Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar ben 32 yaşındayım erken mennopoz teşhisi konmuştu bana ben aşılama yaptırdım işte 13 ünde transfer yapıldı bugün belli olacak sonuç kan verdim sabah akşam alıcam eve giderken şimdi işe geldim ama eve gidip birde idrar testi yaptım kendim bugün akşamı bekleyemedim merakımdan tek çizgi çıktı çok üzüldm 1 ay sonra 1 sene olacak evleneli tek yumurtam gelişti ilaçla işte 16 mm olunca çatlattı doktor demek tutmammış çok ümidim kırıldı belkide hiç bebeğim olmayacak benim ağladım 2 aylık yeğenim var onu sevdim biraz işe gelmeden eşimede diyemiyorum idrar testi yaptım sonuç negatif o da heyecanlı akşam kan testi için bugün çok kötü birgün benim için ilk aşılamam ve negatif ben birde adet olamıyorum ilaçla oluyordum çok şansızım ben anladım artık

canım allah yardımcın olsunn ama dur bakalım idrarda zaten belli olmaz şimdi akşam kanı alınca inş pozitif çıkar hemen ümitsizliğe kapılma içini ferah tut allah hayırlı evlat naip etsin inş:teselli:

tatlım herşeyden önce kan testini bir yaptır ondan sonra durum değerlendir bence.
ayrıca umarım gerek kalmaz aşılama ile vakit kaybetme, tüp bebek yöntemi sanırım şansını dahada artıracaktır.

ayşenur nin bu sayfada hülya 35 verdiği bir bitkisel destek yazısı var.
Onu takip et bu belki yardımcı olabilir sana.
umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsın.

kızlar

evdeyim arada bakıyorum sizlere akıcı kanamam yok ama arada jel lekeli gelince moralim bozuluyor, sağ kasığımda hafif bir ağrı var.İğneler ilaçlar valla bağımlı oldum çıktım.Havalar falaket sıcak klimanın altında yaşıyorum valla.O da arada çarpıyor.
randevum ağustosa ertelendi.
Dr um bekleyeceğiz dedi.Diğer bebeklerin durumuna bakılacak.eğer devam ediyorsalar test zamanı .
hayal ettiğim gibi gelişmiyor bu konuda sıkıntılıyım.
hamiş olunca herşey toz pembe olacakmış gibi geliyordu bana , kocam üstüme düşecek ne bileyim.farklı bir mutluluk olacak diye ..Aramızda bunu yaşayanlar var ne güzel.Aileden herkesden bir farklı bir şey duyuyorum.Şımarıklık yapıyo,büyütüyor gibiymişim imali sözler.
ama ben mutsuzum endişe, acabalar , evde kapalı kalmak , kendimi teselli etmeye olumlu düşünmeye çalışsamda başarılı olamıyorum.Belki aldığım fazla hormonlardan mı ne yüklendikçe arıza artıyor.

benimki gibi duygu karmaşası yaşayanlar var mı aranızda?

aktüelcim bu duygu karmaşasını yaşaman çok normal herkez bu tür şeyler hissedebilir insanız nede olsa ilaçlarda biraz etkiliyor olabilir herkese farklı az yada çok etki yapıabiliyorlar canım kendine iyi bak herşey daha iyi olacak ALLAHIN izniyle canım..

arkadaşım bişi diycem...senin doktorun çok geniş...ne ağustosu yahu....senin hemen gidip ultrasona girmen bebeklerin sağlıklı mı görmen lazım...böylece hem endişeni üzerinden atarsın hem de tespit yapılmış olur...eğer bir olumsuzluk varsa senin sağlığın riske girmeden önlem alınabilir...evde neyi bekletiyor bu adam sana???ben senin yerine olsam hemen yarına ondan veya bir başka doktordan randevu alır en azından bebeklerimin kalp atışı var mı gider bir bakarım....sen şimdi milletin ne dediğini ne yaptığını boşver...kendi içini rahatlatmak için hemen söylediğimi yap allah aşkına...benim burda içim içimi yedi...yarına herhangi bir yerden randevu al..git şu bebeklere bir bak kurban olayım....ya bişi olduysa??? ya olmadıysa sen boşuna endişeleniyorsan.....beni dinle derim..iyi haberlerini bekliyoruz canım....

