Kizlar,
10. gun Hcg 193!!!! doktor ikiz olma ihtimali yuksek dedi. Ne olursa olsun saglikli olsun insallah! Cok mutluyum, darisi basiniza insallah!!!!! ece
Kizlar,
10. gun Hcg 193!!!! doktor ikiz olma ihtimali yuksek dedi. Ne olursa olsun saglikli olsun insallah! Cok mutluyum, darisi basiniza insallah!!!!! ece
merhaba nestle bakıyorum yerinde durmuyorsun ama en iyisini yapıyorsun şu 3 günlük dünyada gezip tozup eğleneceksin hiç bişeyi dert yapmaya değmiyor ...bence senin karnındaki bebekte sana çekecek herzeman gürltülü ortamlarda bulunmak isteyecek:))))
Süperrrrrrrrrrr.......Tebrik ederim. Allah kucağına almayı nsaip etsin.Kizlar,
Sabah dr a gittik,
bebeğin durumu iyi görünüyor kıpır kıpır İnşallah,
10 gün sonra gel dedi dr,
ikili test yapılacakmış, İnşallah sağlıklı bir bebek olur, AMİNNNNNNNNN,
diğer kese orda öylece duruyor,
dr doğumda çıkar veya kurur diyor,
geçmiş olsun canım her gebelikte ağrı olur hiç korkma zaten dr unda sana şuanda bir sorun olmadığını söylemiş allaha emanet olun:CüvCüv:canım sorma valla....gezerken ekspres doğuruvericem diye korkuyorum...herkes yavaş hareket et...eğilme/kalkma filan diyo da bence hiç ilgisi yok....bir bebeğin vakti gelmişse doğuyor..sen istersen kendini merdivenlerden yuvarla...yaşayacak günü varsa hiçbir şey engel olamıyor...tabi kötü örnek olmayayım....doktorunuz ne diyosa o..benimki sen nasıl iyi isen öyle yaşa diyo....dün doktor kontrolümüz vardı...aynı anası mübarek...sabit bir dursa kadın ultrason çekecek ama nerdeeeeeee.....fingir fingir içerde....aqua park gibi ordan oraya yüzüyor...inşallah tamamını da görürüm....çünkü cumartesi sabaha karşı bende bir kasık ağrısı taaaa pazar öğlene kadar...kesin dedim düşürüyorum...bişi oldu bebeğe dedim..işte dün onun için gittim doktora...meğer myom varmış o büyümüş...şimdilik sorun yok dedi kadın ama...gene de içi rahat etmiyor insanın...kistler çok büyüyünce içerde patlayabiliyor çünkü...bakalım allahın dediği oluyor sonuçta...beklemekten başka yolu yok....
kizlar
bu sabah azicik kahverengi kan geldi ama cok az. doktorum merak etme dedi dun hcg 193tu. yarin yine bakacagiz. Sizde hic oldu mu boyle? insan cok uzuluyor biraz da olsa gorunce. ece
hülya 35 nasılsın canım epeydir görünmüyosun tedaviye başladınmı neler yapıyosun ALLAH işlerini rast getirsin..
Tedavin hayırlı olsun. a.s.a.s.Bu bebişlerin ne zaman geleceği belli olmuyor. Dilerim bu tedavin iyi geçer de hamiş olduğun haberini duyarız.Merhaba canim
Ben 3. denemeye basladim.Simdilik dogum kontrol hapina basladim.Heralde 40 gun felan surer.Cunku uzun protokol olacak yine.Ama insan sanki bosuna ugrasiyormus gibi geliyor onca negatif denemeden sonra
Merhaba canim
Ben 3. denemeye basladim.Simdilik dogum kontrol hapina basladim.Heralde 40 gun felan surer.Cunku uzun protokol olacak yine.Ama insan sanki bosuna ugrasiyormus gibi geliyor onca negatif denemeden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?