Seybaycığım buradaki tüm arkadaşlar gibi sana da Allahım gönlündeki muradını versinhihoyyytkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kızlar merhaba benımde bugün son günüm yarın 12 gün test yaptırmaya gidicem çok heyecanlıyım yaşayanlar bilir çok korkuyorum sanki negatif mi çıkcak gibi geliyor içime ne biliyim çok durgunum bugün ben 7 yıllık evliyim eşim azosperm hastası idi ameliyat oldu ve çok şükür sperm bulundu ve 1 agustos da transferım gerçekleşti o günden beri sürekli yatıyorum progesteron fitil kullanıyorum ayrıca bebek aspirini ve folik asit de kullanıyorum kasıklarımda ani kramplar lar oluyor ara ara belim agrıyor ama hiç kanamam olmadı çok merak ediyorum herkes git bugün yaptır diyor ama artık bu kadar beklemdım yarın sabah gidicem
kızlar buğün dr gidecekler ve test yaptıracaklar vardı.Umarım herşey yolundadır.Güzel haberler bekliyoruz.
nestle yok uzun zamandır ortalarda, merak ettim seybay nasılsın canım .Sanırım kışa doğru düşünüyorsunuz herhalde, herşey güzel olacakk..........
aktuelcim çok şükür iyiym tabi biraz karmaşık durumdayım çarşamba gününe alındı kontrolüm bakalım hayırlısı olsun seninde iyi olmana sevindim allah esirgesin olmayan herkese nasip etsin tez zamanda inşll tüm bekleyenlerde pozitif haber alırlar inşll
valla ben sıcaklarla boğuşuyom çok sıkıldım kışı dört gözle bekliyorum.Ben iyiyim herhangi bir kanama ve ağrı yok bu hafta içersinde yavaş yavaş denize girebilirmişim.Islak mayoyla kalmamak şartı ile .Karnım fırladı artık herkes fark ediyor.Fakat içimde bir korku yok değil.Bende indirgenen bebekletn alınan sıvının genetik testini bekliyorum.Daha haber yok.Yalnız bir ay önce kesesinden suyu alınana bebeğin cinsiyeti erkekemiş .O zaman alınana sıvı ile karşılaştırılıp bu bebeğin o bebek olup olmadığı kesinleşcek.Dr lar 1 ay önce indirgenmeye çalışılan bebeğin , o olmadığını söylediler ama .Sonuçta beklenmeyen bir gelişme idi bu ,kesinleşsin istiyorlar.Bencede en doğru olan bu.
artık midemle sorunum kalmadı sabahları güzel bir kahvaltı yapıyorum.O zaman enerjim yerine geliyor.Akşamları az yiyorum.Yinede iştahsızlık var.Anlayacağın içimde kimi zaman tarif edilmeyen bir endişe var.Kimi zaman çok rahatım bebekleri hissetmiyorum, hareket yok daha.Ramazanda annem yanıma gelecek dört gözle onu bekliyorum.
Anlayacağın evdeyim farklı bir şey yok bu aralar , insanların iki tane lunca felaket tobloları yazmalarından biraz usandım.uyuyamıyacaksın ,beze para getiştiremiyeceksin,falan filan.Biliyorum ama ben ardından gelmeye kararlıyım.
Bende 2 yıl önce kürtaj olmuştum deniz yasak değilmi şimdi , antibiyotik ilaçlar aldın mı ? Rahim kendini hemen toparlanması için bitkisel destek alıyormusun.?
Seninki çok güzel bir mucize idi , ama bunu yine yaşayacaksın önemli olan kendini hazır hissetmen .
Bu arada belki daha konuşmadım eşimle ama doğumu bursada yapma ihtimalım var gibi, benim memelket oraya yakın annem dile getirdi bunu .İzmir de daha yakın.Ama karar vermek için çok erken.Böyle bir durum yaşarsam senden bilgktüelalmaya ihtiyaçım olabilir .
Nestle ye söyle sürüden ayrılan kuzu , kurtlar kapar dönsün aramıza kız özledim çılgınlıklartını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?