aktüelcim kesinlikle nestleye katılıyorum.hemen gitmelisin doktora. psikolojinin bozuk olmasının nedenlerinden biride bu bence.belirsizlik yani.aynı zaman da bende seninle aynı duyguları yaşadım. hamile kalınca herşey farklı olacak sanıyorsun ama olmuyor.zamanla alışır atlatırsın sen bian önce bu doktor işini hallet. kendinede iyi bak içini ferah tut bebeklerin için psikolojinin iyi olması çok önemli.

AKTUEL canım okudum ben zaten bir çoğunu yapıyorum ama çakşır otu ne işe yarıyor onu bilmiyorum nettede faydasını bulamadım hayıt tohumu kullanıyorum bal tarçın çörek otu kullanıyorum adaçayı yumurtlama zamanına kadar biraz kullandım çakşır otu ne işe yarıyor bilen varmı benim durumum erken menopoz yumurtalarım küçülmüş adet olamıyorum ayşenur muydu siteye girmeye devam ediyormu acaba ondaki durum neydi böylemi hamile kaldı bana yazabilirmi o zaman bu yazımı okursa cvp bekliyorum akşam aldım sonucumu negatif çıktı hamile değilim çok ağladım gözlerim şişti kendime işe veremiyorum nasıl olacak bilmiyorum eşim diyor hemen tüp bebek yapamayız maddi anlamda ancak aralık gibi olabilir taksitlerimiz var birde aşılama için kredi çekmişti bende vakit kaybetmekten korkuyorum bilmiyorum ne olacak yani

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.İlk günler sürekli kaybetme korkusu yaşanıyor.Sen bir de farklı şeyler yaşadın.Yine de hepimizden soğukkanlı olduğunu ve özendirici bir olgunluğa sahip olduğunu düşünüyorum.Bu olgunluktan kaynaklı sanırım ki küçücük bir duygu karmaşasını bile kendine çok görüyorsun.Bunu yaşamandan daha doğal ne olabilir ki.Böyle bir durumda şımarmak bile hakkımız üstelik.

Aktüel doktor randevunun ağustosa kalmasının sebebi yolunun uzun olması ve fazla kıpırdamaman için mi?eğer öyleyse bir seferliğine muğla da iyi bir doktora gidip en azından kalp atışlarını görüp bir rahatlasan olmaz mı?

aktüelcim aynı duygu karmaşasını ben de yaşıyorum. herkes yaşıyordur sanırım çünkü ecza deposu gibi olduk canım... onca iğne, jel, hap... bunların hepsi vücudun doğal dengesini bozuyor tabiki canım. doğal olarak da sıkıntılı günler yaşıyoruz. ben de 3 yıl eşimin baba olacağını duyduğunda nasıl tepki vereceğini düşünüp durdum. nasıl sevineceğini hayal ettim, üstüme düşeceğini filan sanıyordum ama öyle olmadı. hiç hemde. çok seviyor çocukları biliyorum. çok da mutlu ama bizim hissettiklrimizi hissedemiyorlar onlar. daha içlerinde yaşıyorlar heralde. bazen öyle anlar gelyor ki hamile olduğuma sevinemiyorum bile. yaşayamadım yani ben de daha bu mutluluğu inan. o yüzden hiç canını sıkma. hepimiz aynı karmaşık duyguları yaşıyoruz. sen bunları düşünme ve bol bol dinlen emi...

akyam senin transferin de hayırlı olsun canım.panik yok.ne kadar az düşünürseniz o kadar iyi....sakinnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…