Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

inşallah kuzi.
çorap giyoyorum bu sıcakta zaten.yanıyorum valla adana çoook feciiiii.yatıyorum oturuyorum.sağolsun annem iş yaptırmıyor.Bi de bebişim olsa daha ne isterim di mi yaaa :1rolleyes:

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin inşallah, ooooh keyfin iyi anneciğin yanında tadını çıkar valla :içelim:

Hülyacığım , ben adaçayı içmedim, adaçayı tedavi sırasında içilmiyor, bence bunu içme
çakşır otunu tv den bir bitki uzmanı tavsiye ettiği için 2 ay kadar içtim günde 3 kez tok karna 1 yemek kaşığı otu bir bardak sıcak su ile 10 dakika demledim ve bal ile tatlandırdım,
hayıt suyunu 1,5 ay kadar içtim, sabah akşam üzerindeki tarife göre tok karna,
bu ikisini de tedavi sırasında da kullandım, ilaçlarla birlikte,
çörekotu bal karışımını sabah aç karna 1 kaşık yedim,
birde 3 ay kadar harnup pekmezi içtim ,:lepi::CüvCüv:

Sagol arkadasim verdigin tarileri uygulayacagim malzemeleri aldim zaten aktuelde yazdi sagolsun bana kaybettim ve tekrar ulasamamistim.Cok tesekkur ederim.Sifa Allahtan insallah bizlerede yarar.

kızlar bana da dua edin pazar transferim yapıldı.Embriyolar 2. kalite pek umudum yok ama işte umut etmek istiyorum........

moralini hiç bozma...bana 4 embriyo transfer edildi...2. ve 3. kaliteydiler....ve şu an hamileyim....bunun 1. kalitesi filan hikaye canım...tutunacak çocuk tutunuyor..nasipse olacaktır hiç merak etme....

canım umarım iyisindir...daha güzel günler seni bekliyor olacak...moralini yüksek tut olur mu? allah herşeyin hayırlısını nasip etsin cümlemize...kendine iyi bak arkadaşım...

canım herşeyin hayırlısı olsun denir,,zamanı geldiğinde sende başaracaksın anne olmayı bunu tüm kalbimle diliyorum ALLAH yardımcın olsun bundan sonra bebeişlerine kavuşursun inşallah canıma.s.

evet canım haklısın ama işte kalite düşük olunca baştan kaybetmişim gibi geliyor ne bileyim.....yine de Allah tan ümit kesilmez.İnşallah benim de bebişlerim olur.

Canım bende senin gibi düşünmüştüm 2. kaliteydi embriyolar kötü psikolojiyle başlamıştım ama tuttu hiç kendini üzme olur İnşallah.:lepi:

kayıplardan sonra insan ister istemez bir boşluğa giriyor.Çünki bu amaca o denli bağlanmışsındır ki sanki dünya sadece bu amaç etrafında dönüyor.Tabi ki bu kaybın üzüntünün ve şaşkınlığın psikolojik yanı...
Benim şu an pek anlatacak bir şeyim kalmadı..Kanamalarım çok az ağrım da sızım da yok..Çok şükür..Beynimden türlü türlü düşünceler ve yaşadıklarımın an an kare kare halleri geçiyor.Karmakarışık bir hal yani...

Nestlecim nasılsın arkadaşım hamileilk nasıl..Ulturasona girdin mi tekrar.Allah sağlıkla mutlulukla yaşatsın hamileliğini inşallah...

canım nasıl olayım...dün tatilden döndük...çamaşır filan bir dolu iş.....dün dönünce doktora gittik tekrar...herşey yolunda şimdilik...2 hafta sonra 2 li test yapılacak işte...ama hep endişe hali var üzerimde...inşallah sonumuz hayırlı olur...sen de kendine dikkat et olur mu??? ayaklarını üşütme bu aralar....enfeksiyona karşı dikkatli ol...moralini yüksek tut...karı/koca biraz keyfinize bakın...sonra zaten herşey yoluna girecek canım....

moralini hiç bozma...bana 4 embriyo transfer edildi...2. ve 3. kaliteydiler....ve şu an hamileyim....bunun 1. kalitesi filan hikaye canım...tutunacak çocuk tutunuyor..nasipse olacaktır hiç merak etme....

hakılısın canım ama işte.bu 4. denemem yoruldum artık.Allahım inşallah bana da nasip eder.
sen nasılsın şikayetin falan var mı?diyet nasıl gidiyor.Allah sana da sabır versin canım hem bebişle hem diyetle uğraşıyorsun....

aaa seybaycim simdi okudum cok uzuldum bilmiyordum canim...Allah birdaha verir insallah...tekrar ne zaman yaptirmayi dusunuyorsun tup bebek???

10 gün önce 2.muayeneye gittiğimde dördüzlerimin 10 haftalıkken kalpleri durmuş.çok acı ve psikolojik olarak bir yıkımdı bizim için.geçen salı kürtaj oldum..2 gündür iyiyim....

Maddi ve manevi kolay olmayacak ikinci bizim için.Ama Allah büyük....

Önce rahim bir toparlasın 1-2 ay adet geçireyim...Sonra nasipse belki kışa düşünürüz...

kızlar bana da dua edin pazar transferim yapıldı.Embriyolar 2. kalite pek umudum yok ama işte umut etmek istiyorum........

Hayırlı olsun transferin ,hiç düşünme sen kalitelerini falan boşver.Sonuca bak.İnşallah herşey yolunda gidecek ,bu sefer yüzünü güldürecek Allah.:1hug:

mehaycım bak seybay burada.aktüelin kanaması da durmuş fakat bol bol dinleniyor.
ayyy sevindim canim yaa...

canim herseyin hayirlisi....bakarsin ikinciye kendiliginden hamile kalirsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…