Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

amazon çok tebrik ederim canım ya allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin vallahi sırf sizi merak ettiğim için girdim nete

aaaaa çok sevindim amazon tebrikler canım inan böyle haberler çok mutlu ediyor beni şimdilik 3 te 1 inşallah 3 te 3 olacak bugün sırada aktuel ve emelce var

oley yani amin canım iyi dileklerin için inşallah darısı başımıza olur

çok teşekkür ederim sece çok sağol darısı sıradaki arkadaşların başına ALLAH sizede nasip etsin inşallah AKTUEL ve EMELCE arkadaşlarında iyi haberini alırız HAYATIM senide tebrik ediyorum kendi telaşımdan seni tebrik etmeyi unuttum ALLAH hepimize kucağımıza almayı nasip etsin

ay kızlar ya insan mutlu oluyo içim kıpır kıpır oldu benim gayet rahattım ama şimdi cumartesiye kadar napcam ben ya heyecan basmaya başlıyo

Ay ayy ne güzel haberler böyle arkadaşlarım birbir hepimizin böyle mutluluk haberlerini alırız inşallah.Hayatım tebrik ederim.Daha daha güzel günler görmen dileğiyle..

hayatım ,amazon tebrik ederim allah analı babalı sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.Kızlar bizim içinde dua edin tez vakitte darısı bizim başımıza

hepinize ne kadar teşekkür etsem az düşünceleriniz için evet hepimiz aynı gemideyiz birbirimizin ne hissettiğini iyi biliyoruz çok uzatmayayım test sonucum 173 pozitif

Tebrik ederim çok çok arkadaşım.Böyle pozitif haberler hepimize daha fazla umut ve moral oluyor.Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...

hepinize ne kadar teşekkür etsem az düşünceleriniz için evet hepimiz aynı gemideyiz birbirimizin ne hissettiğini iyi biliyoruz çok uzatmayayım test sonucum 173 pozitif

canım hayırlı ugurlu olsun tebrik ederim vallahı ne güzel umut oluyo böyle haberler şimdiden heyecandım ben ya ay ne mutlu sana allah analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömrüler ve sag salim kucagına almayı nasip etsin inş.....Şeniz

kederli, sece, seybay, yücem hepinize ayrı ayrı teşekkürler Allah en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip eder inşallah dualarım sizlerle

Canım gözünaydın hayırlı olsunn.allah tamamına erdırsın

sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmeni dilerim....tebrikler...

Transfer Ve Sonuç Günleri

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran
Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee....Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran
Biozard---27 Mayis--6 Haziran
Sece-----26 Mayis------7 Haziran
Gukumser---28 Mayis----7 Haziran
Seybay----29 Mayis-----10 Haziran
Nestle 76----1 Haziran-----13 Haziran
Pelly1-----2 Haziran----14 Haziran
Günişiği---3 Haziran----15 Haziran
Kederli---8 Haziran----20 Haziran

Son düzenleme:

süper süper süper....ay bayıldım bu habere....yaşasın..diğer kızların sesi çıkmadı..aktüel ve emelce...hadi 3 leyin bu güzel haberi..darısı başımıza...gel 11 haziran gel....kızlar 10. gün yaptırıcam testi..çıkar di mi? çıkar diyin...valla bekleyemem 13 üne kadar..bu arada bi soru daha eğer test tarihine kadar herhngi bir kanama vs. olmazsa bu muhtemelen tutmuş demek midir kızlar???

çok çok tebrikler Allah kucağına almayı da nasip etsin duygularını çok iyi anlıyorum dün aynılarını yaşadım sana ve bebişine sağlıklı günler diliyorum mutluluğun hiç bozulmasın sevgiler:teytey:

nestlecim eğer gebelik varsa 10. günde çıkar ....canım sen kafanı kanamalara şuna buna takma tutacağı varsa her türlü tutuyor..... sadece allaha dua edelim bizim için hangisi hayırlısıysa onu versin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…