Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

selam kızlar

kış ne zaman gelecek yaaaaaa, valla piştim.Arkadaşlar bu aralarda sıkıntılı günler yaşadım daha doğrusu psikoloji bir aşağı bir yukarı dengemi kaybettim.Herşey ve herkes üstüme geliyor sanki eşim, kayınvalidem ,annem biri bitip biri başlıyor .Herkes kendi hayatını yaşıyor .karar verdim .
takmayacağım artık lekelenmeler bitti son 3-4 gündür iyi.Yalnız benim karnım fırladı geriliyor ya.
hala inanamıyorum.içimden canımdan ve kanımdan beslenen bana bağımlı bebekler var.
dr kontrolu geçiktirdi.Çünkü yol uzak ve kullandığım kanı sulandırıcı özel iğneden dolayı bir hafta daha beklemem gerektiğini söyledi.Genelde İndirgeme yaşayan annelerde olan birşey miş bu kimi uzun kimi kısa sürüyormuş.
Bebeklerin durumu için burada dr gidebilirim ama kontrole girmek istemiyorum.dr umu bekleyeceğim farklı bir şey söylemesimden yada yalnış birşey yapmaktan korkuyorum.Çünkü geçen zamnalarda yaşadım bunu.Gerçeklerden kaçamam ama dr um iki durumu söyledi .birincisi diğeri ndirgenen bebek direnerek geç bırakıyor kendini , rahim duvarının içine yapışması sırasında kese ve kese dışında oluşan kanamalar olabiliyor.kan içeride toplanıp zamanla jel onu emerek onları dışarıya çıkarıyor .Kullandığımız jelin böyle bir özelliği varmış.Diğer bebeklerin gelişmini etkileyecek bir durum yaşanması beklenemiyor ama .Normal gebeliklerde ve diğer çoğul bebeliklerde bile ikili başlayan gebelikler teke düşebilir ve hatta bitebilirmiş beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok .ilaçlar, ıshırat, pozitif düşünme dışında.
bebeklere birşey olmuşsa bile en az duruma göre beklenilip kendiliğinden düşmesini beklemek gerekiyormuş.Olmazsa bile cerrahhi müdale en son seçenek denildi.Bunu canım arkadaşımız seybay yaşamıştı.Çoğulda bunu beklemek zorundayız.Kaderimde ne varsa onu yaşayacağım alın yazısı bu inşallah iyidirler arada farklı karnımda yerlerde iğne batması oluyor.Sanki içimde metal varmışta garip bir şey biz burdayızmı diyorlar ne...

aktüel cim selam canım,bencede drunu dinlemelisin,ne yapman gerektiğini en iyi o söyleyebilir. bebişlerin sana mesaj atıyor bence onlara sevdiğini söyle konuş faydası olucaktır.Yüce Mevlam yardımcın olsun hayırlısıyla kavuş onlara İNŞALLAH canım,seni ve bebişleri öpüyorum sevgiyle kalın

inş kotu bısey yoktur kendıne dıkkat et cogul gebelıkte olurmus bu arada kac haftalık oldular ya allahım sag salım kucagınada almayı nasıp etsın inş saglıcakla

aktüelcim bebeklerim beni bıraktı ama ben sizi bırakmadım.Burada okuduklarımla moral buluyor hamilelik haberini bekleyen arkadaşların heyecanına ortak oluyorum..Heyecanla hamile kaldığım gün geliyor aklıma..

Canım benim..Dilerim müdahalesiz sağlıkla gelişir bebeklerin..Tabi ki endişeler hiç bitmiyor..Pozitif olmaya çalışıyoruz ama tedirginliklerimizde sürüyor ister istemez..Senin bebeğini indirgediğin gün yazını okumuştum.Üzülmüştüm bir canı feda etmek zorunda kalmana..Ne bilirdim ki..o gün de içimde olup bitenleri..Meğer bebeklerimde bana veda ediyorlarmış...

