Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

hülya 35 nasılsın canım epeydir görünmüyosun tedaviye başladınmı neler yapıyosun ALLAH işlerini rast getirsin..

Kizlar,
10. gun Hcg 193!!!! doktor ikiz olma ihtimali yuksek dedi. Ne olursa olsun saglikli olsun insallah! Cok mutluyum, darisi basiniza insallah!!!!! ece

Kizlar,
10. gun Hcg 193!!!! doktor ikiz olma ihtimali yuksek dedi. Ne olursa olsun saglikli olsun insallah! Cok mutluyum, darisi basiniza insallah!!!!! ece

tebrikler canım nihayet güzel bir haber yaşasın kutluyorum ALLAH kucağına almayıda nasip etsin...:teytey: :teytey: :teytey:

kızzzzlarrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz bakimmmmmm?????? bugün nasıl sıcak böyle....bayılacak gibi oluyor insan......pozitif haber alan tüm arkadaşları kutluyorum.....bu arada söylemem lazım dün tarkan konserindeydim....müthiştiiii....kocam ilgi alakamı biraz kıskandı ama napalım senede 1 gün katlanacak...sizce gürültülü ortamlarda bulunmanın anne karnındaki bebeğe nasıl bir etkisi olur????

merhaba nestle bakıyorum yerinde durmuyorsun ama en iyisini yapıyorsun şu 3 günlük dünyada gezip tozup eğleneceksin hiç bişeyi dert yapmaya değmiyor ...bence senin karnındaki bebekte sana çekecek herzeman gürltülü ortamlarda bulunmak isteyecek:))))

canım sorma valla....gezerken ekspres doğuruvericem diye korkuyorum...herkes yavaş hareket et...eğilme/kalkma filan diyo da bence hiç ilgisi yok....bir bebeğin vakti gelmişse doğuyor..sen istersen kendini merdivenlerden yuvarla...yaşayacak günü varsa hiçbir şey engel olamıyor...tabi kötü örnek olmayayım....doktorunuz ne diyosa o..benimki sen nasıl iyi isen öyle yaşa diyo....dün doktor kontrolümüz vardı...aynı anası mübarek...sabit bir dursa kadın ultrason çekecek ama nerdeeeeeee.....fingir fingir içerde....aqua park gibi ordan oraya yüzüyor...inşallah tamamını da görürüm....çünkü cumartesi sabaha karşı bende bir kasık ağrısı taaaa pazar öğlene kadar...kesin dedim düşürüyorum...bişi oldu bebeğe dedim..işte dün onun için gittim doktora...meğer myom varmış o büyümüş...şimdilik sorun yok dedi kadın ama...gene de içi rahat etmiyor insanın...kistler çok büyüyünce içerde patlayabiliyor çünkü...bakalım allahın dediği oluyor sonuçta...beklemekten başka yolu yok....

Ayşenur'cuğum bebişinin durumunun iyi olduğuna çok sevindim. İnşallah ikili testin sonucu da iyi olur canım.

geçmiş olsun canım her gebelikte ağrı olur hiç korkma zaten dr unda sana şuanda bir sorun olmadığını söylemiş allaha emanet olun:CüvCüv:

kizlar
bu sabah azicik kahverengi kan geldi ama cok az. doktorum merak etme dedi dun hcg 193tu. yarin yine bakacagiz. Sizde hic oldu mu boyle? insan cok uzuluyor biraz da olsa gorunce. ece

kizlar
bu sabah azicik kahverengi kan geldi ama cok az. doktorum merak etme dedi dun hcg 193tu. yarin yine bakacagiz. Sizde hic oldu mu boyle? insan cok uzuluyor biraz da olsa gorunce. ece

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin, benimde ilk hamile olduğumu öğrendiğim günlerde kanamam oldu ve iki ay boyunca hep kahverengi lekelenmelerim oldu ama sonra düzeldi çok şükür, progesteron ilacı (fitil yada jel) kullanıyosundur herhalde onu sakın ihmal etme ve biraz hareketlerine dikkat et bişey olmaz Allahın izniyle

selam kızlar

hafta sonu misafir vardı 2 gündür de izmirde kontrıldeydim.Biraz şaşkın ve hüzünlüyüm.

yazacaklarım nadir görülen bir durum , bu yüzden buda bizim başımıza gelir demeyin , gelirsede bu deneyim olsun .

