akyam senin transferin de hayırlı olsun canım.panik yok.ne kadar az düşünürseniz o kadar iyi....sakinnnnnnnn
çok tşk ederim, yatmak ve beklemek çooook zor
AKTUEL canım okudum ben zaten bir çoğunu yapıyorum ama çakşır otu ne işe yarıyor onu bilmiyorum nettede faydasını bulamadım hayıt tohumu kullanıyorum bal tarçın çörek otu kullanıyorum adaçayı yumurtlama zamanına kadar biraz kullandım çakşır otu ne işe yarıyor bilen varmı benim durumum erken menopoz yumurtalarım küçülmüş adet olamıyorum ayşenur muydu siteye girmeye devam ediyormu acaba ondaki durum neydi böylemi hamile kaldı bana yazabilirmi o zaman bu yazımı okursa cvp bekliyorum akşam aldım sonucumu negatif çıktı hamile değilim çok ağladım gözlerim şişti kendime işe veremiyorum nasıl olacak bilmiyorum eşim diyor hemen tüp bebek yapamayız maddi anlamda ancak aralık gibi olabilir taksitlerimiz var birde aşılama için kredi çekmişti bende vakit kaybetmekten korkuyorum bilmiyorum ne olacak yani
Merhaba canım, ben 2007 yılında negatif sonuçlanan 3 denemeden sonra bu yıl 4. denemede hayırlısı ile hamile kaldım,
benim sorunum yaşımdan dolayo yumurta sayısı ve kalitesinin düşmesi idi,
çakşır otunu tv den bir bitki uzmanı tavsiye ettiği için tedaviden önce 2 ay kadar tedavi sırasında da içtim,
birde hayıt suyu içtim,
şifa Allahtan ben şifa buldum,
dr tedavi sırasında bu kadar iyi yumurtalık rezervi varken neden kısa protokol uygulandı? demişti
canım ne güzel,hayırlı olsun bebişin,benimde yumurta sayısında sorun varsenağlama,ne güzel böyle hamile haberleri almak,peki canım fsh kaçtı,benim 10,04
arkadaşlar bugün keseyi gördük çok şükür.1 tanecik bebeğim.2 hafta sonra da kalp atışını duymak için çağırdı doktorum.Allah'ım hepinize nasip etsin canlarım..
AYŞENUR AMİNE SU canım senin yaşın kaç sen peki adet olabiliyormuydun ben ilaçla adet görebiliyorum fsh benim 45 çıktı bende içsem çakşır otu işe yararmı acaba nasıl içiyorsun onu aç karnınamı taok karnamı günde kaç defa ve nasıl yapıyorsun bu çakşır otunu nasıl hazırlıyorsun yazarmısın bana DHEA O NEDİR PEKİ ECZANEDENMI ALINIYOR İLAÇMI NE İŞE YARIYOR BUNLARI YAZABİLİRMİSİN CEVP BEKLİYORUM CANIM BİLİYORSAN ÇAKŞIR OTU NE İŞE YARIYOR NASIL KULLANICAM BİRDE DHEA NE İŞE YARIYOR NERDEN BULUCAM NASIL KULLANICAM
benimde sonuc 6agustos sadece tek embirio transfer edildi doktor sansimin cok dusuk oldugunu soyluyor beklemekten baska care yok allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin
inşallah Allahım bizlere de nasip eder.hayırlı olsun canım.inşallah kalp atışlarını da duyarsın kucağına da alırsın....
canım olsun bitanesik bize yeter,moralini yüksek tutmaya çalış,bakarsın hamiş olursun,Allah yardımcın olsun canım,hayırlısıyla en tez zamanda bebeklerimize kavuştursun,seninde pozitif haberini alırız inşşşşşşşşşşallahhhhhhhhhha.s.
benimde sonuc 6agustos sadece tek embirio transfer edildi doktor sansimin cok dusuk oldugunu soyluyor beklemekten baska care yok allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?