Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

Transfer Ve Sonuç Günleri

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran
Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......HAMİLEEEE.....
Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran
Biozard---27 Mayis--6 Haziran
Sece-----26 Mayis------7 Haziran
Gukumser---28 Mayis----7 Haziran
Seybay----29 Mayis-----10 Haziran
Nestle 76----1 Haziran-----13 Haziran
Pelly1-----2 Haziran----14 Haziran
Günişiği---3 Haziran----15 Haziran
Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran
Kederli---8 Haziran----20 Haziran

SEYBAYCIM yarın sabah transferim var. haber vereyim dedim. kızlar ben bu sıkışıklık işini anlamadım. su mu içeyim önceden?

Transferinde bol bol şans diliyorum sana...Ha bir de idrar olayında yeteri kadar sıkışık olman yeterli.Öyle bol bol su içmenin bi mantığı yok.Dediğim gibi yeteri kadar idrara sıkışık ol.Ben öyle sıkışmışım ki yataklara edecektim.sonra sonda taktılar işlemden önce yarısından fazlasını boşaltmışım.sondadan sonra hissettim ki iiçimde bişeycik yok az bi idrar.yani o bile yeterli olur..
Hadi hakkında hayırlısı bakalım...

SEYBAYCIM yarın sabah transferim var. haber vereyim dedim. kızlar ben bu sıkışıklık işini anlamadım. su mu içeyim önceden?

canım hayırlı olsun...a.s. inşallah her yolunda gider ve bebişlerini alıp sağlıkla dönersin evine... gelişmelerden haberdar etmeyi unutma olur mu canımm...Şeniz
Allah Yardımcın olsun, sabırlar versin....:1hug:

kızlar bu sefer oldu hepimize hayırlı olsun. sonuç pozitif inanamadım.3 tüp denemedi 5 yıllık bir emek ,sıkıntılı,strestli bir 5 yıl ve zamanım gelmiş .inşallah bundan sonrada sağlıklı bir ilerleyiş olur.
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

oyyyyy oooyyyyy !!!!!!!!!!!!
Allahın izni ile Haziran ayı bereketli olacak gibi nedersiniz arkadaşlar....
:dance::dance::dance:

canımmmm benim... a.s. çok merak etmiştim seni.... tebriklerrrrr... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
:sm_cool::dance: :teytey::teytey::teytey::teytey:
bugün üç güzel naber aldık ne güzelll yaaaa sırnaşık şey

süper bir haber daha..müthiş..bugün güzel bir gün..hamişler bebişlere iyi bakın..bizim içinde dua edin...

gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inşallah darısı ben ve benim gibi isteyen herkesin başına inşallah

Aktuel Hayirli Olsun Canim Inan çok Sevindim Darisi Benim Ve Isteyen Herkesede Olsun Allah Tamaminada Erdirsin Inşallah

aktüel Hayirli Uğurlu Olsun. Hamişlerimiz Artsin Inşaallah.

canım benim çok teşekkürler. seninle haberleri arka arkaya veririz inşaallah. sen benden tecrübelisin şu anda.Rabbim kolaylık versin inşaallah :içelim:

canım tebrikler.allahım sağlıkla kuacağına almayı nasip etsin inşallah.
inşallah darısı başımıza:teytey::teytey::teytey:a.s.

hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum.:dance::dance:a.s.
inşallah hepinizin sonucu pozitif olur.a.s.
allahım en kısa zamanda bizlere bebişlerimize kavuşmayı nasip et.

tebrikler aktüel!!!5 yıllık bir bekleyiş ,sabır gerektiren bir durum,sağlıklı bir gebelik dönemi geçirmeni dilerim,allah tamamına erdirsin canım!!sevgiler...

çok sevindim tebrik ederim inşallah çok sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik sonunda kucağına alırsın darısı tüm hepimizin başına olsun inşallah ay ben cumartesiye kadar nasıl beklicem ya heyecan basıyo benide

Transfer Ve Sonuç Günleri

Aktüel----23 Mayis----4 Haziran.......hamileeeee....
Amazon1981-----24 Mayis----4 Haziran......hamileeee.....

Ayşenur Amine Su---26 Mayis---6 Haziran
Biozard---27 Mayis--6 Haziran
Sece-----26 Mayis------7 Haziran
Gukumser---28 Mayis----7 Haziran
Seybay----29 Mayis-----10 Haziran
Nestle 76----1 Haziran-----13 Haziran
Pelly1-----2 Haziran----14 Haziran
Günişiği---3 Haziran----15 Haziran
Nur Krp----5 Haziran----17 Haziran
Kederli---8 Haziran----20 Haziran

Aktüel ve amazon ....Allah sağlıklı neşeli hayırlı günler göstersin bebeklerinizle inşallah ve yarınlarınız bugününüzden daha güzel olsun...Her ikinizi de tebrik ediyuorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…