evet biliyorsunuz üçlü bir gebelik söz konusu idi bende 8 haftanın sonunda 9 haftanın başında riskli görülen bir bebeğimin kesesinden suyu alınarak yaşama şansı düşürülmüş ve kendiliğinden kalbinin durması ve rahim duvarına yapuışması bekleniyor idi.Arada lekelenme ve kaname söz konusu olmuştu.Ne kadar stres yaptığımı ve bunun giden bebekten kaynaklandığı düşünülmüştü.
beklene bir durumudu bu , ama zor elde edilmiş bir gebelikte insanın moralının bozulmamasının imkanı yoktu.Diğer bebeklerimide etkileyeceğini düşünerekten bir zaman geçirmiştim.

Pazartesi kontrola gittik.İlk utrasona girdiğimde korkutan bakamadım ekrana dr uma sormaya kortum sadece yüz ifadesine baktım.Garip bir durum olduğunu alladım.Ağızımı açıp soramadım.Kalbim fırlayacak gibiydi.Ama hazırlamıştımda kendimi herşeye.....

20 dk kontrol sonuçu ekrana baktığımda büyümüş hoplayan zıplayan eli kolu bacağı oynayan bebekler gördüm biran.Sonra kontrolu bitirdi drum .''Uzanmaya devam et dedi.ense kalımlıklarını ölçeceğim diğer dr arkadaşlarımda bakacak'' dedi.Bizde şaşkın şekilde yani dedik.Evet dedi 3 canlı ve gelişimleri normal görünüyor bebeğin inaçı çıkmış yaşıyor dedi .İlk kez yaşadığımız bir durum birlikte değerlendirme yapmalıyız denildi.Gözlerimiz yerinden fırladı .Tüm bebeklerim yaşıyordu.Sağlıklı görünüyordu.Ya keseinden su alınan bebek .Kendini toparlamış yola devam.................

''Yalnız birinin ense kalınlığı sınırda yapacagımız kantesti ile durum netleşir .Şimdi sakin olun ''denildi ve diğer dr konntrol edildi.Ve dışarıdan riskli doğum uzmanı geldi.Onlarla beraber çalışıyordu .Daha önce arkadaşlarımdan bu dr duymuştum.Genelde ayrıntılı utrason ve riski gebeliklerde bu dr geleniyordu.Soner bey duyanlarınız vardı aranızda.6 saat aralıklı utrason kontrolari birçok veri toplanıdı.Hatta bir bebeşim arkasını döndü iki saat onun dönmesini bekledik güldük gıdıkladık uyardık yok .Kafanın dönüp bakıyor hemen geri çeviriyor .Herkesi aldı bir gülmek.Neyse idrara kesesi, böbrekler tüm oluşan organlar , tüm ayrıntılar bebeklere yeteri kadar kan gidiyormu diye göbek bağına kadar herşey kontrol edildi.Kan verdim.Olasılıklar konuşuldu.
Ertasi gün durum anlatıldı bir bebek sınırda bu kesesinle oynanan bebek değil gibi görünsede ,drlarımızın saysı bu arada 6 yı buldu.Türkiyede bu durumu nadir yaşayan dr bunuldu.Konuşuldu.Ama durum diyeceksiniz.Riskli bebek sonlandırılmasına karar verilidi.Ve 16 haftada diğer iki bebek aninosentez yani sıvı alınarak kontrole devam.İki bebek gayet iyi.Fakat risli bir durum olduğu için bunu yapalım denildi.Ben yine bir bebeğimden vazgeçeçektim.Annem , ailem, eşim onayladı .
Tabi bu durumda bende ama tüm gün utrasaonda izlediğim bir bebeğim .
13 hafta başlangıçında olduğumuz için dr bebeğime karmından girdi.Sıvı alımdı yine konrola gidecekti, Sonra kalbine ilaç ve kesesi olduğu gibi boşaltıldı.Hissetim.Bağırmak , delirmek geldi içimden ama çaresizdim.Yattım konrolde bebeği görmek istemedim utrasonda diğerlerini gördük uzun kontrolden sonra eve geldik.Sadece gözüme yansıyan vazgeçtiğim bebeğimin elini ağızına parmağını soktuğu ve bacaklarını çektiği idi.Takıldı işte .Hayyatta kalma şansı olsa bile riskliydi.Ama o andan itibaren ben bittim .Yol boyunca ,evde ağlamaktan kalbimdeki o acı ,çok canım yanıyor çok .Diğer bebeklerimi düşünmeliyim, ama sonuçta dokunamazsanız , sadece siyah beyaz da bir anlık görüntüde olsa bile bir bebeğin annesisiniz.

