sevgili arkadaşlar merhaba inşallah size moral olurum 22 mayıs transfer yapılmıştı ve dün test günümdü sonuç pozitif yani ben hamileyim:sm_cool: çok heyecanlıyım moralinizi yüksek tutun bu çok zor biliyorum hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin. benim gögüs ağrısı, bel ağrısı ve kasık ağrısı oldu halada devam ediyor hepiniz için çok dua edicek sevgiyle kalın
sevgili arkadaşlar merhaba inşallah size moral olurum 22 mayıs transfer yapılmıştı ve dün test günümdü sonuç pozitif yani ben hamileyim:sm_cool: çok heyecanlıyım moralinizi yüksek tutun bu çok zor biliyorum hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin. benim gögüs ağrısı, bel ağrısı ve kasık ağrısı oldu halada devam ediyor hepiniz için çok dua edicek sevgiyle kalın
hepinize ne kadar teşekkür etsem az düşünceleriniz için evet hepimiz aynı gemideyiz birbirimizin ne hissettiğini iyi biliyoruz çok uzatmayayım test sonucum 173 pozitif
hepinize ne kadar teşekkür etsem az düşünceleriniz için evet hepimiz aynı gemideyiz birbirimizin ne hissettiğini iyi biliyoruz çok uzatmayayım test sonucum 173 pozitif
sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmeni dilerim....tebrikler...sevgili arkadaşlar merhaba inşallah size moral olurum 22 mayıs transfer yapılmıştı ve dün test günümdü sonuç pozitif yani ben hamileyim:sm_cool: çok heyecanlıyım moralinizi yüksek tutun bu çok zor biliyorum hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin. benim gögüs ağrısı, bel ağrısı ve kasık ağrısı oldu halada devam ediyor hepiniz için çok dua edicek sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?