Hayat iyi ya da kötü bir şekilde yaşanıyor..Ben de testlerimi yaptıracağım günü bekliyorum..Sanırım ramazan sonrasında testlerden olumsuz bir netice almazsam dondurulmuşlarımı transfer ettiricem nasipse..Sen o zaman yolu yarılamış hatta 5-6 aylık olmuş olursun..Hakkında hayırlısı arkadaşım..

Karnın geriliyormuş...Gerilsin gerilsin..Bu güzel günler eline geçmez bi daha..Doyasıya yaşa..Sağlıkla kal hayatım..

BONEDEA hangi forumda canım bu forumdamı hala giriyormu ben bulamadım

Bonadea yeni denemesine başladı bir önceki sayfaya da bakabilirsin, yani hala devam ediyor,
DHEA sanırım hap eczaneden alınıyor,
dediğim gibi ben kullanmadım,
bir de bu bitki ve ilaçları netten araştırıp kafana yatarsa kullanmanı tavsiye ederim,
çörekotunu çekilmiş olarak aldım, aktarlarda var canıma.s.a.s.

benimde sonuc 6agustos sadece tek embirio transfer edildi doktor sansimin cok dusuk oldugunu soyluyor beklemekten baska care yok allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin

geçen yıl birlikte tedavi gördüğümüz bir arkadaşa 9 hücreli bir emriyo transfer ettiler ve hamile kalmıştı,
Allahtan ümit kesilmez, hayırlı olur İnşallah:teytey:

geçen yıl birlikte tedavi gördüğümüz bir arkadaşa 9 hücreli bir emriyo transfer ettiler ve hamile kalmıştı,
Allahtan ümit kesilmez, hayırlı olur İnşallah:teytey:

canim elbette allahtan umit kesilmez ama benim 4vyumurtadan ucu dagildi transfer ettikleriyse sadece iki hucreliymis cogalmamis ama dagilmamista doktor belliyor dedi pazartesi alindi persembe transfer edildi 2 hucreli oldugu icin istersen yapmayalim dediler ama ben genede denemek istedim dagilmadi gi icin belki tutat dedim herseyin hayirlisi tabia.s.a.s.a.s.

aktüelcim iyi olmana çok sevindim...herşey yolunda görünüyo....kız ne kışı...daha 10 gün anca tatil yaptım....kurtlar kaldı içimde...acele etme...kış da gelecek nasıl olsa...sen tatil yerindesin tabi sıktı seni deniz-güneş-kum...hainnnnnnnnnn.....bak zaten diyetteyim...çok tehlikeliyim ona göre:)))) kocam öyle diyo, anladım ki dünyadaki en tehlikeli kadın diyet yapan hamile kadın diyolaelaelaelaelae....canım doktor sonuçlarını yazmayı unutma....kendine dikkat et....

aktuel nasılsın?
ne zamandır sana yazmak istiyorum ,fırsat bulamadım,
bu hafta sonu ben de kontrole gideceğim, çok endişeli ve korku içerisindeyim,
bebeklerin birinin kalbi durmuştu 3 hafta önce, diğeri iyi idi dr 3 hafta sonra gel demişti, ama bu sıkıntılar beni öldürecek,
2 haftadır bebeğin hareketi yoktu , bu hafta tekrar başladı, İnşallah bir şey yoktur,
senin bebeişler hareket ediyor mu?
karnının aşağısı rahim bölgesinde bir seyrime oluyor mu?
ben sanki kilo verdim? karnım küçüldü gibi ama eşim küçülmedi diyor,
Canım kandilin mübarek, bebeklerin bereketle gelsin İnşallaha.s.a.s.a.s.