rabbim yardıcımız olsun yurt dışındaki tanıdığımız tüm drlarımı aradık .Uzun süre Almanyada yaşamıştım .Onlarda katıldılar bu karara çok ama çok nadir bir durum bu.Yazıyorum yine bu bir alın yazısı , sabır işi .Rabbim gönlümüze kadar bebek versin.Üçüz dörttüz olunca seviniyoruz ama Arkadaşlar riskli , tüp bebek yötemiyle arayarak buluyoruz bu bebekleri.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Beni de yaptığım bir yalnış varsa affetsin.Bebeklerimi tüm bebekleri korusun.

aktüelcim canım geçmiş olsun demekten başka birşey gelseydi keşke elimden,canım buda bir imtihan sen sadece üzerine düşeni yapmışsın,ALLAHIN takdiri yaşadıklarımız,kendini suçlu hissetme canım,ALLAH SENİ VE BEBEKLERİNİ KORUSUN,bundan sonra sorunsuz bir şekilde kucağına almanı dilerim, güçlü olmalısın tatlım.K.İ.B. :teselli:

çok geçmiş olsun AKTUEL çok üzüldüm sen öyle yazmışsınya parmağı ağzında filan ben bile okuduktan sonra kendimi durduramıyorum seni düşünemiyorum arkadaşında dediği gibi geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor bizlerin elinden ama insan başkalarının mutluluklarıyla mutlu olup üzüntüsüyle üzüle biliyor ben çok üzüldüm ama 2 bebeğin daha var ALLAH onları hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin kendine iyi bak

hülya 35 nasılsın canım epeydir görünmüyosun tedaviye başladınmı neler yapıyosun ALLAH işlerini rast getirsin..

Merhaba canim
Ben 3. denemeye basladim.Simdilik dogum kontrol hapina basladim.Heralde 40 gun felan surer.Cunku uzun protokol olacak yine.Ama insan sanki bosuna ugrasiyormus gibi geliyor onca negatif denemeden sonra

Merhaba canim
Ben 3. denemeye basladim.Simdilik dogum kontrol hapina basladim.Heralde 40 gun felan surer.Cunku uzun protokol olacak yine.Ama insan sanki bosuna ugrasiyormus gibi geliyor onca negatif denemeden sonra
Tedavin hayırlı olsun. a.s.a.s.Bu bebişlerin ne zaman geleceği belli olmuyor. Dilerim bu tedavin iyi geçer de hamiş olduğun haberini duyarız.

Merhaba canim

Hülyacım...sakın ümidini kaybetme...

Moralini yüksek tut...Bak kaçıncı denemeden sonra başarıyı yakalamış kadınlar var...

Bu anların..bu sürecin tadını çıkar..Bi de şöyle düşün..Bebeğin gelecek ve sen de ona hazırlanıyorsun..Onu heyecanla sabırsızlıkla tutkuyla karşıla..

Tedavinde başarılar diliyorum hayatım..

AKTÜELCİM..

Allaha emanet ve teslim ol..O hakkında en hayırlısını kararlaştırmıştır zaten...Allah iki minik bebeğine sağlıklı ömürler sana da sabırlar versin inşallah..

Mucizevi bir şey yaşadıkların....Korkuyu endişeyi mutluluğu telaşları kaybedişleri kazanışları bir anda yaşayıverdin.Tabi insan ruhunun bu tüm duyguları birarada
yaşaması kolay bir şey olmuyor..

İşte bebeklerin sana öyle bir merhaba diyor ki .....yüreğin de bir oturup bir kalkıyor..

Hayatım diyorum ki hiç moralini bozma ..şu yaşadığın anların en güzellerini biriktir..ve onlarla mutlu ol..Bu güzel anlar bir daha gelmeyecek belki..Hamileliğini.. bebeklerinin sana olan bağlılığını ve senin onlara olan sevgini doya doya yaşa..

Mutlulukla kal ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…