Transfer ve sonuç tarihlerinizi yazalim birbirimizden haberdar olalım!

gecmis olsun Sudeli. Neyse ki en tehlikeli zamani atlatmissin. Bol bol yat canim. Ben de 19 haftaliktan beri yatiyorum kizlarim icin. 25,5 haftalik olduk cok sukur. 19,5 aylik bir oglum da var ve onunla yatmak daha zor ama kizlarim icin herseye deger. Ben de haftada bir doktorumu gormek icin cikiyorum evden sadece. Arkadaslarim bana geliyor zaman geciriyoruz, sen de herkesi davet et sana arkadas olsunlar. Az kalmis canim sen de internetten bebisin hazirliklarini tamamlarsin. Ben oglumda da 5 ay yatmistim, cok zor ama zaman geciyor ve sonunda saglikli bir veya iki bebek olduktan sonra herseye deger :)
ece

selam kızlar bende varım :):)
aralığın 24 ünde transfer yaptırdım. 8 gün oldu 4 günüm kaldı. şimdi gün sayıyorum.
hepinize mutlu yıllar
Allah herkesin duasını kabul etsin.

selam kızlar bende varım :):)
aralığın 24 ünde transfer yaptırdım. 8 gün oldu 4 günüm kaldı. şimdi gün sayıyorum.
hepinize mutlu yıllar
Allah herkesin duasını kabul etsin.

herkese slm lar :) bende burdayım bende sana yakınım birer gün ara ile olmuş transferlerimiz benimde 25 inde transferim yapıldı 6 ocak ta sonucum belli olacak :) inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür

herkese slm lar :) bende burdayım bende sana yakınım birer gün ara ile olmuş transferlerimiz benimde 25 inde transferim yapıldı 6 ocak ta sonucum belli olacak :) inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür

Amiiinnn:Saruboceq:
Yüce Allahım herksin dileğini yeni bir yıla girdiğimiz şu ilk günde kabul eder.
Öğrendiğime göre bu siteden!!!
10. ve 11. günler önemliymiş. o zamanlarda bebeğin kalbi ve organları oluşuyormuş.
doktorlar o yüzden 12. günü baz olarak alıyormuş.
erkenden test yapmayı düşünüyordum ama o yazıyı okuduktan sonra o isteğim kayboldu. 12. günü beklemeye karar verdim.
Başka bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim.
hepinize sevgilera.s.

amin canım hakkımızda herşeyin hayırlısı biz elimizden gelen herşeyi yaptık,yapıyoruz gerisi yaradanın takdirine kaldı.şimdi test gününe kadar yapmamız gereken bol bol dua etmek ve moralimizi yüksek tutmak inşallah rabbim yüzümüzü güldürecek. Transferin 10 ve 11 günü için kalp ve organları gelişiyormuş diye nerden duydun bilmiyorum ama bence öyle bişey yoktur. ilk kez duydum böyle bişeyi

slm bende yine burdaki site içinde bir yerde okudum. ne kadar doğru bilmiyorum tabi. ama yazan kişi doktora sormuş. doktorda ona o şekilde açıklama yaparak o yüzden 12. günü baz olarak alıyoruz demiş. :roflol:

slm bende yine burdaki site içinde bir yerde okudum. ne kadar doğru bilmiyorum tabi. ama yazan kişi doktora sormuş. doktorda ona o şekilde açıklama yaparak o yüzden 12. günü baz olarak alıyoruz demiş. :roflol:

hımm dr. dediyse doğrudur o zaman. inşallah 12. günün sonunda iyi haberler alacagız hepimiz

slm kızlarrr yine kimse yok nasılsınız nasıl gidiyor.artık kimseden haber alamıyoruz.çok şükür 32 haftalık olduk ikizlerimizi büyük bir heyecanla bekliyoruz inşll hayırlısıyla kucamıza almayı nasip eder allahım , bütün isteyen herkese nasip etsin inşll hayırlısıyla evlat sahibi olmayı....

merhaba bende kocallianz sigortalıyım ve senin gibi cebimden tek kuruş ödemicem diye biliyordum ama değil canım ben aralık ayında öğrendim ve kendi hastanemle alman hastanesiyle konuştum normal doğum olursa 1250 sezaryan olursa 1500 ytl dediler beebk masrafı amerikan hastanesini aradım normal doğum 900 sezaryan için 1100 fiyat verdiler bebek yatak ücreti bebek muayenesi falan masrafıymış bilgin olsun ki bu fiyatlar kocallianza özel fiyatlarmış yoksa daha fazla bir ücret oluyormuş

merhaba Sece,
benim koc allianz policem limitsiz ve dogumu yuzde yuz karsiliyor yani doguma hic fark odemeyecegim ama biliyorum amerikan hastanesinde bebek icin 1,500 ytl kadar oduyorsun testler ve diger islemler icin. Dogum icin her police farkli ama bebegi zaten hicbir sigorta ilk 14 gun karsilamiyor onun icin o fiyat sabit ve cebinden oduyorsun. Biz iki bebek icin 3000 filan odeyecegiz:) olsun neyse saglikli dogsunlar kizlarim da herseye deger. sevgiler
Ece

arkadaşlar bugün transferim var ve 20 ocak test günüm lütfen benim için dua edin..

arkadaşlar 12. gün test sonucum 20 idi pek sevinemedim
14. gün değerim 53 olmuştu. yine düşük ama 2 günde 2 ye katlaması sağlıklı olduğunu gösteririmiş. umarım her şey iyi gider. yarın bida yaptırcam hemşire gerek yok dedi ama içim rahat etsin dimi
emmsalll senin sonuç nedir
hepimizin hakkında hayırlısı arkadaşlar

hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip etsina.s.a.s.

canım degerin yükseliyor bu çok güzel sakın sıkma kendini rabbim tamamına erdirsin inşallah bebişlerimizi hahırlı ile kucaklarımıza alacagız bu arda degerim 143 canım ayın 19 unda ultrasona gircez:dance:

sağol emsalcim Allah her isteyene versin. bu arada değerin çok güzel
biz birbirimizi 1 gün arayla tekip ediyoz demekki
bende 20 sinde ultrasona gireceğim. hangi hastanede tedavi gördün.
umarım herkes için 2009 hayırlı bir yıl olur
sevgiyle kalın
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…