Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

a.s.kraliçe 1976 canım neler yaşamışsın ,hayırlısıyla sağlıkla evladına kavuşmanı dilerim çok geçmiş olsun,savaşçı ruhlu oluşunu çok takdir ettim canım ALLAH yar ve yardımcın olsun.:1hug:

inşallah pozitifi alırsın .rabbim sana ve ailene uzun ömürler nasip etsin.zor günler yaşamışın ama hayat devam ediyor. bir daha yaşamaman dileği ile listede hamiş olark görürüz seni ve diğer arkadaşlarımızı.

pazartesi gideceğim ama inan heyacanla endişe içi içe zor be durumumuz,bakalım ne olacak hayırlısı ,inşallah güzel haberlerle döneriz.yol hava çok kötü yazdığın doğru valla eğer doğum bu aylarda olsaydı hakikaten zor .vücud su topluyor zaten aman aman .
rahim ağazı 4 .ayın sonunda dikilecekti ama duruma göre bu seferde olabilir.Konuşacağız bakalım .Sorun şimdi burada iyi bir dr bulmak hakikaten buralarda işi tamamıyle paraya dökmüş durumdalar.Birçok özel hastane ssk ile iplerini koparacak nede olsa yardımcı oluyordu .Arkadaşlara danışıyoruz acilen başımızı birşey gelse ne yapacağız diye.Bilgi ve deneyimli dr , adam gibi utrason kontrolu yapan , doğru yönlendiren zor valla.Buralarını ondan dolayı hiç sevmiyorum ,kısılıp kalıyoruz.Olmazsa doğum için annemin yanına mı gitsem ama bu sefer eşim , ailesi başlayacak.Ailesinin umrunda bile değil ama durum böyle olunca adamı çileden çıkarırlar.Adamlar sizin çocuğunuz olacak bundan sonra masraflarınız olacak diye düşünmesi gerekirken 5 yıldızlı herşey dahil otelde yaşadılar.Fatura bize geldi kol gibi , üstelik şimdi termal istiyorlar. Ne düşüncesiz insanlar ama hatta kocada neyse.Kızmayacağım sinirlenmemem gerek.

seybay nasılsın canım evdesin herhalde ağrı ve kasılma varmı .?
dinlenmeye vucüdunu hazırlamaya bak , zor günler yaşıyorsun ama geçecek .
şimdi aynı korkuları bende yaşıyorum.bakalım pazartesi ne olacak sanırım durumu salı veya çarşamba yazarım .çünkü durum iyi olursa çeşmeye geçmeyi istiyor eşim.Ama ben
ne tatil nede rahat bir havadayım.deve kuşu olup kafamı toprağa sokmak istiyom...
böylece herşeyden uzak olurum diye.ama iinsanız gerçeklerden kaçmak münkün değil.

canım neler yaşamışsın,inan çok duygulandım okurken,ve biz gerçekten hak ediyoruz bebek sahibi olmayı değilmi,tebrik ediyorum canım seni çabalarından,özverilerinden dolayı,Allah inşallah gönlüne göre veriri canım,hamile haberini alırız inşallahh en yakın zamanda,Allah yardımcın olsun

aktuelciğim yarın bende dr gideceğim,
çok endişeli ve heyacanlıyım, ağzım yüzüm yaralarla doldu,
biri geçiyor biri çıkıyor sıkıntıdan,

ay bu nasıl bekleyiş, öleceğim heyecandan,
kalbim daralıyor,
transferle iş bitmiyor, 9 ay böyle mi geçecek?
Allahım yardımcımız olsun,
kalbi olan dayanmaz bu sürece herhalde

Dr dan sonra, tatil iyi bir fikir ,
İnşallah hayırlı haberler alırız hepimizdea.s.:1hug::teytey::dance:

Fiziksel olarak bekleme sürecindeyim ister istemez..Zaman da geçmek bilmiyor ki...Ruhen de insan ara ara geçmişiyle yaşıyor işte...

Pazartesi güzel haberleri alıncaya kadar yüreğin pır pır atacak anlayabiliyorum seni..
Ben mutlu mutlu gitmiştim..Hayal kırıklığına uğradım.İnanıyorum ve ümid ediyorum ki sen endişeli gideceksin ama güzel haberler alacaksın....

Şu tabirini de çok sevdim...Deve kuşu olup kafamı toprağa sokmak...istiyorum..
Tam da şu anki benim ruh halimi anlatıyor....

canım sana bol bol şans ve hayırlı haberler getirsin yarınların...hayırla git ..hayırla gel hayatım..

ayşenurcum dilerim sen de hayırlı ve güzel haberler getireceksin bizlere.....

Ee artık şu endişeleri bir kenara atalım da kızlar...bebeklerinizin hem sağlık hem cinsiyet haberlerini verin artık.....

canım hayırlısı olsun inşallah.nerde yaptırdın tedavini.bende izmir deyim irenbe de yaptırdım.çok şükür 6 haftalık hamileyim.9 ağustosta kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah.

sağol canım inşallah hayırlısı olur, senide tebrik ederim :CüvCüv: darısı başımıza
ben kent hastanesinde yaptırdım tedavimi listemde irenbede yerimseniben vardı ama kent oldu bende 9 ağustosta test yaptırcam bakalım inşallah hayırlı haberlere gelirim

Merhaba canim.Ben de Kentte tedavi goruyorum insallah iyi haberlerini aliriz.

ayşenurcum dilerim sen de hayırlı ve güzel haberler getireceksin bizlere.....

Ee artık şu endişeleri bir kenara atalım da kızlar...bebeklerinizin hem sağlık hem cinsiyet haberlerini verin artık.....

Sabah dr a gittik,
bebeğin durumu iyi görünüyor kıpır kıpır İnşallah,
10 gün sonra gel dedi dr,
ikili test yapılacakmış, İnşallah sağlıklı bir bebek olur, AMİNNNNNNNNN,
diğer kese orda öylece duruyor,
dr doğumda çıkar veya kurur diyor,

Sebaycığım inan çok zor bir süreç bizim hamileliğimiz,
acaba ne oldu? ne olacak? derken hep acabalarla geçiyor,
sanırım cinsiyet 4 ayın sonunda belli olacak,
kızım erkek kardeş istiyor, ama benim için hiç farketmez,
Allahım c.c. sağlıklı hayırlı evlat versin cümlemize İnşallah,

Allahım buradan birbirine dualarını esirgemeyen tüm arkadaşların hepsinin,
ellerini boş çevirmesin, dualarını kabul etsin İnşallah,:1hug:a.s.a.s.

aysenurcugum tebrikler, insallah saglikla kucagina alirsin. Ben de bugun transferin 8. gunu idrar testi yaptim ve pozitif cikti. Daha erken ama cok sevindim. pazartesi kan testine gidiyorum. Ilk adimi attik insallah devami da sevincli olur. cok optumm ece

Yazdıklarını okuduktan sonra bu pozitif haber bizleri de mutlu etti...Dilerim kan testi de bu olumlu haberi pekiştirecek...Sağlıkla sıhhatle mutlulukla kalmanızı diliyorum...

çok sevindim idrarda böyle erken çıkması süper,yarın esas müjdeyi bekliyoruz canım..a.s.

tebrik ediyorum,Allah tamamına erdirsin,sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

tebrikler kraliçe hemen idrarda çıktığına göre değerin bayağı yüksek olmalı.ikiz mi geliyor ne???? hadi inşallah canım...

Merhaba kizlar
Ilk defa bu sayfayi 3. sayfaya dusmus gordum.Sanirim herkes tatilde.Icim elvermedi ve on sayfaya tasimak istedim.Herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…