slm kızlarr napıyorsunuz uzun zamandır yoktum biraz zor süreçten geçtim düşük tehlikem vardı çok şükür 30. haftaya girdik doktorum yanlız lavabo haricinde kalkma dedi bende öyle yapıyorum inşll hayırlısıyla hepimizde kucamıza alırız yani bebek olduktan sonrada endişeler bitmiyormuş allah yardımcımz olsun aman herkes dikkat etsin hamile kaldıktan sonrada herşey bitmiyor..allahım herkese nasip etsin anne olmayı
selam kızlar bende varım :):)
aralığın 24 ünde transfer yaptırdım. 8 gün oldu 4 günüm kaldı. şimdi gün sayıyorum.
hepinize mutlu yıllar
Allah herkesin duasını kabul etsin.
herkese slm lar :) bende burdayım bende sana yakınım birer gün ara ile olmuş transferlerimiz benimde 25 inde transferim yapıldı 6 ocak ta sonucum belli olacak :) inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür
Amiiinnn:Saruboceq:
Yüce Allahım herksin dileğini yeni bir yıla girdiğimiz şu ilk günde kabul eder.
Öğrendiğime göre bu siteden!!!
10. ve 11. günler önemliymiş. o zamanlarda bebeğin kalbi ve organları oluşuyormuş.
doktorlar o yüzden 12. günü baz olarak alıyormuş.
erkenden test yapmayı düşünüyordum ama o yazıyı okuduktan sonra o isteğim kayboldu. 12. günü beklemeye karar verdim.
Başka bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.
hepinize sevgilera.s.
amin canım hakkımızda herşeyin hayırlısı biz elimizden gelen herşeyi yaptık,yapıyoruz gerisi yaradanın takdirine kaldı.şimdi test gününe kadar yapmamız gereken bol bol dua etmek ve moralimizi yüksek tutmak inşallah rabbim yüzümüzü güldürecek. Transferin 10 ve 11 günü için kalp ve organları gelişiyormuş diye nerden duydun bilmiyorum ama bence öyle bişey yoktur. ilk kez duydum böyle bişeyi
slm bende yine burdaki site içinde bir yerde okudum. ne kadar doğru bilmiyorum tabi. ama yazan kişi doktora sormuş. doktorda ona o şekilde açıklama yaparak o yüzden 12. günü baz olarak alıyoruz demiş. :roflol:
Merhaba,
Evet sevgili doktorum Avrupa Hastanesinden Herman Isci ve cok cok seviyorum onu, 8 yildir doktorum kendisi, onun sayesinde oglumu sonuna kadar tasidim ve bunlari da saglikla tasiyorum. Cok bilgili ve iyi yurekli bir doktor. Cok tavsiye ederim. Benim Koc Allianz sigortam var ve Amerikan Hastanesinde yapacagim dogumumu yine ve cepten birsey odemeyecegim. Ama Herman Bey mutlaka uygun fiyatli bir yer bulur size. Benim oglum tersti ve sezaryenle dogdu, o nedenle kizlarim da oyle dogacak. Siz doktorunuzla konusur karar verirsiniz, sezaryen de cok zor birsey degil ve bazen cok yararli olabiliyor. Mesela herman Bey benim sezaryenimde sol yumurtaligimda kanserli bir tumor buldu ve aldi ( cok dikkatli bir doktor oldugu icin hayatimi kurtardi, baska doktor olsa belki gozden kacabilirdi) Eger normal dogum yapsaydim, tumor bulunamayacakti ve ben buyuk ihtimalle 2-3 sene icinde olecektim . Yani Allah hayirlisini versin diyelim ve doktorunla karar verirsin. Ama gecerli bir neden yoksa tabii normal dogumda hemen ayaga kalkiyorsun. Bol sans
Sevgiler
Ece
arkadaşlar bugün transferim var ve 20 ocak test günüm lütfen benim için dua edin..
arkadaşlar 12. gün test sonucum 20 idi pek sevinemedim
14. gün değerim 53 olmuştu. yine düşük ama 2 günde 2 ye katlaması sağlıklı olduğunu gösteririmiş. umarım her şey iyi gider. yarın bida yaptırcam hemşire gerek yok dedi ama içim rahat etsin dimi
emmsalll senin sonuç nedir
hepimizin hakkında hayırlısı arkadaşlar
arkadaşlar 12. gün test sonucum 20 idi pek sevinemedim
14. gün değerim 53 olmuştu. yine düşük ama 2 günde 2 ye katlaması sağlıklı olduğunu gösteririmiş. umarım her şey iyi gider. yarın bida yaptırcam hemşire gerek yok dedi ama içim rahat etsin dimi
emmsalll senin sonuç nedir
hepimizin hakkında hayırlısı arkadaşlar
arkadaşlar bugün transferim var ve 20 ocak test günüm lütfen benim için dua edin..
hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip etsina.s.a.s.
canım degerin yükseliyor bu çok güzel sakın sıkma kendini rabbim tamamına erdirsin inşallah bebişlerimizi hahırlı ile kucaklarımıza alacagız bu arda degerim 143 canım ayın 19 unda ultrasona gircez:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?