Ayşenurcum ikizdi değilmi bebeklerin..Neler duyuyorum üzüldüm ya bebeklerinin birinin kalbi durmuş..
Endişeni çok iyi anlıyorum.Allahım diğer bebeğine can versin sağlıkla nşallah..
Nedir bu endişeler ya..Hamile kalıyoruz..Bebeklerimizin yaşaması için mücadele veriyoruz...Benim 2 hafta oldu bebeklerimi kaybedeli..Biliyorsun herbirinin kalbi durmuştu.Allah kimseye yaşatmasın...Beterinden sakınsın bizleri.
Canım sağlıkla geçirirsin hamileliğini inşallah..

ya merak ediyorum birlikte hamilelik haberlerini aldığımız arkadaşlar AMAZON VE SECE ne yapıyorlar acaba.. kk ya girmiyorlar epeydir..
pellycim seni de unutmadım sen de hep aklımdasın..Günışığı transfer haberini bekliyoruz...

beni unuttun mu anacım????? aşkolsunnnnnnnnnnnnnnnn

slm kızlar. bugün bebeklerimi gördüm çok şükür. tam 3 taneeee...... allahım yardım et...

HEPİNİZİN KANDİLİNİ KUTLARIM. ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ETSİN, TEZ ZAMANDA İSTEYEN HERKESE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR VERSİN İNŞALLAH...AMİNNNNNNNNNN...

kızlar slm,gününüz aydın kandiliniz mübarek olsun..tuubaycım çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin inşallah.

beni unuttun mu anacım????? aşkolsunnnnnnnnnnnnnnnn

NESTLECİM sen unutulur musun hiç...kk ya takılıyom vakit geçirmeye çalışıyom işte.Anam moral bulmak kolay değil şu durumda..yine de kendimi iyi etmeye çalışıyom.
Hamişlik nasıl...canım benim sen 5-6 aylık olduğunda ben tedaviye anca başlarım..Dinlenme dönemimdeyim desem beynim dinlenmiyor ki..Elimde olsa kürtaj olmasaydım rahim şu an altüst olmasaydı dondurulmuşları hemen transfer ettirirdim.Anam sabretmek zorundayım.Bebekleri bir kere karnında taşımanın zevkine varınca insanın yine yine yine hamile kalası geliyor.kıymetini bilin.sağlıkla hamileliğin devam etsin inşallah canım..

Sağlıkla hayırlısıyla hamileliğin daim olur inşallah.Bebeklerinin kıymetini bil..ve kendine dikkat et...

arkadaşlar hepinize merhaba duyduğum haberlere çok üzüldüm SEYBAY haberini duydum çok üzüldüm seni teselli edebilecek söz bulamıyorum RABBİM o kadar büyük ki inşallah seni tekrar sevindirir AKTUEL için de üzüldüm AMİNESU İÇİNDE aslında girip bazen baktım size ama yazmaya fırsat olmadı ben 12. haftadayım dün dr gittim herşey yolunda bu gün ikili test yaptıracağım ben genelde yattım seybay evden hiç çıkmadım yanımda sürekli biri var dr 3 ay çok dikkatli olmalıyız demişti o yüzden hamile kalmış arkadaşlarıda tebrik ediyorum ayrıca bu sıkıntılı zamanında bizleri bile hatırladığın için çok vefalı bir insan olduğunu düşünüyorum
RABBİM bu gece ağzından çıkan duaları Hz Fatımanın Hz haticenin Hz Aişe nin ağzından çıkıyormuş gibi kabul buyursun bütün arkadaşların duaları tevbeleri dilekleri kabul olsun inşallah kandiliniz mubarek olsun

Evet canım ikizdi,
Allahtan hayırlısı ne diyebiliriz ki,
elimizden gelen bir şey yok , bu hafta İnşallah hayırlı bir sonuç alırım,
gerçekten kaybetmek çok zor,Allahım c.c. hepimize sabırlar versin,
Hepinize hayırlı kandillera.s.a.s.a.s.

amazon senin kaç bebek vardı canım?a.s.

Kandilin mübarek, bebişlerin hayırlı uğurlu olsun :1hug:,
Konya da tedavi gördün galiba,
Selçuklu Hastanesinde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…