Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

çok tşk ederim, yatmak ve beklemek çooook zor

bence de ama ne yapalım katlanıcaz.benim de transferden sonraki 6. günüm bugün.ilk gün çok yattım ama artık oturuyorum,uzanıyorum,evin içinde yürüyorum.hakkımızda hayırlısı inşallah yüzümüz güler...

Merhaba canım, ben 2007 yılında negatif sonuçlanan 3 denemeden sonra bu yıl 4. denemede hayırlısı ile hamile kaldım,
benim sorunum yaşımdan dolayo yumurta sayısı ve kalitesinin düşmesi idi,
çakşır otunu tv den bir bitki uzmanı tavsiye ettiği için tedaviden önce 2 ay kadar tedavi sırasında da içtim,
birde hayıt suyu içtim,
şifa Allahtan ben şifa buldum,
dr tedavi sırasında bu kadar iyi yumurtalık rezervi varken neden kısa protokol uygulandı? demişti

arkadaşlar bugün keseyi gördük çok şükür.1 tanecik bebeğim.2 hafta sonra da kalp atışını duymak için çağırdı doktorum.Allah'ım hepinize nasip etsin canlarım..

canım ne güzel,hayırlı olsun bebişin,benimde yumurta sayısında sorun varsenağlama,ne güzel böyle hamile haberleri almak,peki canım fsh kaçtı,benim 10,04

canım ne güzel,hayırlı olsun bebişin,benimde yumurta sayısında sorun varsenağlama,ne güzel böyle hamile haberleri almak,peki canım fsh kaçtı,benim 10,04

Canım fsh kaçtı bilmiyorum, dr bir sorun olsaydı bilgi verirdi galiba,
yalnız genetik testlerimiz 3. denemeden sonra yapıldı,
bizim asıl sorun ise eşimin sperm eksikliği idi,
tabi yıllar sonra yaş ilerlediği için yumurta rezervim de azalmıştı,
hayıt suyu yumurtalıkları gençleştiriyormuş diye öğrendim, tadı çok kötü ama içilebilir,
ben 2 ayda 5 şişe içtim,
birde DHEA içen arkadaşlar vara.s

arkadaşlar bugün keseyi gördük çok şükür.1 tanecik bebeğim.2 hafta sonra da kalp atışını duymak için çağırdı doktorum.Allah'ım hepinize nasip etsin canlarım..

inşallah Allahım bizlere de nasip eder.hayırlı olsun canım.inşallah kalp atışlarını da duyarsın kucağına da alırsın....

AYŞENUR AMİNE SU canım senin yaşın kaç sen peki adet olabiliyormuydun ben ilaçla adet görebiliyorum fsh benim 45 çıktı bende içsem çakşır otu işe yararmı acaba nasıl içiyorsun onu aç karnınamı taok karnamı günde kaç defa ve nasıl yapıyorsun bu çakşır otunu nasıl hazırlıyorsun yazarmısın bana DHEA O NEDİR PEKİ ECZANEDENMI ALINIYOR İLAÇMI NE İŞE YARIYOR BUNLARI YAZABİLİRMİSİN CEVP BEKLİYORUM CANIM BİLİYORSAN ÇAKŞIR OTU NE İŞE YARIYOR NASIL KULLANICAM BİRDE DHEA NE İŞE YARIYOR NERDEN BULUCAM NASIL KULLANICAM

AYŞENUR AMİNE SU canım sana aşılamamı tüp bebekmi yapıldı 3 defa olmadı yazmaşsın 4.ünde oldu bunların hepsi aşılamamıydı tüp bebekmiydi acaba

benim yaşım 38,
7 yıl önce tüp bebekle ilk deneme de bir kızım oldu şimdi okula başlayacak İnşallah,
ama geçen yıl ki denemeler başarısız dı çünkü yaşım 37 olmuştu,
bu bitkileri bu yıl kk ile tanışınca buradan öğrendim ve kullandım,
çakşır otu aktardan çekilmiş olarak alabilirsin, 300 gr 2 ay için yeterli olur ,
çakşırı ben civan perçemi ile birlikte içtim,
birer tatlı kaşığı bir su bardağına koy , üzerine kaynamış su ilave et ve 10 dakika dinlendir,bal ile tatlandır ve iç, tatlandırmadan da içilebilir, tok karna günde 3 kez,
hayıt suyu da aktarda satılır, 1/4 hayıt suyunu çay bardağına koyup üzerini su ile tamamla,
günde 2-3 kez tok karna iç,
çakşır ve hayıt suyu yumurtalıkları gençleştirmek, daha fazla yumurta elde etmek için kullanılıyor
DHEA Bonadea diye bir arkadaş var forumlarda ona sorarsan daha iyi tarif edebilir,
ben onu kullanmadım,
bu bitkileri ben ondan öğrenip içmiştim,
ben birde çekilmiş çörekotu ve bal karışımı sabahları aç karna yedim
ayrıca 3 ay harnup pekmazi içtim
TÜM BUNLARI TEDAVİDEN 2-3 AY ÖNCEDEN BAŞLADIM

bende çörek otu ve bal karışımını yaptım ve hayıt suyunu içiyorum adaçayınada başladım ama yumurtlama zamanına kadar sanırım o o aralar bırakıyorum işte yalnız çörek otunu nasıl çektirdin ben robotta yaptım toz haline gelmedi sadece biraz ufaldı sen nasıl yaptın birde bu dhea damı aktarlardan alınıyor bitkimi buda hayıt gibi çakşır gibi

benimde sonuc 6agustos sadece tek embirio transfer edildi doktor sansimin cok dusuk oldugunu soyluyor beklemekten baska care yok allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin

benimde sonuc 6agustos sadece tek embirio transfer edildi doktor sansimin cok dusuk oldugunu soyluyor beklemekten baska care yok allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin

canım olsun bitanesik bize yeter,moralini yüksek tutmaya çalış,bakarsın hamiş olursun,Allah yardımcın olsun canım,hayırlısıyla en tez zamanda bebeklerimize kavuştursun,seninde pozitif haberini alırız inşşşşşşşşşşallahhhhhhhhhha.s.

cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin hepimizin insallah
a.s.a.s.

canım transferin hayırlı olsunn hiç kendini üzme benimde 3 tane embriyo transfer edildi ama malesefki benimde kalitesiz ve dr hiç ümit vermedi 30 temmuz da sonuç alacagımm ama napalımm tek caremiz dua edip beklemek allah hakkmızda hayırlısı ne ise onu nasip edecek zaten.... inşallah bebişini kucagına alırsın canımmm :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…