlu ediyo

kıslar allah yardımcınız olsun inş inş bugun sonuc alacaklar hamısım dıye bagıra bagıra gelırler bekleyenlerde olumlu sonuclarını gunlerınde hamısler gıbı bagırarak gelsınler inş hepınızın ıkızı olsun ıns bunlarda ıkız bebeklerınız hadı bakalım bende tup bebek yaptırdım dusukle sonuclandı 2aydır dınlenıyorum bu ayda olmazsa tekrar denıycem cunku bende bısey cıkmadı dr bıraz deneyelım dedıya hayırlısı inşjeyyar

umut umut umut hep umut..valla kendi sonucummuş gibi bekliyorum amazon...içimde olumlu gibi bir his var...dilerim allahtan herşey gönlüne göre olsun...bizleri habersiz bırakma..bak sana da söylüyorum baktın ki negatif en fazla 4-5 saat üzülüp sonra hemen toparlanıyorsun...allah sağlık verdikçe deneyeceğiz....umutsuzluk hiç yok..her şerde hayır vardır hiç unutma..ama dediğim gibi olumlu hissediyorummm...hadi bismillah senle ilk güzel haberi almaya başlayalım bu ay....

daha dıogrumadım ben kızlar burdayım kuzicim bnei merak etmişsin netimde sorun var giremiyorum komşudan yazıyorum sizlere haftaya gelecegim inşaallah öptüm sizleri
canım benim seni çok özledik hepimiz yaa nerelerdesin geri gel artık senin o moral veren mesajlarına ihtiyacım var :1hug:

bugün test yaptıracak anne adayları allahtan hepinizin hayırlı haberlerle gelmesini dili,yorum inş. hamileyim diye burda o sevinci bizimle paylasıp bizlerede umut olucaksınız bolllll boollllll sanslar....... güzel hayırlı haberlerle iiiiiiiinnnnşşşşşşşşşşşş.........

hamile kalmayı bekleyen arkadaşlar inşallah olumlu sonuc hayırlı haber alırsınız bende lucrine basladım allah hepimizin yardımcısı olsun anatoliada yaptıran arkadaslar varmı bana bilgi verebilirmisiniz

inşallah ben daha evdeyim birazdan çıkacaz, umarım güzel sonuçlar yazarım ama ben umutsuz hisediyom sanki geçen yaşadıklarımın ayısı aynı senoryo neyse tutmamışsa bugün yüzmeye gidecezzzz akşama haberler

aktuelcim inşallah sonucun pozitif olurda yüzmeye falan gidemezsin inşallah

sevgili arkadaşlar merhaba inşallah size moral olurum 22 mayıs transfer yapılmıştı ve dün test günümdü sonuç pozitif yani ben hamileyim:sm_cool: çok heyecanlıyım moralinizi yüksek tutun bu çok zor biliyorum hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin. benim gögüs ağrısı, bel ağrısı ve kasık ağrısı oldu halada devam ediyor hepiniz için çok dua edicek sevgiyle kalın

Gözün aydın hayatım, darısı başımızaaaa :) İnşallah sağlıklı, sorunsuz ve huzurlu bir hamilelik geçirir bebişini kucağına alırsın....

hayatım a.s. gözünaydın olsun... :sm_cool::dance::dance: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... İnşallah Allah bizede nasip eder ve müjdeli haber veririz...:asigim:

pelly1 iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Allah en kısa zamanda hepinize nasip etsin çok çok dua edicem sizin için

güışığı sana da çok çok teşekkürler canım çok mutluyum buğün herşey daha güzel görünüyor gözüme Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah müjdeli haberi bekliyorum

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, darısı buradan birbirine dualarını esirgemeyen arkadaşlara olsun inşallah, AMİNNNNNNNNNNN

gözün aydın tebrikler allah tamamınada erdirsin rabbim biz isteyenlerede versin

hepinize ne kadar teşekkür etsem az düşünceleriniz için evet hepimiz aynı gemideyiz birbirimizin ne hissettiğini iyi biliyoruz çok uzatmayayım test sonucum 173 pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…